Şimdi Ara

Filistin için savaşmaya gider misiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin fantezi dediğini adamlar başladı bile. Tabiki yapamayacaklar ama, başınızı kumdan çıkarın eğer içerdeki kriptolardan değilseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 18 Haziran 2024; 10:25:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cuma namazı saatini akşamki mesaiye eklediğinde o gün cumaya gidenler filistine savaşa da gider anlaştık mı ?

• ayzeb A kullanıcısına yanıt

Hep bu savunma, İsrail Türkiye'ye niye saldırsın? Ufacık Hamas'ı bile silemedi yıllardır. Bizim için PKK neyse İsrail için de Hamas odur.

Filistinin bize ne faydası olmuş bugüne kadar? Her fırsatta Filistinliler düşmanın yanındaydı. İsrail bizle işbirliği yapmaya hazır yeter ki aklı selim bir hükümet gelip dostluk kursun.

Arap sever, Yahudiden nefret eder dini mantıkla düşünmeyip pragmatist ve ülke çıkarlarını önplana alarak yaklaşmak lazım. Yıllardır bu dini odaklı dış politikalar yüzünden bu hale geldik.

• Vain kullanıcısına yanıt

O olay filistinden bana ne diyenler için uydurulmuş birşey. İsraile türkiyeden biraz toprak verip kendi meselelerine bizi dahil etmeye çalışıyorlar. Yoksa dinciler dışında kimseyi yanlarına çekemiyorlar.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Arap severmiş,.... Ben müslüman severim, ırk ayrımı yapmadan insan severim. Biz yaratılanı severiz yaradandan ötürü. Yaradanın sevmediğini sevmeyiz yaradan sevmediği için. Irkından ötürü bir topluluğu sevmek veya sevmemek cahillikten başka bir şey değil. Bir topluluğun sevilip sevilmemesi o topluluğun biz müslümanlara ve insanlığa yaptığı zalimlikle Sabittir. Almanların kadın çocuk demeden yahudilere yaptığı katliamı nasıl onaylamıyorsak, Filistinlilere yapılan zulmü de asla ve asla kabul edemeyiz. Arap severmiş...yıllarca batı sever oldukta ne oldu...

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Vatandaştan iyi bir gönderme :) . Çark eden vatandaş: Mikrofondaki sunucu da der ki madem gitmek istiyorsunuz hemen şuan iletişim bilgilerinizi alalım ve o kişi birden çark eder yapamam ayağına :) ...

Klasik Türkiye'den manzaralar ...

Lafta kalır bunlar ...

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Siyonistlerin Arzı mevdu meselesini Filistinlilerin uydurduğunu söylüyorsan, konuşmayı sürdürmek boş olur....

• Tamam önden alalım seni...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Filistin için savaşmaya gider misiniz ve ayrıca Filistin için savaşmaya gider misiniz

• isteyen varsa bırakın gitsin şu an.
    Ben de giderim ama bu şartlarda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani :D gitmek isteyen elbet bir yolunu bulur. Gidip onlara göre her şeyin israil mali olduğu dünyada internette 2 tuşa tıklayarak şov yapmaz.

Burada ve ülke geneli filistin için Arap ümmet kardeşliği için yanıp tutusanlarin doğu Türkistan için tek bir destek göremedik nedense filistin olunca akan sular duruluyor hükumeti destekliyordum ama şu kutsalimiz vs. Hikayesinden dolayı filistin politikasına destek vermeye korkuyorum artık orada ölen masum insanlar için tabiki destek verilmeli ama bu orada kutsalimiz var ora araplardan daha önemli deyip araplardan önce orasi için mücadele etmek abesle iştigal, oradaki sorunlar yeni değil osmanliya araplarin ihanetinden beri gün yüzü göremeyen bir ortadogu var, Osmanlı var iken osmanliya destek çıkmayıp kuyusunu kazıp kendi hukumdarligini kurmak isteyenlerden şimdi inim inim inleyen bir oradogu var. Filistin Libya Suriye urdun ırak vs. Biz her zamanki gibi dünyada tarafsız olmak zorundayız doğu turkistanin içinden geçilirken 20 senede ses edemiyorsak filistin için de aynı politika izlenmeli masum vatandaşlar için tabiki tüm diplomatik şartlar zorlanmali yoksa bize ne hamastan bize ne israilden önemli olan ülkemizi savunmaktır.

• Tarih git oku biraz

Filistin için savaşmaya gider misiniz
    Filistin için savaşmaya gider misinizekşi sözlük
    filistin'in türklere ihanetleri sıralı tam liste
    https://eksisozluk.com/filistinin-turklere-ihanetleri-sirali-tam-liste--6916395

3) yıl 1917,

filistinli araplar, lawrence ile bir oluyor ve akabe baskını'na katılıyor, akabe'deki tüm askerlerimizi şehit ediyorlar.

bu kahpelik dolu icraatlarını da çöle lawrence'in rölyefini yaparak ölümsüzleştiriyorlar.

görsel

Lawrance of Arabia filmini izle !

Filistin zamanında Osmanlıya ihanet etmeseydi Osmanlı şuan Dünya Lideri bir ülke olurdu şuan sende ferrari mazeratiye biniyor olurdun kısaca Arapların yaşadığı zenginliği bizim halkımız yaşıcaktı..

• Ben müslüman severim, ırk ayrımı yapmadan insan severim. Biz yaratılanı severiz yaradandan ötürü

Hastasıyım şu yalanlarınFilistin için savaşmaya gider misiniz  ülkedeki Hristiyanları, Yahudileri, Dinsizleri, Ateistleri falan filan ne kadar seviyor acaba. Bloklu listemde olmasa da sorabilseydim. Laikler, Atatürkçüler hakkında ne düşünüyor mesela. Ya da şöyle sorayım; islami yaşam tarzına sahip olmayan insanlara ne kadar saygı duyuyor.

Ben kendisini İslamcı olarak tanıtıp da başkalarına saygı duyan sadece 1 tane adam gördüm o da sosyal medyada. Şimdi ismini hatırlamadığım bir hoca. Başka da kimseyi duymadım görmedim. Saygı sevgi vs. bunlar islamcıların kitabında yazan şeyler değildir. Onlar nefretten beslenirler. En iyi bildikleri şey yakmak, yıkmak, parçalamak ve yasaklamaktır. Dünya görüşleri farklılığa izin vermez, farklılığı hoş karşılamaz. Kendi ülkeleri bu yüzden dünyanın en geri kalmış, en cahil ülkeleridir. Bu yüzden kendi ülkelerinden kaçıp medeni ülkelere kapağı atmaya çalışırlar ama bir süre sonra oraları da hallederler.

Yani kısacası geçeceksin bu ayakları.

İsrail konusunda da İslamcıların ikiyüzlülüğünü görebeilirsiniz. Müslümanlar 1000 küsür yıldır birbirlerini gırtlaklarlar, Suudiler Yemen'de soykırım yapar, Nijerya'da Boko Haram mesela yerel nüfusa her türlü kötülüğü yapar bizim Müslümanlardan TIK YOK. Gıkları bile çıkmaz. Darfur'da 400.000 Müslümanı soykırıma uğratan El Beşir hayvanı Türkiye'de kırmızı halıyla karşılandı.

Sevsinler sizin Filistin destekçiliğinizi. Filistinliler sizin umurunuzda değil. Sizin sıkıntınız Yahudilerle. Yahudileri toplu katliama uğratamadığınız için çıldırıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 18 Haziran 2024; 16:17:53 >

• Bazılarıda cevab almayı kapatır. Nedense...

Bu arada islamcıların kitabı ifadesinden neyi kast edersin acaba..

• Infernix adlı kullanıcının, yanıtlanan konusu:

Artık devletimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın bir şeyler yapması lazım. Bu ülkede müslümanlık için cihat yapacak milyonlarca mücahid var. Gerekirse atımızı kılıcımızı alır allah yolunda şehid oluruz.

Klasik IŞİD kafası işte bu haha

Özelden IBAN at göndereyim yol paranı direk git tutan mi var göt varsa gidersin yoksa konu açmazsın

• Bu arkadaş ortalığı karıştırmayı seviyor. Cihatçı gibi yazıyor ama güneş altında bira fıstık gömüyor siz ona uymayın.

Olm milleti birbirine katmasana lan.

• Gideni tutan yok yolunuz açık olsun,

Peki, o zaman neden Misira vs savaşla kazandiklari topraklari iade ettiler? Neden daha önce ele geçirdikleri Gazzeden geri çekildiler? Neden bugüne kadar olan savaşlarin hepsini Araplar başlatti? Neden Mossad direktörü Cohen, Hamasin ilimlaşmasi için Katardan para dileniyordu birkaç sene önce?

Sen davana ortak arıyorsun. Bana ne Filistinlilerden? Filistini salla ürdünü alsa kim takar? Zamanında Sina yarımadasını aldı sonra çekildi. Toprak isteseler çekilmezlerdi.

İsrail komple orayı alsa nüfusu yetmez gücü yetmez Suriye'ye bile yayılamaz. Milliyetçi kesimi kafalamak için Türkiye'den toprak veriyor diye gösteriyorsunuz.

İsrail'e su satan, güneydoğudan şahsa satış adı altında dünya kadar toprağı İsrail vatandaşlarına satıp böyle siyonist falan diyerek propaganda yapmak komik.

Eğer dinine hakaret ediyorlarsa gidip savaşacan. Hiçbiriniz de o yürek yok anca boş muhabbet yapıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.