Şimdi Ara

Final Dershanesi Moral ve Motivasyon Kampı (İzmir Bölgesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir kamptan bahsetti dershanedeki hocalarımız,gümüldürde bir otelde olacakmış sanırım. bu kampa katılacak yada katılmış olanınız var mı aranızda?

• Karataş kampı Heralde dediğin konu anlatımı yoktur gidilir çalışılır düzenli veya olanakli ortamı bırakmaya degmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam.iyi ögrenciler gidecek diye biliyorum gümüldüre. Deniz atında kalınacak.ortam süpet fakat dedigim gibi derece yapanlar gidecek galiba.

• Bu kamp benim bildiğim kadarıyla dershane sizi çağırmadan gidemeyeceğiniz bir kamp.

Bana kalırsa gitmeyin derim.

Çünkü ortam baya sıkı ve konu eksiğiniz varsa tamamlayacağınız bir vakit olmayacak.

Gece 11.30 yatış sabah da 7 gibi kalkış var.

Arada sadece yemek molası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet19071907 -- 25 Mayıs 2014; 21:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond

Hocam.iyi ögrenciler gidecek diye biliyorum gümüldüre. Deniz atında kalınacak.ortam süpet fakat dedigim gibi derece yapanlar gidecek galiba.

Derece değil sanırım ya her şube en başarılı öğrencilierini gönderiyor. Öyle olsa benimde gidememem lazımdı :) Sen hangi şubedesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

quote:

Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond

Hocam.iyi ögrenciler gidecek diye biliyorum gümüldüre. Deniz atında kalınacak.ortam süpet fakat dedigim gibi derece yapanlar gidecek galiba.

Derece değil sanırım ya her şube en başarılı öğrencilierini gönderiyor. Öyle olsa benimde gidememem lazımdı :) Sen hangi şubedesin?

ksk subesindeyim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.