Şimdi Ara

Filozof Atakanın annesinin sözünden utanması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baksanıza beyler, annesi Allah deyince çocuk nasıl da utanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof Atakan -- 23 Şubat 2020; 11:28:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yaşındaki çocuk üzerinden prim yapan tv ve youtube kanallarına lanetler olsun.
    bu ülkede şehitler üzerinden prim yapan adiler var,din üzerinden prim yapan adiler var. Atatürk ü kullanıp prim yapan adiler var. kısaca ülkece primciyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

10 yaşındaki çocuk üzerinden prim yapan tv ve youtube kanallarına lanetler olsun.
    bu ülkede şehitler üzerinden prim yapan adiler var,din üzerinden prim yapan adiler var. Atatürk ü kullanıp prim yapan adiler var. kısaca ülkece primciyiz.
    Yalnız kimse linç etmesin ama çocuk gerçekten Allah'a inanmıyor. Yine de TV'de belli etmemesi doğru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filozof Atakan F kullanıcısına yanıt
    çocuk zaten inanmıyor ki çocuk bir açıklamasında inanmak kanıtsız bir şeye bağlanmaktır diyor
  • Filozof Atakan F kullanıcısına yanıt
    bu forumda da bir sürü inanmayan var. ne yani inanmamak suç mu? dünyanın tüm zeki adamları ateist zaten.
    dünyana nedere fakir cahil halk varsa en çok dindar onlar.
  • orada esniyor gibiydi uykusu gelmiş gibiydi yanlış görmüyorsam o sırada uyksuuzluktan ve esnerken suratını ovuşturuyor gişbi gelmişti
    dikkatli bakılınca.
  • Sıktı artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de o yaşlarda sorgulamaya başlamıştım aklıma sorular vardı imama falan soruyordum verdiği cevap tatmin etmiyordu, cennet olayı özellikle çok kafamı kurcalıyordu. 12-13 yaşında da artık resmi olarak tamam ben inanmıyorum diyordum etrafımdakilere
  • çocuk bile 10 yaşında mevzuyu çözmüş utanıyor. asıl bunu izleyip utananlardan utanmak gerekli. 10 yaşında atakan kadar olamadınız
  • Çocuk Çok yanlış yolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARKv2 -- 23 Şubat 2020; 14:43:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.