< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimsonFPS -- 4 Kasım 2025; 17:46:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9433. sayfa)
3 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Olay esasinda baglanti galiba iyi gozkurken bile hizin baglantilar takimin yapay zekasini bozuyor.. zaten pingin kotu oldugunu hissettigimiz cok kotu baglantida olan seylerden biri bu
Ama gunun sonunda oyun sadece refleks olmus durumda pas oyun kurma ve yok o yuzden her rakip zor geliyor ..cozum basit ama yapmaz ea..en son r1 i duzelttiklerinde oyun iylesme yolundaydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yayıncılar o kadar çok ağladı ki baskılara dayanamadı EA
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ “ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ” Eşhedü el lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlü 🇹🇷🤝🇵🇸
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK
-
Üstat ciddimisin bilmiyorum ama Yamalı tanımıyorsan oyunu bırak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
r1 ile durumun hiç alakası yok bence.
şuan driblingleri savunamıyorum diyenin, bence gameplay eksiği var.
5 maç daha atıp geldim. rivalsta 30 puanı topladım.
şuan tek gerçek geride blok halinde stoperleri çıkarmadan bekleyip, üçgen tek top kovalamak.
bilmiyorum yani div7-8de nasıl oynuyorlar, yukarılarda oyun böyle. öyle r1'e basıp 3 kişi geçeyim asla olmuyor.
_____________________________ -
Bügun yine güncelleme gelmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Div 7 oyuncuları şu an daha inanilmaz inan ki pro gamer gibi oynuyorlar yani çok şaşkınım 😀 dribbling dediğin gibi düzeldi diyorlar ama çok etkili değil bence. Valla bende de çift hesap var birinde div 4 bırakmıştım o zaman çok rahat alıyordum 30 puanı şu an yine o adamlarla oynuyor olmam lazım hatta gec başladığım için senin gibi daha iyilerin yükselmis olması lazım ama başka bir bozukluk var oyunda.
boras tespitin dibine vurmuş
iki arkadaşım rivals oynamıyor. oynasalar mesela yükselirler. kıytırık turnuvalar 5-6 maçta 83x10 verirken, rivals hala 30 puan kasınca 75x10 veriyor. bu gelen turnuvaları hafta içi oynayıp, haftasonu wl atsan yetiyor kadro için. bir çok oyuncu bu yüzden aşağılarda kaldı bence. diğer sebep kendi açımdan, bu bayrakların kalkması kötü oldu. geçici bayraklar 3 hak veriyor ama geldiğin gibi iki tane zor maç arka arkaya patlıyor hemen o hakların gitmesi için. bir değil, iki değil kaç seferdir böyle oluyor. sürekli aşamada geri-ileri, insan uğraşmak istemiyor. 30 puan kafi diyip bırakıyor bir kesimde. kısaca rivalsta kalıcı bayraklar geri gelmeli. wlde de challangers kalkıp, diğer oyuncuları da wlye dahil etmeliler.
Kadın kartlar fazla iyi bunları savunacak savunma oyuncuları yok. Benim merak ettiğim iyi stoperler nasıl bu oyunda Chiellini oyunun en iyi stoperi diyorlar şuan bide onu görmek lazım mesela. Pina, Bonmati, Putellası durduracak savunma oyuncuları yok şuan oyunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 4 Kasım 2025; 19:40:37 >_____________________________ 
-
Dediklerinin hepsine katılıyorum ama ben bu oyunda hiç bir dönemde küme düştüğümde bu şekilde takılıp kalmadım. Playstation tarafında sanki inanılmaz bir gecikme var gibi oyununu oynayamıyorsun. Xbox , pc tarafını bilmiyorum. Çokta zaman ayırmıyorum açıkçası belki bana öyle geliyordur. Şimdi eve dönüp açsam oyunu belki seri yakalarım belli olmuyor. Biri az önce yine güncelleme geldi dedi bir şeye alışmaya çalışıyorsun bir anda yine değişiyor enteresan yani oyun bu kadar sorunluysa çıkarma ya da topluluğu falan dinleme oynayan yine oynayacak zaten.
güncelleme tamamen offline üzerine. kariyer kısmında oynanıştaki AI iyileştirmesi.
Marquinhos, Van de Ven, Kounde, Rudiger, Militao bunlar bence en ulaşılabilir iyi stoperler. bunları oynatın bence. chiellini falan bütçeyi yorar boşuna.
Saliba oyun ağırsa çok kötü, oyun akıyorsa iyi.
Araujo oyun ağırsa çevikliği ile kurtarıyor, akıcıysa çevik olmasının bir anlamı kalmıyor.
Hancko geberik durumda.
FC Pro Turnuvasında en çok kullanılan stoperler bunlarmış.
64 pro oyuncu, 7 milyon total bütçe kısıtlaması.
MARQUINHOS — 41
CHIELLINI — 33
STAM — 15
SALIBA — 7
KOUNDE — 7
MILITAO — 6
VAN DIJK — 4
KOMPANY — 5
BLANC — 2
THURAM — 2
DESAILLY — 1
FERDINAND — 1
RÜDIGER — 1
ALBERTO — 1
KING — 1
Bir kere şuan gene orta sahalar yok oldu
Defans da mecbur gene herşeyi yapay zekaya bırakmak zorunda kalıyoruz
Pingden bağımsız gerçekten serverlar kötü durumda
R1 dripling falan bendede değil şuan sorun sorun şut isabeti çok yüksek 70 şutu olan bile her plaseyi 90 vuruyor
Kadınlar aşırı güçlü boy kilo dengesinden dolayı oyunu bozuyor
Ve pas yapmak güçlü değil tamamen kontra yapmak daha güçlü bu da oyunu çekilmez bir hale getiriyor kim kontra durumuna kalırsa avantajlı duruma geliyor çoğu zaman
İlk güncellemeye bence dokunmasalar gayet iyidi oyun
Hocam valla ea sana para vermeli valla şu fc 26 ambassador' larından daha çok tanıtıp savunuyorsun oyunu 😀
yok mu bu sene şampiyon lar ligi UEFA ligi kartlar ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ uçarken yere düşmemeye dikkat et. -
Etkinliklerde falan uefa diye geçiyordu bir turnuva falan geliyor galiba büyük ihtimal gelecek promo olabilir. Bu hafta gelecek olan belli mi acaba?
Bu hafta gelicek öyle diyorsan rttk lar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ uçarken yere düşmemeye dikkat et. -
Ben bıraktım artık 2 senedir oynamıyorum tamamiyle
şundan olmaya gerek yok artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt