Şimdi Ara

Filmin ismini ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmlerle ilgili baslikta mi yoksa burada mi acsam karar veremedim yanlis olduysa afedersiniz.
    Ben yillar once (belki 5 yil falandir) cnbc e adli kanalda gece bir filme denk gelmistim sonra o filmi asla bulamadim. Aklimda kalan kismi da zaten cok az. Oldugu kadarini yaziyorum;

Bir kadin sevgilisinden ayrilmis baya kotu depresyona falan giriyo arkadaslari da diyo ki gel sana yer ayarlayalim bi turla fransaya git(italya da olabilir) kadin kabul etmiyor baska kimseyle tanismak kaynasmak istemiyorum diyor sonra arkadaslari da o zaman sadece gaylerin oldugu bi grupla git kendi kendine takilirsin kimseyle de ugrasmazsin diyo. Kiz gidiyo gayet guzel bi gezi ve tam gezi donusunde otobusteyken sagda bir ev goruyor. Sofore durmasini soyluyo ve eve giriyo. Sofor ve gezi grubu seni bekleyemeyiz diyo kadin da o zaman gidin diyo.
    Neyse kadin eve giriyo, ev icin alici bir cift var iceride. Evin sahibi de yasli bir kadin ve ingilizce konusmiyor bu yuzden yaninda tercumani var. Evi almak isteyen cift ne kadar diyor, sahibi olan kadin siz alamazsiniz diyo hep olumsuz falan konusmuyo resmen satmak istemiyo zaten almak isteyen cift sinir olup gidiyor. Bizim kiz ise eve resmen bayiliyo lutfen soyleyin ne kadarsa vericem cok sevdim burayi vb diyor kadin hayir diyo(tabi surekli konusmalari tercuman ceviriyor) kiz baya ugrasiyo ama yok kadin resmen satmak istemiyo ama kapida satilik yaziyor. Kiz caresizce donerken kafasina kus pisliyor. Yasli kadin demin satmak istemiyorken birden gelip bu bir isaret ben bu evi sana satmak istiyorum diyor. Bizim kiz ne kadar diyo yasli kadin soyliyor ama bizim kiza baya pahali geliyor yasli kadin cok fazla indirim yapip satiyor. Neyse bizim kiz buraya tasiniyor evini guzelce dekore ediyo her sey guzel falan derken bi adamla tanisiyo mukemmel iliskisi oluyo ask ayrintilari falan var iste filmde sonra adam bizim kizin evine gelmemeye basliyo cunku aldatiyomus. Nasil aldattigini ve biizm kadinin nasil ogrendigini hatirlamiyorum dedigim gibi cok eskiden izlemistim cogu ayrinti aklimda degil. Uzun anlattigim icinkusura bakmayin ama filmi gercekten bulmak istiyorum bu yuzden hatirladigim herseyi anlattim umarim bulabilirim. İSMİNİ BİLEN NOLUR YAZSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETFLIX DİZİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.