Şimdi Ara

Filip Holosko’ya Minik Sürpriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tecrübeli futbolcumuz Filip Holosko, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir sürprizle karşılaştı.

Futbolcumuz Filip Holosko'nun hayranı olan İriç ailesi, yeni doğan bebeklerine Holosko ismini verdi.

Holosko İriç ve ailesi BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcumuz Filip Holosko ile buluştu.

Minik Beşiktaşlı’nın adının Holosko olduğunu öğrenen Filip Holosko çok şaşırdı ve şunları söyledi:

“Ben bu ülkeden ileride ayrılmış olsam da adım hep yaşayacak. Bu tatlı bebeğe benim adımı vererek beni çok duygulandırdınız.”

Minik Holosko’nun babası Filip Holosko hayranı olduklarını belirtti ve “erkek çocuğumuz olursa isminin Holosko olmasını planlıyorduk. Erkek çocuğumuz dünyaya geldiğinde Filip Holosko da gol atmıştı ve çok mutlu olmuştuk. Bunun üzerine bebeğimize Holosko adını verdik” diye konuştu.

kaynak: bjk.com

• Kız istemeye gidince de Holosko + para verirler artık.
  • Çocuğuna futbolcu ismi koymak kadar boş bir şey yok. Çocuğu büyük ihtimalle 18 yaşına bastığı anda mahkemeye gidip adını değiştirecek. Çok beğeniyorsan kendi adını değiştir Holosko yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri drogba koyar biri alex biri holosko

sanki marifetmiş gibi çocuk 18 yaşına geldiğinde ad değiştirmek için uğraşıcak
  • Şahsen kendi adımı bir futbolcu ismi veyahut yabancı futbolcu ismi koysa direk gider değiştirmeye çalışırdım yanılmıyorsam Drogba da konulan var çocuğa yazık.
  • Sürttürmeye akıl yok.
  • Doruk Drogba harbi saçmaydı ama bu uyumlu olmuş bence soyad ile beraber. Benim ismim Holosko İriç olsa beğenirdim yani ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bravo canım çok iyi düşünmüşsün.
  • abi şu bizim holoskoda göremediğimiz nedir? bilic oynatıyor, millet adını koyuyor
  • Saçma sapan bir hareket.
    Bir de yabancı isim koymak yasak değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Kız istemeye gidince de Holosko + para verirler artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba, Alex neyse de olm kadroya giremeyen adamın ismini neden koydunuz??
  • Güya Beşiktaş sevgisiyle çocuğu rezil edecek okulda.

Böyle insanlardan nefret ediyorum kafasına göre isim koyup çocuk büyüyünce ne olacak diye düşünen yok
  • Metin, Ali ve Feyyaz'lı dönemden kalma alışkanlıklar beyler bunlar. Takımda adam akıllı Türk futbolcu kalmadı örnek olabilecek.
  • Allah akıl fikir versin Drogbayı anlarım ama holosko nedir beynini mi kaybetmiş bu insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filip olsa daha iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günahlarını almayayım ama bence reklam olsun diye yapılıyor bunlar.Ha,neden ne faydası var,hiç bir fikrim yok.
    Bir iki gazeteye,televizyona çıkınca önemli mi hissediyorlar kendilerini nedir?

Yani git ne bileyim,klasik olarak Metin,Ali,Feyyaz koy,illa güncel istiyorsan Olcay koy,Veli koy ama abi hakikaten çocuğa ömrü boyunca sıkıntı
    oluşturacak yabancı isimler verme.Hadi herşeyi boşverdim,abi cidden kadroya giremeyen adamın ismini vermek nedir!?
  • Başka adam seçemedinizmi hay aklınıza
  • Birde holosko koymuşlar.Başka adam mı kalmadı?
  • Gidin Oğuzhan koyun adını Holosko ne ya ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.