Şimdi Ara

Fikret Orman: 'Aziz Yıldırım'ın üslubunu 15-16 yaşında bıraktım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferi sırasında sarı-lacivertlilerle aralarında yaşanan soruna da değinen Beşiktaş Başkanı, "Van Persie ile görüşmemiz doğru. Ancak oyuncu başka bir kulübe gitti. Hayırlı olsun. Biz konuyu kapattık. Tekrar bu sayfayı açmak Beşiktaş Kulübü'ne yakışmaz. Aziz Yıldırım'ın söylemlerine gelince, ben onun üsluplarını 15-16 yaşlarında bıraktım" ifadelerini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/fikret-orman-aziz-yildirim-in-besiktas-2092891-skorerhaber/

• Direk hiç ilgilenmedik dese uzamayacaktı bu kadar."İlk önce biz görüştük." cümlesi de tam 15-16 yaşındaki birine göre bir cümle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman Aziz'e ağzının payını vermiş.

• Ben de bu ses nereden geliyor diyordum, hatta haberlere baktım bizimkiler sınırötesini mi bombaladılar diye.
  • Off en son Mahmut Usluyla Şükrü Ergün böyle atışıyodu ne gereksiz hareketler

• Olayı başlatan FO bide şimdi ki halina bak :D Sen önce sözünde dur hani q7'NİN FUTBOL HAYATI BİTECEKTİ.
  • Gündeme gelmek istemiş yine aklınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye yalan söylesin adam,aziz, güya realden başka bir takım ilgilenmiyordu dediği için cevaben,önce biz ilgileniyorduk demiş.Hatta bir restaurantta aylar önce rvp ile konusurken gören gazeteci bile varmıi,bugun toplantıda o gazeteci şahit olduğunu söyledi zaten.

• Sarışın dayanışması demekki fikret orman doğru yolda bu arada geçen sene teknik direktore önemsiz, başarı İsmailin başarısızlık benim diyen sezon sonu ismaili başarısızlığı fatura edip görevden alan şahsın taraftarları sözünde durmakta bahsediyor bir tarafimla guluyorum bunlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Niye yalan söylesin adam,aziz, güya realden başka bir takım ilgilenmiyordu dediği için cevaben,önce biz ilgileniyorduk demiş.Hatta bir restaurantta aylar önce rvp ile konusurken gören gazeteci bile varmıi,bugun toplantıda o gazeteci şahit olduğunu söyledi zaten.

Fikret Orman: 'Aziz Yıldırım'ın üslubunu 15-16 yaşında bıraktım'

Bunu gördü herkes, daha uzatmaya gerek var mı sence?

• megi21 kullanıcısına yanıt
    Azizi seversiniz seversiniz,çünkü onlarla bir farkınız yok,F.o kapağı yerine yerleştirmiş,ilk kez ağzına sağlık,bazı takımlar iyilikten,kibarlıktan anlamazlar,onlara anladığı dille vuracaksın.O zaman akıllanırlar.
  • Anlamıyorsun galiba,aziz yüzünden cevap verdi diyorum başkan,sen hala fotosunu gösteriyorsun.Cevap vermeyecekmiydi aziz e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Gündeme gelmek istemiş yine aklınca.

Yav hee hee

• kaşınmış
  • Kendisine baksın bence , durup dururken kimse ona bir şey demedi.
  • İmam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz sonra neden Türk futbolu gelişmiyor.
  • Valla ben onu bilmem de Aziz Başkan futbol dünyasında laf sataşına girilecek son adamlardandır. Verir ağzının payını oturur ağlarsın. İsterseniz mafyavari deyin isterseniz etik bi şekilde. Aziz Başkana sataşılmaz.
  • FO: RVP ile Demba Ba'dan önce de konuşmuştuk, kendisi ile ilk biz görüştük.
    Aziz : Beşiktaş kafamı kızdırmasın...

Aziz'in uslübüna bakın. Ne kadar mafyavari ne kadar kabadayı ağzı. Hayır ilk biz görüştük VEYA istediğimiz oyuncu ile görüşürüz demek çok zor değil. Bravo Fikret Orman Aziz'e ağzının payını vermişsin helal olsun. 15-16 yaş bile çok demiş 9-10 yaş daha uygun olurmuş.

• Aziz yıldırımı bende sevmem ama f.o nın çapı yetmez a.y. A

• pardon oruçluyum dememişmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.