Şimdi Ara

Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tyler durden'ın edward norton a ilk göründüğü bir yer varmış ben yakalayamadım o sahneyi bilen biri söyliyebilirmi ? normal uçaktan önce görmüş..

• 19. dk'da falan.. Edward dururken (uçağı kaçırmıştı hani) arkasından geçiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 25 Şubat 2010; 13:33:49 >
  • o değilde filmin sonunda birinin malzemesi görünüyor
  • Evet şimdi izlerken gördüm .. geçerken arkasından kıyafeti beyaz yanına oturduğunda kırmızı ..
  • 00:03:56 İlk göründüğü an burası.2 defa izlememe rağmen bu anı görememiştim.Ama gece filmi açıp öyle bakayım derken Tyler'ın ilk göründüğü anı yakaladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Spécops.

00:03:56 İlk göründüğü an burası.2 defa izlememe rağmen bu anı görememiştim.Ama gece filmi açıp öyle bakayım derken Tyler'ın ilk göründüğü anı yakaladım :)

Beni deli etmeyin ekran görüntüsü ekleyin... :D
  • SS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü
  • ilk grub terapisine girdiginde de tyler durden bir görülüp bir kayboluyordu ben orası sanıyordum megersem daha da evveli varmış
  • orayı kaçırmışım şimdi bi daha izlemem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverIsland

o değilde filmin sonunda birinin malzemesi görünüyor

sadece sonda değil ara sıra görülüyordu o...
  • Nası bi filmdir bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: RiverIsland

o değilde filmin sonunda birinin malzemesi görünüyor

sadece sonda değil ara sıra görülüyordu o...

SS
  • filmin ismini görmem bile yetiyor, kaç defa izledim ama hala tekrar tekrar izlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güçlü

filmin ismini görmem bile yetiyor, kaç defa izledim ama hala tekrar tekrar izlemek istiyorum.

durden gerçekten etkileyici bir karakter. sırf onun için tekrar tekrar izlerim
  • 4 kez görünüyor Şimdi ss ile uğraşamıcam fakat ara ara göründüğü yerleri saniyesi saniyesine vereyim bakın :)

00,03,57

00,06,04

00,07,16

00,12,06

Hava alanında beyaz takımla arkasından geçtikten sonra Otel odasında boxerla tv izlerken 'Welcome' diye bir sunum yapılıyor tv den .. En sağdaki adamda Tyler durden . İyi bakarsanız anlıcaksınız ..

Kolay gelsin iyi geceler ;)
  • İlk izlediğim zaman benimde dikkatimi çekmişti yıllar oldu ozaman Film bittiğinde şaşırmıştım David Fincher Halbuki her şeyi başında söylemiş diye.
  • Aslında 19.dakikadan öncede görünüyordu. Gerçi filmi bayağıdır izlemiyorum ama öyle hatırlıyorum. Galiba Marta ile konuşurken bir ara sağında görünüp kayboluyordu.
  • Filmin kurgusu ve kalitesi tartışılmaz.Tyler uçakta Norton'un yanından geçip kalkarken,nezaket gereği birinin yanından geçerken arkasını mı yoksa önünü mü dönüp geçmeli diye bir soru sorar ve Norton'un yanından arkasını dönerek geçer.Sadece birkaç saniye sonrasında ise,Tyler ayağa kalkıp koridordan geçmekte olan hostese bu kez önünü dönerek geçer :D

Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.