Şimdi Ara

Film yorumu YT kanalı açsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok film izledim. Hangi filmin iyi hangisinin kötü olduğunu ayırt edebiliyorum.
    izlediğim filmler hakkında görüşlerimi YT'da paylaşsam nasıl olur.
    YT'da başka kanallarım var, bir tanesine, film incelemesi de yap diye yorum geldi, ondan aklıma geldi konu açayım danışayım dedim.

• 47 Ronin filmi için kısa inceleme paylaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

47 Ronin filmi için kısa inceleme paylaşabilir misin?

fantastik filmlerden hoşlanmıyorum hocam söz vermeyim.
  • hocam youtuberlik kolay iş değil iyi bilgisayar,premiere pro cc 2017 crack ve p.pro hakkında yeterli bilgi,iyi ir webcam,iyi bir mikrofon,kaliteli içerik için yeterli bilgi vs. bissürü işi var bunları biliyosan başla derim
  • hoca yanlış yoldasın.
    niye diyceksin yazayım.
    diyelim yt kanalı açtın. eski filmler kimsenin umrunda değil zaten film takipçileri onları izlemiştir.
    yeni filmleri youtubeda yorumlamalısın. yeni filmlere nerden ulaşıcan? öyle kolay download edemezsin zorlanırsın bazı filmlere ulaşmakta.
    hadi diyelim ulaştın ,türkçe dublajsız hallerini izledin ve hiç ücret de ödemedin.
    bu filmleri pür dikkat izleyip analiz etmen gerek.
    bunu yapmak için de ZAMAN gerek zaman.
    youtube kanalı açtıktan sonra bi bakmışsın ki kendini 100 lerce film izlemiş monitör başında şişko olmuş dünyadan kopmuş biri olmuşsun.
    kazandığın para da para değil.öyle tüm filmleri tek tek izle yorumla iş değil.
    youtube kanalı falan onlar boş işler hoca. tamam tutturan tutturuyodur ama ciddi emek ve zaman ister o işler. ben tavsiye etmiyorum.
    bu dünyada sağlık ve para herşeyden önemli. sağlığın en büyük düşmanı da hareketsizlik ekran başında saatlerce oturup bişeyler izlemek. tabiki film de izliyceksin de,şu filmi de yorumlamam gerek diye abuk sabuk filmleri izlemek zorunda değilsin.

şimdi mesela ben A filmi hakkında fikir edinmek istiyorum diyelim. senin görüşüne mi güvenirim yoksa gidip imdb puanına mı bakarım. 1 kişinin yani senin görüşünü aratacağım yerine birsürü insanın görüşüne bakarım bunun içinde ufak bir google araması yeterlidir. dahası bir film süperse o zaten popülerdir. en çok izlenenler listesindedir vesaire yani higher'ın o film hakkında ne dediği çok ta umrumda olmaz. sende orda saatlerini günlerini aylarını gençliğini bu işe harcamış olursun ve işin sonunda Pişman olursun dostum.

• Tutmaz. Slime cekcen yada milleti gomcen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/channel/UCG5Kban8KO_n0X3caXgWOZw

ben barbie kanalı açtım bak :D sen de başlamalısın yeterince geç kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguruu -- 6 Eylül 2017; 16:38:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oulmes

hoca yanlış yoldasın.
    niye diyceksin yazayım.
    diyelim yt kanalı açtın. eski filmler kimsenin umrunda değil zaten film takipçileri onları izlemiştir.
    yeni filmleri youtubeda yorumlamalısın. yeni filmlere nerden ulaşıcan? öyle kolay download edemezsin zorlanırsın bazı filmlere ulaşmakta.
    hadi diyelim ulaştın ,türkçe dublajsız hallerini izledin ve hiç ücret de ödemedin.
    bu filmleri pür dikkat izleyip analiz etmen gerek.
    bunu yapmak için de ZAMAN gerek zaman.
    youtube kanalı açtıktan sonra bi bakmışsın ki kendini 100 lerce film izlemiş monitör başında şişko olmuş dünyadan kopmuş biri olmuşsun.
    kazandığın para da para değil.öyle tüm filmleri tek tek izle yorumla iş değil.
    youtube kanalı falan onlar boş işler hoca. tamam tutturan tutturuyodur ama ciddi emek ve zaman ister o işler. ben tavsiye etmiyorum.
    bu dünyada sağlık ve para herşeyden önemli. sağlığın en büyük düşmanı da hareketsizlik ekran başında saatlerce oturup bişeyler izlemek. tabiki film de izliyceksin de,şu filmi de yorumlamam gerek diye abuk sabuk filmleri izlemek zorunda değilsin.

şimdi mesela ben A filmi hakkında fikir edinmek istiyorum diyelim. senin görüşüne mi güvenirim yoksa gidip imdb puanına mı bakarım. 1 kişinin yani senin görüşünü aratacağım yerine birsürü insanın görüşüne bakarım bunun içinde ufak bir google araması yeterlidir. dahası bir film süperse o zaten popülerdir. en çok izlenenler listesindedir vesaire yani higher'ın o film hakkında ne dediği çok ta umrumda olmaz. sende orda saatlerini günlerini aylarını gençliğini bu işe harcamış olursun ve işin sonunda Pişman olursun dostum.

Öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim.
    Para için değilde hobi olarak düşündüm ve bu yüzden sadece istediğim film hakkında görüşlerimi paylaşmak istemiştim.
    Bu işten tamamen vazgeçtim gibi görünüyor şu an teşekkürler.

• tamam o zaman aşağıdaki filmlerden hangisi iyi hangisi kötü

Confession

swiss army man

Ghost in the Shell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 8 Eylül 2017; 11:34:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

tamam o zaman aşağıdaki filmlerden hangisi iyi hangisi kötü

Confession

swiss army man

Ghost in the Shell

hiç birini izlemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.