Şimdi Ara

Fiio E3 ve E5 Kulaklık Amfileri-SON 3 GÜN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığından istediği verimi veya ses yüksekliğini alamayanlar için fiyatı küçük ama işlevi büyük amfilerdir. E3 bir adet ince pil ile çalışır. E5 ise şarjlıdır. İkisi de müziği daha ayrıntılı ve yüksek yapar. Özellikle beslenmesi zor olan kafaüstü kulaklıklardan daha fazla ses almak için ideal ürünlerdir. Ayrıca bass seviyesinden memnun olmayanlar için bass seviyesini de daha vurgulu yaparlar. E5'in manual bass ayarı da bulunmaktadır. İki amfiyi de birkaç ay önce aldım ama hemen ardından üst düzey bir amfi aldığım için ikisini de hiç kullanmadım. Yani sıfır ayarındadırlar. İkisi de çok küçük boyutlardadır. Yaklaşık olarak kibrit kutus kadar diyebilirim. Resimlerden de görülebilir zaten. Fiyatlar E3 için SATILDItl,E5 için ise SATILDItldir. İkisini alana 40 olur. Sormak istediğiniz şeyler için pm atabilirsiniz. Satış için son 3 gün. Daha sonra ilanı kaldırıcam.

http://img15.imageshack.us/img15/5707/dsc7862.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 11 Aralık 2010; 15:14:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• s639f ne zaman satıldı
  • p.m vmoda
  • v moda satılmadıysa pm
  • fiyat çok iyiymiş kolay gelsin
  • Teşekkürler. Evet fiyat iyi ama kıymeti bilinmiyor Sennheiser'ın cx300 gibi kalitesiz modellerinden olsa hemen giderdi.

• takas düşünür müsünüz? yuin pk3 ile. çok iyi bir kulaklıktır sizinkinden iyi olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok teşekkürler. Pk3 dinlemiştim ve g2a kadar iyi gelmemişti.

• peki, hayırlı satışlar diliyorum..
  • Teşekkürler size de.

• Tarafımca alınmıştır..
  • Yuin G2A enemy34'e satılmıştır ve yeni ürünler eklendi.

• e5 ve e3 var mı,,ikisine talibim,varsa istanbuldaysanız bulusablirmiyiz bir ortak noktada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatalanya -- 26 Ağustos 2010; 1:07:57 >
  • fiio e3 ve e5 tarafımca alınmıştır.
  • memnun musun kardeşim, nasıl bi cihaz ? ses seviyesinde ne kadar bi oynama yapıyor ?
  • henüz arkadaş kargolamadı ancak, daha önceden e5 kullandım suya düşürene kadar :)

kulaklık için fazla ücret ödemek istemediğimden cx300 II Street ile birlikte kullandım ve sesi son ayara getirmedikçe bozulma yaşanmıyordu. ki son ayarda müzik dinlemek çok zor diyebilirim. ben en son seste en fazla 3-4 parça dinleyebiliyordum.

kısacası ben memnundum e5 den, e3 ü kullanmadığımdan onunla ilgili yorum yapamıyorum.
  • @Wİlakress kardeşim kusura bakma bugün yollayacaktım ama yollayamadım. Yarın sabahtan yolluyorum söz

• sağlık olsun :)
  • bende cx300 ile kullanacagım e5 alırsam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.