Şimdi Ara

Fight Club vs. V for vendetta -- Büyük kapışma v.1.00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Fight Club vs. V for vendetta -- Büyük kapışma v.1.00

(En Son Oy Tarihi: 10.12.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: BLuRuSh

"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil."
    "Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşun geçirmez!"
    V

Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız. - Tyler Durden

Sizler işiniz değilsiniz... Sizler paranız kadar değilsiniz... Bindiğiniz araba değilsiniz... Kredi kartlarınızın limiti değilsiniz... Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz..Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz... - Tyler Durden

Omlet yapmak için yumurtaları kırman gerekir. - Tyler Durden

Elime bir tüfek alıp, türünü korumak için çiftleşmeyen her pandayı vurmak istiyorum, petrol tankerlerini açıp hiç görmeyeceğim Fransız sahillerini kirletmek istiyorum. DUMAN SOLUMAK İSTİYORUM. Gerçekten... - Tyler Durden

Uçaklara Neden Oksijen maskesi koyarlar biliyormusun? Çünkü saf oksijen kafa yapar. - Tyler Durden

Evet. Biz tüketiciyiz. Hayat boyu bir saplantıdayız. Cinayet, suç, yoksulluk bunlar beni ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan magazin dergileri, 500 kanallı televizyon, iç çamaşırımda kimin adının yazdığı. - Tyler Durden

• Selam ben liseli isyankar duydum ki bura benim gibilerle doluymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Bu iki filmi karşılaştırmak için aklımızı kaçırmamış olmak gerekli.

kaçırmamış olduğumuza göre karşılaştıralım, bence fight club alır
  • Fight club tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

quote:

Orijinalden alıntı: BLuRuSh

"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil."
    "Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşun geçirmez!"
    V

Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız. - Tyler Durden

Sizler işiniz değilsiniz... Sizler paranız kadar değilsiniz... Bindiğiniz araba değilsiniz... Kredi kartlarınızın limiti değilsiniz... Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz..Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz... - Tyler Durden

Omlet yapmak için yumurtaları kırman gerekir. - Tyler Durden

Elime bir tüfek alıp, türünü korumak için çiftleşmeyen her pandayı vurmak istiyorum, petrol tankerlerini açıp hiç görmeyeceğim Fransız sahillerini kirletmek istiyorum. DUMAN SOLUMAK İSTİYORUM. Gerçekten... - Tyler Durden

Uçaklara Neden Oksijen maskesi koyarlar biliyormusun? Çünkü saf oksijen kafa yapar. - Tyler Durden

Evet. Biz tüketiciyiz. Hayat boyu bir saplantıdayız. Cinayet, suç, yoksulluk bunlar beni ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan magazin dergileri, 500 kanallı televizyon, iç çamaşırımda kimin adının yazdığı. - Tyler Durden

- AĞA FAŞO NEDİR?
    - BÖYLE İPNE GİBİN PUŞT GİBİN BİŞEY

KİBAR FEYZO

Kibar Feyzo'yu Fight Clubla karşılaştırabilmek için aklını kaçırmış olman lazım! Kibar Feyzo havada karada alır

• Fight Club yine öne geçti ama V for Vendetta onun ensesinde
  • kangal alır
  • Fight Club'ın giriş ve kapanış müziği yeter.
  • V cemaati yüklenin !
  • ne kasıyorsun izle işte ikisinide allah allah
  • V for Vendetta
    Tek geçerim
  • İkiside güzel fillm ancak

Fight Clup
  • Komik bir vs olmuş.. Fight Club
  • V FOR VENDETTA
  • Fight Club. Hayatımda izlediğm en iyi film. Eğer beynimi silme şansım olsa kafamdan Fight Club'ı siler tekrar tekrar izlerim
  • Fight Club
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Fight Club. Hayatımda izlediğm en iyi film. Eğer beynimi silme şansım olsa kafamdan Fight Club'ı siler tekrar tekrar izlerim

sen bir de kitabını oku bence.
  • Ayrım yapamam, yüzüklerin efendisini de koyun ankete, kavga çıksın
  • Konularının birbiri ile alakası olmayan iki filmi karşılaştırmak saçma bence. Her ikisi de kendi türlerinde iyi, karşılaştırmaya gerek yok.
  • İkisinide izlemedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.