Şimdi Ara

Film izlerken Ekranın Grileşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba.

    Elimde 1080P filmler var epeydir izlemiyordum. Bunları yeni izlerken aşağıdaki gibi ekran sürekli grileşiyor. Ekran kartı driverını güncelledim. BSPlayer - GOM Player ve Vlcplayer da sürekli olarak ekrandaki grileşme oluyor. Nasıl çözebilirim acaba bunu?Film izlerken Ekranın Grileşmesi







  • dosya eksik inmiş
  • Php kullanıcısına yanıt
    Eksik olduğunu sanmıyorum hocam. %100 tamamı indi çünkü. Dosya da bir sıkıntı varsa bilemem tabi öyle de olabilir.
  • kardsm ekran kartın ömrü tükenmek üzere değiştirmeni tavsiye ederim
  • Olay yanılmıyorsam codeclerle alakalı .

    Free-codecs.com dan K Lite Mega Codec Pack var. Onu kurarasan düzelir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Or-Chan

    Olay yanılmıyorsam codeclerle alakalı .

    Free-codecs.com dan K Lite Mega Codec Pack var. Onu kurarasan düzelir

    Evet hocam büyük ihtimalle codec le alakalı bir sıkıntı var. akşam gidince bi deneyeceğim.
  • Ekran kartı ile alâkalı değil durum. İndirilen video ile ve ya yukarıda arkadaşın dediği gibi codecler ile alâklı. Ya da Video oynatıcı ile de olabilir. Ama bence indirilen videoda sorun var gibi. Ssadece belli başlı birkaç sahnede oluyorsa bu videoda sorun vardır. Bu bazen internetten film izlerken de başınıza gelebilir. Çünkü sitelere uplaod edilen filmler tam anlamı ile kaliteli olmadıkları gibi yapılan sıkıştırmalar da zaten kötü oluyor. Kısacası sizin izlediğiniz video/filmin de sıkıştırma sırasında birkaç sahnesi bozulmuş olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Normal sahnelerde pek sıkıntı yok hocam. Kameranın hızlı hareket ettiği ve ara ara sahnelerde var. Sürekli olan birşey değil.

    Birde Genellikle vlcplayer ile izliyorum ben. Aynı dosyayı kmp - gom ve bsp ile denedim. Arka plan sesleri fazla, oyuncuların sesleri derinden geliyordu. Sadece VLC de olması gerektiği gibi çalıştı dosya. Hepsi birleşince galiba dosya sıkıntılı gibi duruyor .)
  • daikataNa~ kullanıcısına yanıt
    Her filmde oluyor mu bu? Bir de indirdiğiniz siteyi değiştirip normal bir video indirin Youtube 'dan falan. Öyle bakın bir de. Dediğim gibi sizin indirdiğiniz video/film ile alâkalı sorun gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Her filmde olmuyor. Birkaç tane daha 1080 var inen onlar inince tekrar bi kontrol edeceğim. Diğerleri 720P ve eşdeğer kalitede olduğu için ondanda sıkıntı çıkarmıyor olabilir.
  • Aynı sorun vlc de benim başıma da geliyor. Codeclerden kaynaklı bir durum, şahsen alternatif bir player daha kurmanızı öneririm.
  • senin hoşuna gidecek bir sorun olduğunu mu söylememizi istiyorsun? Video dosyasının bütünlüğü bozuk arkadaşım. indirirken bir sorun olmuş ya da transfer esnasında bir kayıp yaşanmış. bilgisayarında bir sorun yok dosyada sorun var. Bunu ispatlamanın birkaç çeşit yolu var ama bunlar senin yeteneklerin doğrultusunda yapılabilinir şeyler kısacası; DOSYA BOZUK. başka yerde problem arama verdiğimiz cevap hoşuna gitmiyorsa burda soru sormanın bir mantığı yok. Çünkü cevap hoşuna gitse de gitmesede o dosya "CORRUPTED"..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.