Şimdi Ara

Film Rulosu boş olmasına rağmen 639 MB gözüküyor, (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimseden yardım gelmedi. Sorunu çözdüm, Tongbu ile iPhone'un dosya sistemine eriştim, DCIM klasörünü ve Thumbnails klasörünü sildim. Film Rulosu hafızası boşaldı. Kısacası resimleri silsek de onların küçük önizlemeleri silinmiyormuş. Bunu anladım.

Diğer kısmı için ise bir çözüm yok.

Arkadaşlar Film Rulosunda hiçbir fotoğraf yok, Foto yayını, iCloud yedekleme vs. her şey kapalı. Hatta boş bi klasörle eşzamanlamayı da denedim ama olmuyor, film rulosu 639 MB gözüküyor tek bir foto olmamasına rağmen. Bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm ama çözümünü göremedim. Tekrar söylüyorum Foto yayını vs. bu tarz şeylerin hepsi kapalı, yedeği de sildim iCloud'dan ama yok.

Ayrıca iCloud'dan restore'lamak haricinde başka hiçbir şekilde silinemeyen meşhur Diğer (Others) kısmı için bir çözüm bulundu mu? (Önbellek silmekten bahsetmiyorum, önbelleği silseniz de gitmeyen kısımdan bahsediyorum. iTunes'tan restore'lamak da bir işe yaramıyor, bilenler bilir. Oldukça popüler bir sorun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 8 Mayıs 2014; 4:38:05 >

• Arkadaşlar bu sorunu yaşayan kimse mi yok?
  • Sıfırla istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırlayıp eski yedeği geri yüklediğimde aynı şey oluyor zaten.
  • Hocam bunun çaresi temiz restore dediler yaptım diger kısmı gene az miktar azalmakla beraber geri geldi. Bunun en iyi yolu üst üste 3-4 Kez Telefondan Tüm içerigi ve ayarları sil demek. Bunu yapınca ancak 400Mb a kadar indirebildim Other kısmını. Dahada inmiyor namunssuz bölüm. Ne kadar dikkatli kullanırsam kullanıyım gün geçtikçe Gene artıyor ve şuan gene 900Mb a Çıktı benimki . Bence 3-4 kez tüm içerigi ve ayarları sil diyin fotoğraf bölümü gider gibime geliyor tabi tüm bilgilerinizle beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Hocam bunun çaresi temiz restore dediler yaptım diger kısmı gene az miktar azalmakla beraber geri geldi. Bunun en iyi yolu üst üste 3-4 Kez Telefondan Tüm içerigi ve ayarları sil demek. Bunu yapınca ancak 400Mb a kadar indirebildim Other kısmını. Dahada inmiyor namunssuz bölüm. Ne kadar dikkatli kullanırsam kullanıyım gün geçtikçe Gene artıyor ve şuan gene 900Mb a Çıktı benimki . Bence 3-4 kez tüm içerigi ve ayarları sil diyin fotoğraf bölümü gider gibime geliyor tabi tüm bilgilerinizle beraber.

iCloud yedeğim var sorun değil üst üste birkaç kez derim ama bu saçmalığın artık düzeltilmesi gerek bu nedir arkadaş ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar Film Rulosunda hiçbir fotoğraf yok, Foto yayını, iCloud yedekleme vs. her şey kapalı. Hatta boş bi klasörle eşzamanlamayı da denedim ama olmuyor, film rulosu 639 MB gözüküyor tek bir foto olmamasına rağmen. Bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm ama çözümünü göremedim. Tekrar söylüyorum Foto yayını vs. bu tarz şeylerin hepsi kapalı, yedeği de sildim iCloud'dan ama yok.

Ayrıca iCloud'dan restore'lamak haricinde başka hiçbir şekilde silinemeyen meşhur Diğer (Others) kısmı için bir çözüm bulundu mu? (Önbellek silmekten bahsetmiyorum, önbelleği silseniz de gitmeyen kısımdan bahsediyorum. iTunes'tan restore'lamak da bir işe yaramıyor, bilenler bilir. Oldukça popüler bir sorun.)

Kardeş bende böyle bir sorun olmadı ama sen aşağıda verdiğim programı yükle uygulamaların fazlalıklarını siliyor.Hani uygulamayı kullandığında kullanılan alan artıyor ya işte o biriktirdiği verileri siliyor bu program bence ssenin bu sorununada çzüm bulur.Ne kadar geereksiz dosya varsa temizliyor.Cihazı kendine getiriyor.Dene derim.

http://www.imobie.com/phoneclean/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukurtulustekin

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Kardeş bende böyle bir sorun olmadı ama sen aşağıda verdiğim programı yükle uygulamaların fazlalıklarını siliyor.Hani uygulamayı kullandığında kullanılan alan artıyor ya işte o biriktirdiği verileri siliyor bu program bence ssenin bu sorununada çzüm bulur.Ne kadar geereksiz dosya varsa temizliyor.Cihazı kendine getiriyor.Dene derim.

http://www.imobie.com/phoneclean/

Sağolun ama konuyu tam okumadınız sanırım. Bahsettiğiniz şey işe yaramıyor ve zaten denediğim bir şey. Bu diğer kısmını silmenin yolu yok. Ayrıca fotoğraflar kaldı öyle 600 küsür bi gitmedi maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Mayıs 2014; 19:16:35 >

• Başka cevap?
  • Sorunu çözdüm, Tongbu ile iPhone'un dosya sistemine eriştim, DCIM klasörünü ve Thumbnails klasörünü sildim. Film Rulosu hafızası boşaldı. Kısacası resimleri silsek de onların küçük önizlemeleri silinmiyormuş. Bunu anladım.

Diğer kısmı için ise bir çözüm yok.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer kısmını dediğim şekilde halledin en azından 400-500Mb a iner
  • quote:

Hocam diğer kısmını dediğim şekilde halledin en azından 400-500Mb a iner

Telefonu sıfırlayıp yeni bir iPhone olarak ayarla dendiğinde bile Diğer kısmı 500 MB gözüküyor. Sanırım bu da telefonun işletim sistemiyle ilgili ve silinemiyor. Dediğiniz şeyi yapınca 1 GB'a iniyor buna da şükür.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hocam o 500Mb işletim sistemiyle alakalı degil, ne ile alakalı oldugunu bende bulamadım ama silinmiyor yapcak birşey yok artık. Yeni bir iphone aldıgımda hiç bir şey yüklemeden bilgisayara takıp bu diger kısmına bakcam ne kadarmış diye :D
  • quote:

Hocam o 500Mb işletim sistemiyle alakalı degil, ne ile alakalı oldugunu bende bulamadım ama silinmiyor yapcak birşey yok artık. Yeni bir iphone aldıgımda hiç bir şey yüklemeden bilgisayara takıp bu diger kısmına bakcam ne kadarmış diye :D

Ya lanet şey kendimi bildim bileli silinmiyor ve silebilenini de göremedim. Bu saçmalığı düzeltmeleri lazım. Özellikle resimlerin silinip thumbnail önizlemelerinin silinmemesi saçmalık. 1 GB'lık resim için 500 MB thumbnail oluşturuyor.

• aynen ek programların erişiminden sorun oluyor ama güncel versiyonlarda yapmaması lazım 5800 cfw yapmaya devam mı hocam zamanında ne kurardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

aynen ek programların erişiminden sorun oluyor ama güncel versiyonlarda yapmaması lazım 5800 cfw yapmaya devam mı hocam zamanında ne kurardım

Nokia, Symbian'ı kapattı hocam ne devamı Eyvallah hocam sağolasın nick inizi zaten biliyorum tanıdıklardansınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.