ea dün muslukları açtı sonunda adam akıllı kadro ile oynadım wl'yi. Bir oyuncu bile sırıtmadı. bu sene 2. kez 18 win yapmış oldum. |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8149. sayfa)
-
-
fiyatlar düşmüşken oynayamadığım kartları alıp deniyorum su dönem de bile çok iyiler millet uzun zamandır bu kartlarla bir de o dönemde oynadıklarını düşününce bu oyunu oynuyorsan ya çok şanslı olacaksın ya da iyi para harcayacaksın bunları yapmıyorsan ya çok yetenekli yada bir taraflarını yırtman lazım ki belli seviyede oynaya bilesin :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Kounde gerçekten iyi çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaş govou yapiyimmı diye üşeniyorum millet Ronaldinho yapmış 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhakkak yap inanılmaz zevkli oynaması
Kounde ciktigunda yaptim inanılmaz kolu birak aliyor
kartları nereden alıyorsunuz hocam ?
-
Transfer pazarından hocam
😂😂😂😂😂
Aldık Eafc24'ü.. Hazırız! Şöyle güzel bir bol beş yiyelim diyerekten seneyi açacağız. Bakalım Eto gerçekten bitti mi? Bitmediyse hala şansımız var demek.
-
ben de bütün sene oyunun türlü problemlerinden şikayetçi olup yine satın aldım. vallahi biz iflah olmayız
-
Pc için en uygun alma yöntemi nedir?
-
kredi karti
-
asdadhsfghdasd
-
21 agustos itibariyle kadro boyle oldu, pembe pembe cok guzel lan.. ginola istedim cok gelmedi bi turlu abv
-
Bana kırmızı mertens mascerano geldi.
En yuksekde leao geldi 97
Hep çöp yoruldum acmaktan😂😂
Atsana arkadaş ginola mbappe neymar falan
bir sure sonra hep ayni seyleri atiyor.. ben de bunaldim biraktim parmaklarim agridi :(
-
Biz bagimliyiz diyorum yok abartma falan diyej var
Alma o zaman hiç almada görelim.
O zaman senin tedavin bitmiştir derim 😂😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X