Başkanımız Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Yıldırım dünya evine girdi.
Four Seasons Bosphorus’ta yapılan düğün töreninde Gülşah Yıldırım hayatını Murat Gordi ile birleştirdi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, şahitliklerini de; Cengiz Yalçın, Mehmet Gamgam, İbrahim Canatan ve Göksel Gümüşdağ yaptı. Düğüne Kulübümüz Yönetim Kurulu üyeleri ve 650 davetli katıldı.
Ali Şen de davetlimiymiş?
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Ali Şen de davetlimiymiş?
o değilde elelman kim merak ettim aziz yıldırımdan kız alaraktan büyük risk aldığı garanti
Damat =
Damat Aziz
Gelin
umarım damat kezman guiza gibi çıkmazda niang gibi olur yoksa aziz yıldırımınki çekilcek dert olmaz vallahi
Damadın yerinde olmak istemem. Gelin fena değilmiş o ayrı.
evet al misketlerini ver misketlerimi.bitiyorum bu "kendi bölümü" muhabbetine ya... nerde görsem komiğime gidiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Bizene yahu ?
Aynen sana ne git kendi bölümüne.
evet al misketlerini ver misketlerimi.bitiyorum bu "kendi bölümü" muhabbetine ya... nerde görsem komiğime gidiyor..
İyi de abicim burası Fenerbahçe ile ilgi başlıkların açıldığı bi bölüm. Galatasaraylı birisini otomatik olarak ilgilendirmez. "Bize ne yahu?" manasız kaçmıyor mu biraz? Diyorsan ki ben bu muhabbete söylemedim , genel olarak var böyle bir tutum , o zaman katılırım..
Allah mesut etsin...
hayırlı olsun
Aziz Yıldırım'ın ailesinin Galatasaraylı olduğunu biliyormusunuz
Şimdi de hava durum için balkanlara gidiyoruz. Yerinde görmek lazım
az önce gelen bir son dakikayı veriyorum biz gitmeden Balkanlar gelen soğuk ve yağışlı hava Edirne'den yurdumuza giriş yaptı ...
Haydaaa Balkanlar gezisi iptal...
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
az önce gelen bir son dakikayı veriyorum biz gitmeden Balkanlar gelen soğuk ve yağışlı hava Edirne'den yurdumuza giriş yaptı ...
Haydaaa Balkanlar gezisi iptal...
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
quote:
Orijinalden alıntı: reos
umarım damat kezman guiza gibi çıkmazda niang gibi olur yoksa aziz yıldırımınki çekilcek dert olmaz vallahi
hocam ayıp kaçmıyor mu biraz ? terbiyeniz nerenize kaçtı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme