Hocam zaten siz çok yüksek gecikmedi oynuyorsunuz yüzün altına düşmüyor sanırım bunun çözümü nasıl olur bilmiyorum Avcılar zaten fiber tek bir yerde vardı benim zamanımda sahil kıyısındaydı ambarlı ye giderken onun haricinde hep eski altyapı vardı ben de Avcılar’da oturduğum vakitte hiç bir çözüm bulamamıştım hatta Türk telekom müdürlüğüne gitmiştim orada bana bundan taa 13 yıl öncesine diyorum değerlerime falan göstermişti oradaki yetkili memurlar Bizim orada sadece bakır altyapı vardı ve çok kötüydü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8146. sayfa)
-
-
Burası Avcılar diye geçiyor ama Avcılar ile çok da alakası olmayan Ispartakule diye bir siteler bölgesi. Aslında altyapı kağıt üstünde gayet sağlam 1000 lere kadar ulaşabilen hız alabiliyoruz, ben de 200 e 20 kullanıyorum download yaparken bu hızları görebiliyorum sıkıntı olmuyor ama işte online oyunda gecikme fazla oluyor nedense.
-
Vay be hocam Ispartakuleyi duydum evet bayağı kaliteli altyapısı var oranın Türk nete Baksaydınız hocam lokasyonu bir sorgulatın 1000’e yakın hız veriyor ya fiyatı da gayet uygun ona geçiş yapmayı deneyin isterseniz hatta bir ay ücretsiz diye hatırlıyordum ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türknete baktım da bizim siteye vdsl veriyor o da 100 mb. superonline da cayma bedeli olarak 1500 tl civarı bir para isteyince vazgeçtim şimdilik
-
1000 vermiyorsa hiç aksiyona girmeye gerek yok hocam zaten siz lokasyonunuzu da test etmişsiniz 100 derler bağlatırsınız 70 alırsınız derler ki biz 100 demedik ki güzel kadar dedik falan muhabbetleri çok dönüyor hiç gerek yok o zaman dertsiz başımızı ağrımasın coğrafya kaderdir abi yapacak bir şey yok
Hem Türk net Türk Telekom’un altyapısını kullanıyor Superonline da bir sıkıntı yaşıyorsanız fiber de Türk nette de yaşarsınız büyük ihtimalle hocam bence hiç aksiyona girmeyin yapacak bir şey yok örnek veriyorum 50 milyon internet kullanıcısı varsa güzel ülkemizde bunun sadece 1 milyonu çok üstdüzey kıyak şekilde interneti kullanıyordur anlaşılan o ki biz onlardan değiliz zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 16 Ağustos 2023; 1:21:59 >
Erken sipariş vermiştim bende bugün iade edeceğim oyunu oyunun bu döneminde bile serverlar kötü ise hiç yenisine para vermeye gerek yok indirime girdiği zaman alırım
Zaten PC tarafının da marketi birleştiği için kartlar bu sene çok daha çabuk fiyatları düşecektir büyük ihtimal bu sene 1 ayda takım kuruluyordu sene 2 haftaya kurulur bwrhalde bir:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben dün gece aldım ultimate versiyonu. Sec hak ve ps4 hak satışa koydum. Evet market olayı beni düşündürdü dediğiniz gibi düşebilir ben coin satmak için oynarım bu sene eğer baştan kötü başlarsa market uğraşmam. Bakalım belki tersi olur yeni isim falan değişik etkisi olabilir.
Vallaha hocam bu sene bende çok coin sattım hatta hesabı bile sattım ama gene de cekemeyecem o yüzden iptal ettim şimdi o siparişi bence bu sene daha da kötü olacak serverları çünkü ortak pazar ve işin içinde para kazanma varsa PC tarafından hem hack olarak hemde talep olarak yüklenme olacak
Tabiki yanilabilirim o yüzden bekleyecem insanlar memnunsa zaten alırız gene
Hocam aldıysan iptal etme bence. Erken erişim varsa iyidir ilk etapta coin yüksek olur zaten parası çıkar ben şu an bile güzel parq kaldırıyorum.
Ettim bile çocuk büyüdü artık 2 yaşına geldi hocam iş güçden vakit kaldıkça biraz daha çocukla ilgileneceğim o yüzden oynasam da artık zevkine oynarım coin falan uğraşmam daha :)
-
Aliexpress yok mu hocam? Bende bu şekilde parça getirip kendim yapmıştım.
S…. Oyunu ya ulan var gecikmeden ötürü hayaletlere karşı müdahale yapmaya çalışıyoruz ya
Yurtdışından bize rakip olan adamlar bizimle oynarken gülüyorlardır herhalde çocuklar falan oynuyordur diye düşünüyolardır biz herhalde onların ekranında ben ben suratlarına bakıyormuşuz gibi hareketsiz duruyoruzdur herhalde şunu fark ettim ben tuşa basıyorum manevra için daha ekranda hareketi olmadan adam oyuna gitmiş oluyor rakip adam sola basıyorum mesela daha benim adamım ekranda sola gitmemişken adam sola gidiyor çok saçma harbiden de ya
:))
Biz aslında kendi bilgisayarımızda müdahale ederken olmayan hayali karakterleri çalımlıyoruz bunu gece fark ettim
Şu anda benimle bir tane online maç yapabilecek bir forumdas varmış gecikmeyi test edelim ikimizde bakalım Türkiye’den rakip olduğumuz zaman nasıl bir oyun deneyimi sağlayacağız
SchizophreneTURK
Benim kullanıcı adım
Ps4 kolundan ben de sürekli tamir ediyordum analog motoru bile lehimlemişliğim vardı ama bu ps5in içi bambaşka bir dünya adeta bilgisayar yapmışlar çok detay var herşeyi sökmen lazım iç kasadan bi de Anakart versiyonu Bdm 30 muş hocam benimki o da en yenisi zıkkım orda bile yok. Bi tane sitede buldum onda da çok fazla kargo ücreti çıkıyor. Bi de bunların içini iyice karmaşıklaştırmışlar diğerinin parçaları uymuyor ne lüzumsa artık böyle bişey ufacık bi plastikten ötürü cihaz boşa çıktı
Marketlerin PC ile birleşmesi + kadın oyuncuların da saçma sapan ratinglerle oyuna dahil olması beni de iptale götürüyor.
Geçen sene ilk aydan bütün kadrolar yarıya düşünce kadro kurup WL oynamak tamamen zarar ettiriyordu.
Bunlar aklıma geldikçe iptal edesim var ama başka türlğ de ps5 açacak oyun yok Ekim sonuna kadar.
Bakalim oyun seneye nasil bisey olacak xbox a falan alip oynayabilecegiz umarim.
-
Hocam şunu kabul etmek lazım FIFA bir bağımlılık daha doğrusu fut bir bağımlılık online sezonda oynasan aynı zevki vermiyor
Ben NBA falanda aldım başka oyunlarda ama ne olursa olsun fifanin verdiği o rekabetçi hissi hiçbiri bana artık vermiyor
Ama bir de işin diğer boyutu var oyun çok fazla paraya döndü
Kesinlikle düzgün sbc gelmiyor gelsede çok pahalı oluyor
O görev bu görev derken senden tüm boş zamanını talep ediyor aksi halde kadrolar çok çabuk eskidiği için takımın hep geri kalıyor buda div1 ve üstü için ekstra zor maçlar ve işkence demek
Bu sene iş tamamen metaya döndü geçen senelerde meta vardı ama bu kadar olmadı 4 tane topçu olsun gerisini hal ediyordun ama bu sene tamamen nerdeyse kadro metalardan oluşmak zorunda belli seviye üstü için öle olunca da o adamlar çok pahalı oluyor ve ulaşılmaz oluyor bizim için
Paket şansı da yerlerde kırk yılda bir oyuncu ya gelir ya gelmez
Geriye kalıyor oyun zevki e oda serverlardan kaynaklı eskisi gibi değil onun haricinde ruhen diasla orta sahalardan daha çok golüm var kornerler sayesinde sıfıra in içeri ver ayak dış işte ilhan Mansız hareketi ya vole vur acayip acayip animasyonlara girsin gol olsun oyun metayı sana seve seve yaptırıyor çünkü başka türlü kazananıyorsun üstüne işte pazarın çok hızlı çökmesi çok fazla kartı da koydun mu e oyun zevki de ortadan kalkıyor
Geriye tek şey kalıyor bir kumar bağımlısı ile aynı iç güdü bizi oyunda Tutan da açıkçası EA bu iç güdüyü çok iyi kullanması o yüzden dün düşündüm bugün iptal ettim siparişi he sene içinde alirmiyim kesin alırım ama indirimde alır bir ay kasar coin satar parasını çıkar ondan sonra gene burada server ping meta ağlaya ağlaya oynamaya devam ederim :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
500 mb internetim var oyuna girerken 50-60 ms arası çıkıyor ama oyundayken resmen işkence çekiyorum. Ne oyuncularımı seçebiliyorum ne sağa sola geriye dönebiliyorum. Bunun çözümü yok mu iki stres atalım diyorum iyice strese giriyorum :d
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir cozum yok gibi duruyor, bircok sey denedim oyunun bu doneminde bile yogun ping sorunu yasiyorum. en akici sekilde oynayabilmek icin modemdeki tum lan kablolarini sokup sadece ps kablosunu bagliyorum buna ek olarak wifiyi kapatiyorum bir tik iyilesme oluyor fakat server yogun ise yine husran. ben her oyunda ortalama 56-60 ping aliyorum, div1 div2 arasi gidip gelen bi oyuncuyum, wl 13-14 yapabiliyorum cok iyi olmadigimi bende biliyorum fakat istanbulda bulundugum bir donemde 35 ping ile oynadim ve elit seviyeye cikmam 1 gunumu aldi.
-
Oyunu ps5 te oynamaya yeni başladım. Top, yorulan oyunculara geldiğnde dualsense koşma tuşu sertleşiyor, basması zorlaşıyor. Koldan şıkır şıkır sesler geliyor. Bu özelliği kapatabiliyormuyuz ayarlardan falan baktım ama göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X