|
bağlantı leş atıyor rakip her türlü yanlış switchi, attığı boş tackle yavaşlıktan telafi edebiliyor. hele bir de benim gibi yavaş oyunculardan kurulu oynuyorsanız |

5 Mobil
|
bağlantı leş atıyor rakip her türlü yanlış switchi, attığı boş tackle yavaşlıktan telafi edebiliyor. hele bir de benim gibi yavaş oyunculardan kurulu oynuyorsanız |
Var tabi😃yaparlarmi yoksa .. bu arara millet baslamis bizim isyana nihayet yapay zeka nin aralari bosaltmasini ortasahalarin yok olmasi vs bakalim ea duzelticekmi ama yayincilar isi bozabilir yine < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 4 Kasım 2025; 12:10:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet aynısı bende de öyle 1 hafta önce haddinden fazla akıcıyken şuan tuşlara bastığımda resmen -2x ağırlıkta olup hiç bir şekilde varlık gösteremiyorum. Menülerde öyle kasıyor vs . Böyle giderse oyunu sileceğim ben < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 4 Kasım 2025; 13:46:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 4 Kasım 2025; 13:48:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
dün yemek yerken bir yandan kobemir izliyordum, wlde 10 win aldı. rakiplerinden şikayet edemedi, iyiydiler diyor. yenildikçe daha iyi rakip geldi ona da. yabancı yayıncılara göre yapılıyor patchler diyoruz, onlarda hep şikayetçi şu ara. kimisi AI'dan şikayetçi, kimisi AI'ın düzgün çalışmadığını savunuyor, kimisi ise input lag - server işinin hat safhada olduğunu söylüyor. doktorfut wlde 8 win almış. şu twiti atmış. bu adam skill, trick ne varsa biliyor. ama öyle durum var ki, rakibin bağlantısı iyiyse switch atmadan bekliyor hiçbir şey yapamıyorsun. tamamen boğulma hissi. son patchten beri böyle ve teknik dribblingi iyileştirmeleri de buna yardımcı olmadı bence. BorasLegend'ı eskiler bilir, bu oyunun eski prolarından. FC IQ'nun iyi çalışmadığını düşünüyor. Stoperlerin kenarlara genişlediğini ve göbekte boşluk bıraktığını, beklerin olması gerektiği gibi hareketli olmadığını(manuel koşturmazsan neredeyse hiç bindirme yapmıyorlar), CM'lerin kenarlara kaydığını, iç forvetlerin yeterince içeriye dalmadığını söylüyor. Yapay zeka Fifa 13'ten kötü, inanılmaz diyor. BorasLegend (@ivanlapanje) on X https://x.com/ivanlapanje/status/1985451340588277777 |
|
maç kazanamamaları yayın izlenmesini ve sponsorlarını etkiliyor. kısacası AĞLIYORLAR... gerçek oyuncular zaten LAN GAME turnuvalarında boy gösteriyor. Ne İsopower ın ve Ktzn nin ağladınız gördüm bunlar gibi. ege zaten baş mızırdayanlardan. |
|
ağladıkları noktasında yüzde 100 katılıyorum. bu sene gameplay'i hiç denedin mi. update geldikçe, düzelttikleri şeylerin yanında bir şeyleri bozdular hep. şuan güncel hali autobots vs decepticons ![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqka -- 4 Kasım 2025; 17:36:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |