Şimdi Ara

Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tyler durden'ın edward norton a ilk göründüğü bir yer varmış ben yakalayamadım o sahneyi bilen biri söyliyebilirmi ? normal uçaktan önce görmüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 25 Şubat 2010; 13:33:49 >
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • o değilde filmin sonunda birinin malzemesi görünüyor

• Evet şimdi izlerken gördüm .. geçerken arkasından kıyafeti beyaz yanına oturduğunda kırmızı ..
  • 00:03:56 İlk göründüğü an burası.2 defa izlememe rağmen bu anı görememiştim.Ama gece filmi açıp öyle bakayım derken Tyler'ın ilk göründüğü anı yakaladım :)

Orijinalden alıntı: ßy Spécops.

00:03:56 İlk göründüğü an burası.2 defa izlememe rağmen bu anı görememiştim.Ama gece filmi açıp öyle bakayım derken Tyler'ın ilk göründüğü anı yakaladım :)

Beni deli etmeyin ekran görüntüsü ekleyin... :D
    Steam ID | wanschen1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü

Orijinalden alıntı: RiverIsland

o değilde filmin sonunda birinin malzemesi görünüyor

sadece sonda değil ara sıra görülüyordu o...

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: RiverIsland

o değilde filmin sonunda birinin malzemesi görünüyor

sadece sonda değil ara sıra görülüyordu o...

SS

• _____________________________
  • filmin ismini görmem bile yetiyor, kaç defa izledim ama hala tekrar tekrar izlemek istiyorum.
    "...1910'da Osmanlı işçilerinin ve Osmanlı sanatkârlarının kurduğu Turan Sanatkarangücü’nün devamı olan Ankaragücü'nü göremezsiniz. O Ankaragücü ki, bütün futbolcuları, Ulusal Kurtuluş Savaşı’na gönüllü katılmıştır; kurumsal olarak katılmış tek kulüptür. Şehitler vermişlerdir Geyve boğazında, İmalat-ı Harbiye'de çalışmışlardır ve kurtuluştan sonra Ankaragücü yeniden kurulmuştur.”

• quote:

Orijinalden alıntı: Güçlü

filmin ismini görmem bile yetiyor, kaç defa izledim ama hala tekrar tekrar izlemek istiyorum.

durden gerçekten etkileyici bir karakter. sırf onun için tekrar tekrar izlerim

• 4 kez görünüyor Şimdi ss ile uğraşamıcam fakat ara ara göründüğü yerleri saniyesi saniyesine vereyim bakın :)

00,03,57

00,06,04

00,07,16

00,12,06

Hava alanında beyaz takımla arkasından geçtikten sonra Otel odasında boxerla tv izlerken 'Welcome' diye bir sunum yapılıyor tv den .. En sağdaki adamda Tyler durden . İyi bakarsanız anlıcaksınız ..

Kolay gelsin iyi geceler ;)
  • Filmin kurgusu ve kalitesi tartışılmaz.Tyler uçakta Norton'un yanından geçip kalkarken,nezaket gereği birinin yanından geçerken arkasını mı yoksa önünü mü dönüp geçmeli diye bir soru sorar ve Norton'un yanından arkasını dönerek geçer.Sadece birkaç saniye sonrasında ise,Tyler ayağa kalkıp koridordan geçmekte olan hostese bu kez önünü dönerek geçer :D

Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.