Fight Club vs. V for vendetta -- Büyük kapışma v.1.00
(En Son Oy Tarihi: 10.12.2014)
Giriş
Orijinalden alıntı: BLuRuSh
"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil." "Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşun geçirmez!" V
Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız. - Tyler Durden
Sizler işiniz değilsiniz... Sizler paranız kadar değilsiniz... Bindiğiniz araba değilsiniz... Kredi kartlarınızın limiti değilsiniz... Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz..Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz... - Tyler Durden
Omlet yapmak için yumurtaları kırman gerekir. - Tyler Durden
Elime bir tüfek alıp, türünü korumak için çiftleşmeyen her pandayı vurmak istiyorum, petrol tankerlerini açıp hiç görmeyeceğim Fransız sahillerini kirletmek istiyorum. DUMAN SOLUMAK İSTİYORUM. Gerçekten... - Tyler Durden
Uçaklara Neden Oksijen maskesi koyarlar biliyormusun? Çünkü saf oksijen kafa yapar. - Tyler Durden
Evet. Biz tüketiciyiz. Hayat boyu bir saplantıdayız. Cinayet, suç, yoksulluk bunlar beni ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan magazin dergileri, 500 kanallı televizyon, iç çamaşırımda kimin adının yazdığı. - Tyler Durden
Selam ben liseli isyankar duydum ki bura benim gibilerle doluymuş.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Bu iki filmi karşılaştırmak için aklımızı kaçırmamış olmak gerekli.
kaçırmamış olduğumuza göre karşılaştıralım, bence fight club alır
Fight club tabikide.
quote:
Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende
quote:
Orijinalden alıntı: Delete90
quote:
Orijinalden alıntı: BLuRuSh
"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil." "Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşun geçirmez!" V
Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız. - Tyler Durden
Sizler işiniz değilsiniz... Sizler paranız kadar değilsiniz... Bindiğiniz araba değilsiniz... Kredi kartlarınızın limiti değilsiniz... Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz..Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz... - Tyler Durden
Omlet yapmak için yumurtaları kırman gerekir. - Tyler Durden
Elime bir tüfek alıp, türünü korumak için çiftleşmeyen her pandayı vurmak istiyorum, petrol tankerlerini açıp hiç görmeyeceğim Fransız sahillerini kirletmek istiyorum. DUMAN SOLUMAK İSTİYORUM. Gerçekten... - Tyler Durden
Uçaklara Neden Oksijen maskesi koyarlar biliyormusun? Çünkü saf oksijen kafa yapar. - Tyler Durden
Evet. Biz tüketiciyiz. Hayat boyu bir saplantıdayız. Cinayet, suç, yoksulluk bunlar beni ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan magazin dergileri, 500 kanallı televizyon, iç çamaşırımda kimin adının yazdığı. - Tyler Durden
- AĞA FAŞO NEDİR? - BÖYLE İPNE GİBİN PUŞT GİBİN BİŞEY
KİBAR FEYZO
Kibar Feyzo'yu Fight Clubla karşılaştırabilmek için aklını kaçırmış olman lazım! Kibar Feyzo havada karada alır
Fight Club yine öne geçti ama V for Vendetta onun ensesinde
kangal alır
Fight Club'ın giriş ve kapanış müziği yeter.
V cemaati yüklenin !
ne kasıyorsun izle işte ikisinide allah allah
V for Vendetta Tek geçerim
İkiside güzel fillm ancak
Fight Clup
Komik bir vs olmuş.. Fight Club
V FOR VENDETTA
Fight Club. Hayatımda izlediğm en iyi film. Eğer beynimi silme şansım olsa kafamdan Fight Club'ı siler tekrar tekrar izlerim
Fight Club
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
Fight Club. Hayatımda izlediğm en iyi film. Eğer beynimi silme şansım olsa kafamdan Fight Club'ı siler tekrar tekrar izlerim
sen bir de kitabını oku bence.
Ayrım yapamam, yüzüklerin efendisini de koyun ankete, kavga çıksın
Konularının birbiri ile alakası olmayan iki filmi karşılaştırmak saçma bence. Her ikisi de kendi türlerinde iyi, karşılaştırmaya gerek yok.