Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 17Scorpion , Dantes7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (3 Mobil) - 27 Masaüstü4 Mobil
5 sn
180.541
Cevap
831
Favori
6.333.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 90249025902690279028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Valla midem bulandı paket açmaktan çokta güçlü paketler. 0 yani akıl almıyor. Wirtz bile 12. Adam konuşuluyor o bile 2 defa geldi. Şu maviyi yakalayamadık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Valla duydukça açmaktan vazgeçiyorum bir gidiyor elim bir geri çekiliyor bu mesajlardan sonra tamamen şans meselesi olmuş çok çıktı bence ama sıradan paketlerden geldi mesela bazı yayıncılar 100k felan harcadı hala 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 18 Ocak 2025; 1:47:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Açma bence az önce yine açtım 2. defa bellingham geldi. Gelenin haddi hesabı yok. Toty hariç diğer kartlar inanılmaz geliyor. Rodri bile açtım normalde gelmeyen kartların hepsi geldi. Tersi yapsaydım keşke. Belki gold mbappe yakalardık 😃

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Peki bi soru, zidan i gelistirdikten sonra 94 hali nasil gorunecek peki, overalli yesil sut ve defansi yesil mi gorunecek🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm takım paketlere girdiğinde paketler de toty icon oyuncuları olacak mı ? Toty icon için 3 gün diyor . İkinci takım gelecek mi?

• fearless_king kullanıcısına yanıt
    24ün de 12. Adam dahil her şey paketlerde sabredebilene ama bugünden sonra düşündüğüm gibi olur paketleri kısarlar.

• @fearless_king

3 gün sonra icon ikinci takım gelecek.

24'ünde 12.adam, tüm toty ve nominee(iconlar yok)

26'sında bunların içine tüm iconlar dahil olur.

31 akşamına kadar paketlerde herşey olur.

@Noxite sanmıyorum yeşil durmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 18 Ocak 2025; 5:20:44 >

Club member nasıl oluyor, nedir hocam?

• Belki 300 400 paket açtım bekleyecektim ama baktım millete atıyor dedim gireyim elbet bir şey atar o kadar paketten son 5 6 pakete kadar 0…. Son paketler de ise koeman günlerdir verdiğimiz emeğin karşılığı koeman oldu moralim bozuldu ama yapacak bir şey yok beklediğim bir şeydi…

• Son derece başarısız bir sonuç elde ettik paket açılımlarından. Zaten aksi beklenemezdi. Gecenin tek kârı zidane oldu. Ben beğendim pasları falan milimetrik gidiyor. Ne diyelim inşallah millet oynatmaz. Bizde biraz fark yaratır. Bedava verilince çoğu kişi iyi değildir gözüyle bakıyor. Fakirin umudu işte ne yapalım.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Şu sahneyi yaşayamadık 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 18 Ocak 2025; 10:47:0 >

• De Bruyne gelmiş KKG ye TOTY gibi kart zaten. Ronaldinho dan vazgeçtim onu yapıyorum:) Paketleri üçe böldüm dün 20 kadar paket açtım elle tutulur tek kart aşağıdaki oldu. Zaten bu da ikon paketini saklamıştım ondan çıktı diğer hepsi altın kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 18 Ocak 2025; 11:12:33 >
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Açan 75 likten açıyor.

• 31 Ocak akşamına kadar vakit var. 2 WL, 2 rivals ödülleri upgradeler yükseltmeler vs sürekli gelecek. Fodderları basmam hiç bir sbcye, şimdilik. Takas gelir, bir şey gelir acele etmeyin derim. Toty bitse de yapılacak sbc bulunur, zaten çoğu icon 2 ay falan süreyle geliyor. Son gün geldiğinde Toty çekmemiş olursam hala bırakırım oyunu. Zaten TOTS’a kadar 2-2.5 ay kalmış oluyor, başkalarına eğlence çıkartmış oluyorsun. Toty kartı ile oynamayacaksan ocaktan sonrasının esprisi yok.

Dün 89x5 görevini bitirdim. En iyi 90lık bir kadın attı Numero’dan beklentileri düşük tutun. 5 Rivals, 5 Playoff maçın attım. Totalde 10 maçın 4ünde karşıda Toty vardı. İnsanların eğlencesi olmam, bırakırım derken bunu kastediyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 18 Ocak 2025; 11:58:45 >
  • 60-70k fp çeken adamlara atıyor sadece böyle oyunun içine edeyim

• Evet sayın arkadaşlar. Thunder promosundan beri foruma yazmıyorum. Sanıyorum bi 1-1.5 ay oldu. İyi bi şey çıkarana kadar yazmayacağım diyordum, ne yazık ki hâlâ iyi bir şey çıkaramadım ama foruma yazacağım artık, öncelikle EA’nın abv. :)

Biraz serzenişte bulunacağım, affola. Ya arkadaş dünyanın paketini açtım bu oyunda, hâlâ bir şey atmamaya devam ediyor. Her 10 kişiden 5-6sına ilk gün toty veren oyun sıra bize gelince vermiyor. Tüm paketler gold, ulan gold veriyorsun bari oradan gold theo gold mbappe bi şey ver be allahsız oyun. Yukarıda arkadaş da demiş milletin eğlencesi olamam diye, aynı şekilde düşünüyorum. Toty’de şansın düşük olduğunu biliyorum ama e atıyor abi millete dün kobemir ve erhan turunç dışında tüm yayıncılara en kötü sol kanat 96lık kadını attı, bize o bile yok. Takım doldu çerçöp. Toty bitene kadar hiçbir bok atmayacağına eminim. Hesabımın şansı 10 binde 1 falan herhalde başka bir açıklaması olamaz numero denen garebet promodan bile kalburüstü oyuncu çekemedim. Yedek hesap açtım orası da aynı bokun laciverti. Şimdi oyun toty atmaz ise biz bu totyli takımlarla nasıl uğraşıcaz? Adam salahla orta sahadan plaseyle gol atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 18 Ocak 2025; 12:24:0 >

• Oyuna evo getiriyorsun 500k coinle, siz deli misiniz divane misiniz? Üç gün sonra nerfleyeceğiniz evoya neden ben o parayı gömeyim gidip satılamaz karta. Gider marketten güzel bir ikon çeker oynatırım. Her işi mantıksız bu firmanın.

Hayal kırıklığını anlayabiliyorum ama bende sezon başından beri div 1 ödülleri, wl de klasman 3-4 ödülleri, bütün party sbc lerinden 1 tane bile düzgün promo kartı çekemedim. İlk günden bu yana oynadığım halde.

1 tane bile meta promo kartı bile çekememişken TOTY çekmeyi amaçlamak saçma geliyor bana. 84x10 veriyor klasman 3, 1 tane 85 9 tane 84 attı geçen yapacak bir şey yok. Satılabilir Mbappe var sadece onu satıp Thunderstruck Mbappe'ye para biriktiriyorum.

Edit: McManaman ve Theo çekmiştim yakın zamanda sağolsun EA bekleri kapatmış en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfırdan hesap açsam 4-5 pakette banko verecek toty dün arkadaşım steam indirimiyle aldı açtığı ilk paketten mpabbe geldi

• Coimbra kullanıcısına yanıt
    TOTY falan gelip geçici, Coimbra'da iş bulabilsem daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 90249025902690279028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.