Bugün yenilmezler 2 filmini izliyorduk benim laptopta filmin 2-3 yerine gelince ses aniden gidiyor filmi geride sarsam ses gelmiyor tekrar kapatıp açmam gerekiyor aynı filmi başka pc de denedim ses gitmesi olmadı. Bi kaç farklı oynatıcıda denedim sonuç aynı. Başka zaman böyle bi sorun yok. Dediğim gibi sadece bir filmde meydana geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: AAT.BH
Bugün yenilmezler 2 filmini izliyorduk benim laptopta filmin 2-3 yerine gelince ses aniden gidiyor filmi geride sarsam ses gelmiyor tekrar kapatıp açmam gerekiyor aynı filmi başka pc de denedim ses gitmesi olmadı. Bi kaç farklı oynatıcıda denedim sonuç aynı. Başka zaman böyle bi sorun yok. Dediğim gibi sadece bir filmde meydana geldi.
Diğer bütün filmler de sorun var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Orijinalden alıntı: AAT.BH
Diğer bütün filmler de sorun var mı ?
elimde sadece bu film var ve ilk defa film izledim filmi arkadaşın bilgisayarından usb ile aldım benim laptopa kopyaladım
Ses driverini kaldırıp güncel sürün kurun bakalım ne olacak..