< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8147. sayfa)
-
-
dayi az kostur adamlari oldurecen
-
Hocam bizim ülkemizin yurtdışı çıkışları kötü olduğu için ve ülkemizde sunucu bulunmadığı için biz de hayali rakiplere karşı oynuyoruz adamların ekranında bizden neredeyse bir saniyeden biraz daha az zaman diliminden Önce oynuyorlar bizim ekranımızda oyun daha geç görünüyor biz hayali rakiplere karşı oynuyoruz bu gecikmenin önüne geçmek mümkün değil çünkü yurtdışındaki adamlar tek haneli gecikmeyle en fazla 20 gecikmeyle oynuyorlar
Hatta forma seçme ekranına gelince fut maçlarında orada hem gecikme hem de bağlantı kalite çubuğu var ya oraya dikkat ettiyseniz orada Toplamda dört tane Çubuk var ama biz Türkiye’den giriş yapan oyuncular da hep üç yeşil Çubuk oluyor dört olmadığı için arada dağlar kadar fark oluyor
gecikmenin önüne geçemezsiniz ama kontrolü av buçuk daha olsa ele alabilmek adına otomatik pas kesmeyi kapatabilirsiniz hiç yoktan adamlar hayali topa karşı müdahale edeceğine hamle yapma imkanı sizde olur ve bir önemli detay daha kare tuşuna basıp hamle yapıyoruz ya hemen basıp çekmeyin kare tuşuna basılı tutun o zaman çok daha sağlam müdahale ediyor ama şunun bir çözüm yok rakip forvet topu alıp gitti mi bizim adamlar bir saniye sonra koşmaya başlıyor Artık defanstan umudu kesip peşinden koşmaktansa kaleciyi doğru yönlendirip %85 gol olacak pozisyonu kurtarmanız gerekecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne o kimsenin sesi cikmiyor. Nerede Eafc24 ekibi? Eto bitti dedik. Yeni basliyor sanki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorgunuz artık
-
arkadaşlar xboxda oyunu alıcam ortak almayı düşünen varsa bana ulaşabilir ultimate edition almayı düşünüyorum
-
Kendinize gelin!!! Daha yeni basliyoruz.
SUUUUUUUIIIIIII
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abiler size bir şey söyliyeyim mi ?
Kendime yeni controller bile aldim.
2024 için webapp'in ne zaman açılacağı konuşuldu mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam,
Oyunu 3 kişi kullanabilmek için bu sene de ultimate sürümünü mü almak gerekiyor?
Yoksa standart alınca ps5, psx ve ps4 pri olarak kullanabiliyor muyuz?
yani geçtiğimiz senelere göre bir değişiklik var mı?
-
Her sene başlangıçta oyun gözümde büyüyor ama bu sene ciddi başka. Kadın kartlar da eklendi oyuna ve meta olacak kartlar çok izlenimi verdi bana yani oynatmak zorundayız sistemle baş edebilmek için.
İkinci bir şey de marketin pc oyuncularıyla birleştirilmesi. Birçok hile hurda olacaktır kesinlikle. Birileri açıklar bulacak, trainer falan yapıp para basacak. Bu sene market hemen çökecek gibi duruyor. Kadro kursak coin eriyecek.
Her sene oldugu gibi kangren olmaya devam
Ben bizim halimizi "zehirli bala " benzetiyorum
Önce tatlı geliyor ama sonra beynimizi ve sinir sistemimizi felç ediyor😂😂
Soru: eski hesaplarımızla web app yine aktif olacakmı ?
-
Evet bağımlıyız maalesef yoksa oynanacak oyun değil tamamen senaryo. Aktif olur bence geçen sene aktif olanlar + diğerleri de olabilir rastgele şekilde.
Önsipariş süresi bu ayın 23 de mi bitiyor bir de fut oynayan biri için deluxe sürümü almak mantıklı mı yoksa normali alsak da olur mu
Önerebileceğiniz güzel bir taktik var mı?
Karşı takım yamyam gibi üzerime saldırırken aynı şeyi ben yapamıyorum. Defans olayını zaten zar zor yapıyorum adamlar ceza sahamda at koşturuyor dokunamıyorum pingi ms yi geçtim o ayrı zaten. Adamlar her pasıma araya giriyor alakalı alakasız tek topta karşı karşıya. Az kaldı kafayı yicem :d
Bu bi oyun takma. Sende eğlen herkes gibi.
Eğlenemiyoruz ki :) milleti eğlendiriyoruz şuan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X