Şimdi Ara

Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne zamanki okulum bitti askere gittim geldim ve çalışmaya başladım (eve çıktım ikeadan evimi döşedim vs.) ozaman bu filmi daha iyi anlamaya başladım.Heleki amerikalıların bu kafes sistemi yada hücre dediğimiz sistemle çalıştıkları o gökkafeslerde çalıştıklarını düşünürsek onları nasıl etkilemiş olduğunu düşünmek bile heyecan verici bence...
  • güzel hort
  • son sahnesi icin bile defalarca ızlenır
  • Aslında 25. kare olarak Edward Norton un ofisinde, terapi gruplarında bide Marla ile ilk konuşmaya kara veriyor konuştukları cadede gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

İlk izlediğim zaman benimde dikkatimi çekmişti yıllar oldu ozaman Film bittiğinde şaşırmıştım David Fincher Halbuki her şeyi başında söylemiş diye.

Kitabıda böyle başlıyor yani chuck palahniuk söylemiş oluyo
  • Ard arda post yazdığım için kusura bakmayın. Yeni konuya yazacaktım buraya yazıym dedim.En uygun yer burası çünkü.

Edward Norton un otelde ağzına şeker attıktan sonra çıkan TV de otel görevlileri hoşgeldiniz diyor.

Burdada Tyler gözüküyo galiba. Görüntü net değil eve gidince DVD den tekrar SS koyarım elinde DVD olan arkadaşlar bakabilir.

Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü
  • Doktora gittiğinde gözüküyordu arkada. Bir çok yerde daha gözüküyor ama saniyelik bir olay. Filmin atmosferinden kaçırabiliyorsun.
  • Hiç farketmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Doktora gittiğinde gözüküyordu arkada. Bir çok yerde daha gözüküyor ama saniyelik bir olay. Filmin atmosferinden kaçırabiliyorsun.

valla ben hiç kaçırmamıştım(diye umuyorum) kaç kere kırmızı kıyafetli birisi görünüp kayboluyor kaçırmak imkansız insanın gözüne batıyor zaten.ama o "welcome" sahnesinde kaçırmışım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Doktora gittiğinde gözüküyordu arkada. Bir çok yerde daha gözüküyor ama saniyelik bir olay. Filmin atmosferinden kaçırabiliyorsun.

valla ben hiç kaçırmamıştım(diye umuyorum) kaç kere kırmızı kıyafetli birisi görünüp kayboluyor kaçırmak imkansız insanın gözüne batıyor zaten.ama o "welcome" sahnesinde kaçırmışım mesela.

Pek emin değilim welcome sahnesindekinin Tyler olduğundan ama DVD de baktım Tyler a çok benziyo

• Caps aldım 4 kere görünüyor galiba başka varsa ekleyin ben göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

Caps aldım 4 kere görünüyor galiba başka varsa ekleyin ben göremedim

Welcome sahnesinide ekleyebilirmisin?

•  Fight club-Tyler durden'ın ilk görülüşü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.