Şimdi Ara

Final Destination 4 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl ya filmin tamamı nasıl 3D oluyor? Belli bi kısmı değil mi?
  • 3D deyince sizin aklınıza ne geliyor?
  • Filmin tamamı 3D ama bazı yerleri özel sadece.Sana yakınlaşması ordan bişeler fırlaması filan.
  • Filmi dün seyrettim.
    İlk kez 3D olarak bir filmi seyrettim. Hoşuma gitti, bayağı bir göz yoruyor ama..

Filme gelirsek, filmdeki askiyon sahnelerinin 3D olması bile filmi kurtarmıyor açıkcası.
    Film başlıyor her 5 dk'da biri ölüyor ve bitiyor..
    Ölüm sahneleri hep birbirinin benzeri, hafif bi rüzgar çıkıyor, bardağı deviriyor, içindeki sıvı akıyo başka bi yere değiyo, o başka bi yeri tetikliyo vs vs domino taşları hesabı...Hep aynı..
    Birde ölümün nereden geleceği hep belli, şaşırmıyoruz hiç...Neyseki 80dk. tutmuşlar filmi..
    Merakını gidermek isteyen gitsin seyretsin, fazla birşey beklemeyin ama...

5/10

ps. Benim gibi gözlük kullanan arkadaşlar dert etmesin, verdikleri 3dgözlük sıkıntı yaratmadan gözlüğün üzerine takılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 29 Ağustos 2009; 11:16:25 >
  • Tuzaklar çok saçmaydı,efektleride başarılı bulmadım,5/10 Hayal kırıklığına uğradım açıkcası
  • Bende dün gitim arkadaşlar we girişte kız dedi gençtürkcellsen 1 bilet alana bi bilet bedawa dedi hadiyaa dedim hemen werdim sifreyi 8.5 tlye girdik filme bi an sewindirik oldum bu sadece cinebonusta ilk gün içinmiş sonra sinemaya gittik we film başlamadan önce gözluleri takın yazdı sonra 3 boyutlu efekler cıktı birazda filmden bahsedersem
    3boyutlu olarak harika olmuş ilk kez 3 boyutlu bi film seyrettim en güzel sahnesi ise yılan sahnesiydi bir an yanıma gelecek zannettim yılanı 3 boyutlu olarakta ilk defa +18 sahnesi gördüm bu arada izleyenler anlar film kısaydı ama güzeldi o cocugun hawuzun dibinde kalması sahnesi cok saçma geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: zotee

Bende dün gitim arkadaşlar we girişte kız dedi gençtürkcellsen 1 bilet alana bi bilet bedawa dedi hadiyaa dedim hemen werdim sifreyi 8.5 tlye girdik filme bi an sewindirik oldum bu sadece cinebonusta ilk gün içinmiş sonra sinemaya gittik we film başlamadan önce gözluleri takın yazdı sonra 3 boyutlu efekler cıktı birazda filmden bahsedersem
    3boyutlu olarak harika olmuş ilk kez 3 boyutlu bi film seyrettim en güzel sahnesi ise yılan sahnesiydi bir an yanıma gelecek zannettim yılanı 3 boyutlu olarakta ilk defa +18 sahnesi gördüm bu arada izleyenler anlar film kısaydı ama güzeldi o cocugun hawuzun dibinde kalması sahnesi cok saçma geldi bana

İlk güne özel bi durum ve bizim haberimiz olmadı ya :(

1 Alana 1 bedava olduğunu bilsem giderdim dün...

• Animasyonlar bile daha uzun, 82dk ne yahu.Bazı filmlerin ilk yarısı kadar neredeyse.
    Blurayi çıkınca izlemelik tam, sinemaya gitmeye değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 29 Ağustos 2009; 17:42:40 >
  • İlk defa üç boyutlu bir film izledim. Filmdeki tüm olaylar sanki hemen önünüzdeymiş gibi oluyor. Hatta bazı sahnelerde kendinizi korumaya kalkabilirsiniz.

Filme 10 üzerinden 6.5-7 veriyorum.
  • Bu seri illk filmden sonra tırt

Filmi biliyorsun çünkü şu olcak bu olcak bi şekilde sırayla ölecekler. Filmin tamamını biliyorsun... 3D'de moda oldu şu sıralar önüne gelen 3D çıkartıyo

Buz Devrinde büyük bi hayal kırıklığı yaşadım.. Buna gideceğimi zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Bu seri illk filmden sonra tırt

Filmi biliyorsun çünkü şu olcak bu olcak bi şekilde sırayla ölecekler. Filmin tamamını biliyorsun... 3D'de moda oldu şu sıralar önüne gelen 3D çıkartıyo

Buz Devrinde büyük bi hayal kırıklığı yaşadım.. Buna gideceğimi zannetmiyorum

1+2 bana göre..çünkü en azından birbirine bağlıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orijinalden alıntı: zotee

Bende dün gitim arkadaşlar we girişte kız dedi gençtürkcellsen 1 bilet alana bi bilet bedawa dedi hadiyaa dedim hemen werdim sifreyi 8.5 tlye girdik filme bi an sewindirik oldum bu sadece cinebonusta ilk gün içinmiş sonra sinemaya gittik we film başlamadan önce gözluleri takın yazdı sonra 3 boyutlu efekler cıktı birazda filmden bahsedersem

İlk güne özel bi durum ve bizim haberimiz olmadı ya :(

1 Alana 1 bedava olduğunu bilsem giderdim dün...

Bizimde haberimiz olmadı, 3 arkadaş girdik adam başı 13,50 verdik cinebonusta...

• Filme bugün gittim. Son Durak hayranı olarak ilk izleyişte ortalama diyeceğim bir filmdi. Bir şeyler eksikti çünkü. Senaryonun aynı olduğunu biliyoruz, belki çok yaratıcı ölüm sahneleriyle karşılaşırız diye umuyordum ama umduğumu bulamadım. Şu an için herkesin aksine favorim hala 3'üncü film. Bir şey daha var filmin başlangıç jeneriği mükemmeldi.
  • 3D İÇİN GİDİLİR..
  • gercekten film 76 dk mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

gercekten film 76 dk mi

82
  • filme cinebonusta gittim bugün. 3 boyut olayı güzeldi bi kac sahnede resmen kendini sakınma ihtiyacı hissediyor insan. hele arada ucusan çiçekekler yara bantları falan oluyo acaip bi his

ama film ilk ikisi gibi değil ne yazikki, milletin nasıl öleceğini gözüne sokmuşlar film boyunca, sadece aksiyonun olmasini bekliyo insan, ben çokta beğenmedim. heleki karakterlerden birinin ölümü o kadar abzürt ki gülmekten kırıldı millet salonda
    havuz olayı

ama ilk başlangıçtaki jenerik ve ilk rüya sahnesi oldukça iyiydi. haftasonunda eğlencelik bir film olarak tavsiye ederim ama çokta bişey beklemeyin. ilk iki filmin yanına bile yaklaşamaz

• Bugün gideceğim filme. Maltepe Carrefour AFM ye gideceğim. Ama halen şu gözlük olayına takıldım.Ya bende zaten numaralı gözlük var ki çıkarınca 2 metre önümdeki yazıyı doğru düzgün okuyamıyorum , ben bu 3d gözlüğü numaralı gözlüğün üzerine falan takabilirmiyim , nasl birşey bu gözlük. Ahh ulan 3d yaparlar ama hiç düşünmerzler numaralı gözlük takan adam ne yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bugün gideceğim filme. Maltepe Carrefour AFM ye gideceğim. Ama halen şu gözlük olayına takıldım.Ya bende zaten numaralı gözlük var ki çıkarınca 2 metre önümdeki yazıyı doğru düzgün okuyamıyorum , ben bu 3d gözlüğü numaralı gözlüğün üzerine falan takabilirmiyim , nasl birşey bu gözlük. Ahh ulan 3d yaparlar ama hiç düşünmerzler numaralı gözlük takan adam ne yapacak

Gözlük takanlara sorun olmuyor diye okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

ama film ilk ikisi gibi değil ne yazikki, milletin nasıl öleceğini gözüne sokmuşlar film boyunca, sadece aksiyonun olmasini bekliyo insan, ben çokta beğenmedim. heleki karakterlerden birinin ölümü o kadar abzürt ki gülmekten kırıldı millet salonda
    havuz olayı

Aslında o ölüm de ilk bana saçma gelmişti ama
    sonra google'da araştırma yaptım, gerçekten 6 yaşındaki bir kız ve 14 yaşındaki bir çocuk bu yüzden ölmüşler. İkisininde bağırsakları havuz emme sistemi tarafından çekilmiş. Aynı şey de filmdeki o çocuğun başına geliyor. Hatta kanlar içinde bağırsak parçalarını ve o parayı gösteriyorlar sonra .

Bu haberleri okuyunca kanım dondu:

foxnews.com/story/0,2933,340332,00.html
    msnbc.msn.com/id/19619471/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix-f- -- 30 Ağustos 2009; 15:48:43 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.