Şimdi Ara

FILA spor ayakkabıları nasıldır ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

diadora spor ayakkabıları nasıldır arkadaşlar. kalitesi olsun rahatlıgı olsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 25 Nisan 2013; 20:39:10 >

• çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

çöp

elbette adidas vs kadar kaliteli değildir .
    yada şöyle sorayım 70 liraya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

çöp

degmez ben aldim 1 ay sonra kendi kendine yirtildi garantiden degisriedim yine ayni marka ama farkli model o da 4-5 ay gitti. diadorra alacagina lescon, kinetix, lotto al daha mutlu olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Kırlangıç -- 25 Nisan 2013; 18:30:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsterling

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

çöp

degmez ben aldim 1 ay sonra kendi kendine yirtildi garantiden degisriedim yine ayni marka ama farkli model o da 4-5 ay gitti. diadorra alacagina lescon, kinetix, lotto al daha mutlu olursun

lescon kinetix lotto satan yerde yok ki konyada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adidas mı? Nike mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende diadoranın ve kinetix'in halı sahası vardı ikisinin de iç kaplaması parçalandı gitti kinetix'in kaplaması çok dandikti zaten bir de ayağımı vurup duruyordu, adidas'a nike'a para vermeyelim diyoruz ama vermeyince de dayanmıyor diğer markalar mecbur alıyoruz gerçi adidas'ın bi ayakkabısı var bende onun da içi parçalandı bayağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Bende diadoranın ve kinetix'in halı sahası vardı ikisinin de iç kaplaması parçalandı gitti kinetix'in kaplaması çok dandikti zaten bir de ayağımı vurup duruyordu, adidas'a nike'a para vermeyelim diyoruz ama vermeyince de dayanmıyor diğer markalar mecbur alıyoruz gerçi adidas'ın bi ayakkabısı var bende onun da içi parçalandı bayağı

ben top filan oynamam bu ayakkabılarımla. hatta koşu için bile kullanmam . yarın birde deichmann magazasına gideyim internet sitesindeki fiyatlar baya uygun geldi
  • fila 90'larda iyiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.