Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185.748
Cevap
822
Favori
6.545.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74477448744974507451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana 2 kere Stoichkov attı :) güle güle kullanın, alışması zor kart ama alışınca çok güzel oluyor. Muhakkak engine kullanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okanerdan O kullanıcısına yanıt
    Hep dedim yine diyeceğim bu oyunun en rahat en etkili Coin kasma yöntemi yan hesap. Üzerine tanımam :) yok öyle kendimi kasayım iyi bir kadrom olsun yok ea bana paketten versin. Vermiyor abi vermiyor yani, acayip şanslı olman lazım. Günde 30-40 dk maksimum 1 yan hesap yaparsın abi bitti. 20 milyon üzeri Coinim oldu. İster satarsın ister kadro kurarsın. Ne fpye gerek var ne ticarete. O zaman işte istediğin kkgyi çok rahat şekilde yapıyorsun ve şansın artıyor. He iradeliysen biriktirir daha iyi kadro kurarsın. 22de ilk defa yaptım yan hesap ve kesinlikle keşke daha önce yapsaymışım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koinos556677187

Hep dedim yine diyeceğim bu oyunun en rahat en etkili Coin kasma yöntemi yan hesap. Üzerine tanımam :) yok öyle kendimi kasayım iyi bir kadrom olsun yok ea bana paketten versin. Vermiyor abi vermiyor yani, acayip şanslı olman lazım. Günde 30-40 dk maksimum 1 yan hesap yaparsın abi bitti. 20 milyon üzeri Coinim oldu. İster satarsın ister kadro kurarsın. Ne fpye gerek var ne ticarete. O zaman işte istediğin kkgyi çok rahat şekilde yapıyorsun ve şansın artıyor. He iradeliysen biriktirir daha iyi kadro kurarsın. 22de ilk defa yaptım yan hesap ve kesinlikle keşke daha önce yapsaymışım dedim.
    Hala yapılır mı hocam geç mi kaldık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Koinos556677187 K kullanıcısına yanıt

Yan hesapla ne yapıyorsunuz, nasıl para kasıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mext kullanıcısına yanıt

Denedim gs nin eski kalecisi hayrettinden hallice   Ama vazgeçemedim. Aynı oyuncularla oynamak bayıyor. O yüzden oyun sonuna kadar şans vermeyi düşünüyorum.

Sıfır hesap minimum 1,2 günde ortalama 300k bırakıyor. Ben de çok yaptığım ve hesap sattığım için biliyorum.1 ayda hem satılamaz iyi adamlar kasıp hem de minimum 1milyon coins biriktirip bir çok kez hesap sattım forumda.

Ancak kafa olarak yıpratıyor, işin gücün olmamalı,çalışan biri için zor ki ben çalışıyorum haftasonu keyif olsun diye yapıyordum ama inanılmaz bunaltıyor..Bir de main hesaba para aktarmayı düşününce ban riskini de göze almak gerek. Yani fresh hesap şansı var evet, ama o hesabın dışına para aktarmaya çalışınca burnunun dibinde bitiyor EA.

• Arkadaşlar eskiden yazmıştım tekrardan yazayım. Oyunun başında yapılması gereken 3 ana kkg görevi var. Karma uyruklar, karma ligler, lig ve uyruk karması. Bunlar oyunun başında sizlere en iyi paketleri veriyor. Nadir mega, nadir oyuncu, üst düzey altın oyuncu vb. Şimdi siz yeni bir hesap açıp bunları yapıyorsunuz. Her zaman milyonlar, 500klar çıkmayacak elbette ama deneyeceksiniz. Toplam 5 tane kendiniz, 5 tane arkadaşınızın açtığı hesabı Psye kaydedebilirsiniz. Her hesapta 5 kere kulübü silme hakkı var + 5 ea chate yazdığınızda veriyor. Yani toplamda her bir hesap 10 kere yeni kulüp yaratıp bu kkgleri dönebilir. Çıkan coinleri ise ana hesaba atıyorsunuz ve bitti bu kadar acayip karmaşık bişey değil :). Tabii ban olayı var onun çözümü daha basit dileyene anlatırım. Ayrıca burada bu sene en çok paket açan insanlardan biriyimdir. Ea vermiyor arkadaşlar, sizin almanız lazım. Dediğim şekilde 2 Psnın hesap haklarını bitirdim. Hala yan hesap yapılır. Seneye daha iyi yapılır. Aklınızda bulunsun. Tek bir hesabın inanılmaz iyi şansı olması lazım yoksa istediğiniz kadroyu kuramazsınız.

• kadro kurma görevlerinden hybrid league,hybrid nations, league and nation hybrid bu görevlerden gelen paketlerden sağlam adamlar çıkıyor. Bir de yeni hesapla Marquee Matchups sbc ve bu tarz nadir mega paket veren sbcler satılabilir yüksek rating adam atıyor hep. Özellikle promo zamanı sıfır hesapla çok rahat düşürürsünüz. Mesela bu sene ocak ayında sıfır hesapla daha ilk paketlerden WW Martial düşürmüştüm arkasından aynı pakette Mbappe Kante gelmişti beraber. o zaman 800k Martial, Mbappe 1m Kante 200-300k falandı.Satmadım kullandım sağolsun WL'den fazlasıyla çıkarttı parasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 2 Haziran 2022; 16:53:54 >
  • Hocam bazen bunaltıyor haklısın ama artık elim çok alıştı 30-40 dk maksimum. Yani toty zamanı, şimdi tots zamanı dehşet kastım. Ben de çalışıyorum, aksine benim kafayı boşaltıyor. Toplasan 2-3 ban yedim, daha hakkı olmayan hesaplara. Risk her zaman var. Açıkçası oyunun başında messi Neymar mbappe pele gelince, eeeh dedim herkes yapıyor banlarsa banlasın diye başladım. Öyle devam etti :)

aynı anda yazmışız mesajları :D , valla hocam haklısın el alışınca kısa sürüyor. Keşke kafamı boşaltabilsem ben de, bana tamamen külfet geliyordu. Bir süre sonra çektim elimi ayağımı. Zaten mayıstan itibaren piyasa bitiyor tots'la birlikte. Gün içinde çalışıyoruz bir de eve gel görevleri yap iş gibi , ellerim kasılıyordu.

• Hahaha aynen :) ben tamamen kadroma yöneldim artık, r9 ve Maradona alacağım ve bitecek

• Bir de bu kadroyu deneyeceğim, akinwefa ile sol kanat forvette Beckham ile lineker cam nkunku petit cdm olarak. 800k para var olmadı içime sinen Bi sbc ye gömerim

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt

Hemen her kaleci böyle hocam boşver oyna gitsin.  

• ikon takas laliga görevinde canlı fut dostluk maçını sayması için hangisini oynamamız lazım? sondaki klasik maçı oynadım, istenileni yaptım ama görev saymadı.

• first9 kullanıcısına yanıt

Bir lig modu var. Yalnızca o modda yapılan maçlar geçerli

• Bu ne simdi abi ya !?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XBOX ONE İÇİN COİN ARIYORUM

• .HonouR. kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• Bakalım bu kadroyla 14 yapabilecek miyim..

bu sene(2 aydır) maksimum 13 yapabildim

herkeste icon varken bende gold kartlar varken de 11 yapıyordum ikonlu kadrom oldu yine 11 yapıyorum alksdja 14 alamadım bir türlü

• KendineAteist kullanıcısına yanıt

433 yapıp,

fati rodrygo best

makelele butra cantona

yapınca davies de 10 oynar.

Ofansif bir takım olmuş.  Ben de bir kaç haftadır 13 de kalıyorum sürekli.

• 
Sayfa: önceki 74477448744974507451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.