Şimdi Ara

fil suresi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuran da gecen fıl suresınde ebabıl kuslarının sertlesmıs camur la fıllerı oldurmesı olayını bılımsel olarak acıklayabılcek (lımıt hız enerjı ) ve en son kusların bıraktıgı camurlasmıs tasların neyı delıp gecebılcegını acıklıyabılcek olan varmı ? nette bulamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 24 Temmuz 2011; 12:27:36 >

• bence böyle birşey mümkünse o camur toplari ve onu bırakan kuşlar atmosferin üstünden atilirsa mümkün olur

bunun için devasa kuş ve taş kütlesi gerekir

atmosferde yanan toplar yere inene kadar ufalır ve o hız ve sıcaklıkta filleri delebilir die dusunuorum

yanlişim varsa düzeltin
  • Bilmeden konuşmayın.Ebabil kuşları kırlangıç kuşuna benziyormuş.Allah'ın gazabından şüpheniz mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Bilmeden konuşmayın.Ebabil kuşları kırlangıç kuşuna benziyormuş.Allah'ın gazabından şüpheniz mi var?

Yok abi haşa. Ya abi taraf mı değiştirdin? KingofDevil? Hell Yeah diyoruz o kadar bizi korucan dimi öbür tarafta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bılımsel olarak acıklama bulamadım yanı kusun ucus yukseklıgı ortalama camur kutlesı lımıt hız sonuc enerjı
    ıslam camıasında bunun denenmemıs olması cok ılgınc
    not: mucızelerde kurallar degısebılıyor sonucta allahın kuralı kanunu lımıt hızı kaldırmıs olabılır
    her ıkı durumda da acıklama yapılabılırse sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 24 Temmuz 2011; 12:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Bilmeden konuşmayın.Ebabil kuşları kırlangıç kuşuna benziyormuş.Allah'ın gazabından şüpheniz mi var?

Yok abi haşa. Ya abi taraf mı değiştirdin? KingofDevil? Hell Yeah diyoruz o kadar bizi korucan dimi öbür tarafta.

1 kerede dalga geçmeseniz ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

bılımsel olarak acıklama bulamadım yanı kusun ucus yukseklıgı ortalama camur kutlesı lımıt hız sonuc enerjı
    not: mucızelerde kurallar degısebılıyor sonucta allahın kuralı kanunu lımıt hızı kaldırmıs olabılır

kardeş benim bildiğim o kuşların attığı taş gibi çamurlar filleri öldürmek için değil onlarla beraber gelen askerleri
    yok etmek için hem bir insanı öldürmesi fili öldürmesinden daha mantıklı
    en azından dolu yağarken sokakta gezen kaç kişi var öyle düşün

ama tafsilatını bilemicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek için okunacak dua varmı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahat olun arkadaslar Allahin gücü herseye yeter buda milyonlarca mucizeden sadece birisi.
  • BEYLER O TAŞLAR YERE DÜŞERKEN ALEV TOPUNA DÖNÜŞMEMİŞMİYDİ YA HİKAYE ÖYLEYDİ HATIRLADIĞIM KADARIYLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

quote:

bılımsel olarak acıklama bulamadım yanı kusun ucus yukseklıgı ortalama camur kutlesı lımıt hız sonuc enerjı

kardeş benim bildiğim o kuşların attığı taş gibi çamurlar filleri öldürmek için değil onlarla beraber gelen askerleri
    yok etmek için hem bir insanı öldürmesi fili öldürmesinden daha mantıklı
    en azından dolu yağarken sokakta gezen kaç kişi var öyle düşün

ama tafsilatını bilemicem

mealını okumak lazım ama dedıgınız de mantıklı sanırım sahıplerını dagıtıcı... sacma sapan tv programları yapcaklarına bunları deneseler ılgınc olurdu

(Ey Muhammed! Kâbe'yi yıkmaya gelen) Fil sahiblerine Rabbinin ne ettiğini görmedin mi? Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı? Onların üzerine, sert taşlar atan sürülerle kuşlar gönderdi. Sonunda onları, yenilmiş ekin gibi yaptı.

• mealinde anlatmış işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 24 Temmuz 2011; 12:59:16 >
  • Kur'an da veya başka bir kitabta buna inanacaksınız diye bir madde varda bizmi bilmiyoruz.Hz.Meryem ilişkiye girmeden Hz.İsa'ya bu nasıl olur biri bana izah edebilir mi.Artık niyet aracaksan bir sürü şey çıkarırım sana.Kimse kimsenin inançları veya değerlerine karışamaz...
  • quote:

kuran da gecen fıl suresınde ebabıl kuslarının sertlesmıs camur la fıllerı oldurmesı olayını bılımsel olarak acıklayabılcek (lımıt hız enerjı ) ve en son kusların bıraktıgı camurlasmıs tasların neyı delıp gecebılcegını acıklıyabılcek olan varmı ? nette bulamadım ?

Sınavdan sonra açıklanacakmış diye duymuştum.

O zaman sende öğrenirsin. acele etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.