Şimdi Ara

Final Destination: Bloodlines (2025) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aşırı kötü filmdi zerre kadar beğenmedim ben 3/10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baydi artik çekmeyin

Cube çekin yenisini cube iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Temmuz 2025; 4:55:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açık ara serinin en kötü filmi. Neden olduğu zaten yorumlarda yazılmış. Benim gibi seriyi beğenenler bile izlemese bir kayıp olmaz.

• Tony Todd hatrina 3/10 Telefona baka baka izledim. Sinemada izleyenlerin parasi cop olmus. 14 sene sonra yeni film geldi, Tony Todd anisina diye basmislar yuksek puanlari.

Seriyi az cok sevdigim icin fragman dahi izlememistim. O cast secimi nedir oyle ? 10bin dolarlik oyuncu falan mi tuttunuz ? Dogru duzgun unlu yok. Woke aile de cabasi. Sapsari kari kocanin soya bak. Koreli baba ve beyaz amerikali anneden meksikali kiz cikmis Uniye gidiyor hesapta. Ama 45 yasinda duruyor. Film berbat cgi sahip. Cok sahte duruyor. Baba ve kiz evlat ölüyor. Dovmeli arkadas babasinin baska birisi oldugunu ogreniyor. Gidip kardesinin dasaklara yumruk atma sakasi yapiyor Filmin basindaki sarisin kadin nasil o kulubede hayatta kalmis. Her sey sallaniyor. Gitmis saksi asmis tavana. Kaziklar var, keskin teller var. Kanser oldugu sonucuna nasil variyor ? Eve doktor mu getirmisler. Patoloji icin nasil yol izlediler ? Sallayin tabi Kurtardigi zenci bebenin de Tony oldugu hemen anlasiliyor. Aile muhabbetine girmeleri de beni tatmin etmedi. Yok kanseri varmis gorusu ona gecmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 4 Ağustos 2025; 6:44:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.