Fight Club vs. V for vendetta -- Büyük kapışma v.1.00
(En Son Oy Tarihi: 10.12.2014)
Giriş
Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende
quote:
Orijinalden alıntı: Cherkez26
Şakamı bu tabiki Fİght club.
fight club'un içindeki felsefeyi anlayana tabi. bazı odunlar dövüş göremedim falan diyorlar . orda anlatılmak istenen kapitalizmin koyunları ve hayatınıza bir daha göz gezdirmeniz. fight club un facebookda 4.5 milyon hayranı dünya çapında o filmden sonra dövüş klub leri açıldı . dövüşün insan için en büyük terapi oldugunu anladı herkes .
hayatınızda görebilceğiniz en iyi oyunculuklarda o filmde vardı ve yönetmen dünyaya penisini göstererek nasıl dalga geçtiğini gösterdi.
ama fight club u 1 kerede anlayabilmen için IQ seviyen 160 falan olması lazım. şahsen ben 3. 4. seferde bile zor zar çözmeye başladım filmin her yani sürpriz
örn: Edward nortonun kendini dövdüğü sahnede Tylerla ilk dövüşüm aklıma geldi dedi. Çünkü tylerla ilk dövüşündede kendisi ile dövüşüyordu. ve ben bunu 15. 20. kez izleyişimde kavrayabildim daha bilmediğim cok sey var.
V for vandettaya gelcek olursak:;
film güzel tabi ama fight club la eşleştirmek fight cluba hakaret olur . bi kaç iyi güzel söz var. 2 3 tanede güzel sahnesi geriye kalanı sacmalık dizini olarak geçiyor. adam 100 mermi yiyor hala dövüşmeye devam ediyor.
quote:
quote:
fight club'un içindeki felsefeyi anlayana tabi. bazı odunlar dövüş göremedim falan diyorlar . orda anlatılmak istenen kapitalizmin koyunları ve hayatınıza bir daha göz gezdirmeniz. fight club un facebookda 4.5 milyon hayranı dünya çapında o filmden sonra dövüş klub leri açıldı . dövüşün insan için en büyük terapi oldugunu anladı herkes .
hayatınızda görebilceğiniz en iyi oyunculuklarda o filmde vardı ve yönetmen dünyaya penisini göstererek nasıl dalga geçtiğini gösterdi.
ama fight club u 1 kerede anlayabilmen için IQ seviyen 160 falan olması lazım. şahsen ben 3. 4. seferde bile zor zar çözmeye başladım filmin her yani sürpriz
örn: Edward nortonun kendini dövdüğü sahnede Tylerla ilk dövüşüm aklıma geldi dedi. Çünkü tylerla ilk dövüşündede kendisi ile dövüşüyordu. ve ben bunu 15. 20. kez izleyişimde kavrayabildim daha bilmediğim cok sey var.
film güzel tabi ama fight club la eşleştirmek fight cluba hakaret olur . bi kaç iyi güzel söz var. 2 3 tanede güzel sahnesi geriye kalanı sacmalık dizini olarak geçiyor. adam 100 mermi yiyor hala dövüşmeye devam ediyor.
arkadaşın iq seviyesi bayağı düşükmüş 15,20 dedi ya
Fight Club.
quote:
quote:
Sanırım anketin sonucu belli oldu Fight Club ezdi geçti. Bir daha ki sefere yüzüklerin efendisi ile yarıştıracağım galip geleni de kangalla
adil bir eslesme olmamis :D görundugu gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: fortunate
Sanırım anketin sonucu belli oldu Fight Club ezdi geçti. Bir daha ki sefere yüzüklerin efendisi ile yarıştıracağım galip geleni de kangalla
hiç uğraşma fight clup kazanır.
V for Vendetta diyorum ben ama öyleleri var ki v for vendetta diyenleri dövecekler
Fight Club gibi şişirme felsefesi olan bir filmi V for vendetta gibi olabilecek acı geleceği göz önüne çıkaran bir filmle karşılaştırmak saçma.Fight club iyidir hoştur ama v nin yanında hepsi boştur
kavgaya terapi falan diyenler olmuş fight club izledim ama bence sağlıklı olmayan insanlar kavga ederek rahatlar bence çok saçma ama günümüzde deli gibi davranmak moda olduğu için popüler bi konu bu etkileyici olduğu doğru çok çarpıcı bi film ama bence ders alınacak bi film değil adamın beyni patlamış gülüyo yok bidaha vur falan v for vendetta daha iyidir ölüceksem bi fikir uğruna ölmeliyim bu yüzden vendetta
konuları benzese ayırım yapılabilir 2side farklı konular ele aldığı için kimin hoşuna o gitti gibi bir ayrım olmaz bide fight club aile ortamında izlenmez anca ya yanlız ya kafa dengi insanlarla çok farkları var velhasım v for vandate ama fight clubla gönlümdeki yeri aynıdır
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
quote:
Orijinalden alıntı: bugra94
v for vendetta
nedenini yazarmısın
fight cluba basacakken ıskaladım
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
Ayrım yapamam, yüzüklerin efendisini de koyun ankete, kavga çıksın
aynı düşünçeler
quote:
Orijinalden alıntı: YnS!
quote:
Orijinalden alıntı: fortunate
hiç uğraşma fight clup kazanır.
Fight Club + V for Vandetta olsa yine de Kangal Alır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme