Bildirim
Filip Holosko (Quiz - Lig TV)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
en çok yemek yiyen benim diyor ama holosko hala zayıf bak fernandese geldi kaç kiloydu şimdi kollar göğüs vücut kuvvet güç nasıl holoskoda tembel oyuncular arasında sanırım batuhana sallıyor ama bilemiyorum -
adam recep ivedik izliyormuş hay senin esprş anlayışına -
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
adam recep ivedik izliyormuş hay senin esprş anlayışına
Cem Yılmaz'ın ince esprilerini nasıl anlasın usta ? Şu anki Türkçesi ile en fazla o, ilk okul seviyesi işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Cem Yılmaz'ın ince esprilerini nasıl anlasın usta ? Şu anki Türkçesi ile en fazla o, ilk okul seviyesi işte.
O da doğruda ben yine de izlemezdim o adamı
-
quote:
Orijinalden alıntı: €rché.19o3
en çok yemek yiyen benim diyor ama holosko hala zayıf bak fernandese geldi kaç kiloydu şimdi kollar göğüs vücut kuvvet güç nasıl holoskoda tembel oyuncular arasında sanırım batuhana sallıyor ama bilemiyorum
töbe de
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Cem Yılmaz'ın ince esprilerini nasıl anlasın usta ? Şu anki Türkçesi ile en fazla o, ilk okul seviyesi işte.
sonuna kadar katılıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X