Şimdi Ara

Fikri Işık: 'Almanya, Türkiye'deki değişimi okuyamıyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Türkiye olarak Almanya ile ilişkilere önem verdiklerini vurgularken Berlin'in Türkiye'deki değişimi okuyamadığını söyledi. Işık, "En haklı olduğu konuda bile 'Aman ha Almanya ile takışmayalım, aman ha bir sıkıntı olmasın' gibi bir anlayışın Türkiye'de devam ettiğini zannediyorlar" ifadelerini kullandı.
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201708221029820368-fikri-isik-almanya/

• Sadece Almanya değil bizim iktidar da okuyamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyamayiz çünkü arapça bir degisim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En haklı olduğu konuda bile 'Aman ha Almanya ile takışmayalım, aman ha bir sıkıntı olmasın' gibi bir anlayışın Türkiye'de devam ettiğini zannediyorlar

Anlayış değişti de bize ne faydası oldu?

1 euro = 4.2 tl

Türkiyenin Avrupa Birliğine girişi hayaldi yalan oldu.

Yani adamlara nazi dediniz rest çektiniz peki bize ne faydası oldu? Anca ahaber izleyenlere gaz verdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen artık burası Arap İslam Devleti
  • Evet almanlar Türkçe okuyamıyor kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Avrupa ülkelerinin birbirlerine karşı hep böyle olduklarını düşünüyorum. yani birbirlerine karşı rest çekmeler vs yapmak yerine uzlaşı şeklinde ilerlediklerini düşünüyorum.

Türkiye şunu anlamalı çıkarların için her şeyi yapamazsın elbette bir şeyler yapmalısın fakat karşı tarafa "bir dahada olsa ben davosa gelmem" diyerek yani bu mantıkla hareket edemezsin. bu üslupsuzluk ve çocukluktur içeriye oynamak demektir. Haklılığını bu şekilde savunmak agresiflik olayı başkalaştırmak demektir.

Evet her ülke kendi davasında haklıdır bizde terrör olaylarında haklıyız. Almanya yıllardır pkk'nın para kaynağı olmuştur. Bunu Almanya ya restler çekerek değil bak biz senin dostunuz birbirimize yardımcı olmalıyız diyerek hareket etmelisin. Tutup da bu terrör yuvalarına neden müsaade ediyorsun sende nazisin anlayışıyla ilişkileri koparırsın.

Erdoğan yıllar evvel ilk başbakan olduğunda tvlerde kasımpaşalı başbakan geliyor bakalım yurt dışı ilişkilerimizde ne etkisi olacak denmişti. Sonucunu görüyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.