Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (4016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Qzyurt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.261
Cevap
855
Favori
6.907.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 40144015401640174018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cighost

30 metreden zamanlamalı bitiricilikle atılan şutun veya topuğunda sektirip kaldırırıp rovaşata vurduğun şutun gol olma olasılığının binbir emekle uğraşıp yarattığın teke tek kaldığın pozisyonda çektiğin şuttan daha fazla gol olduğu oyuna son 5 yılın en kötüsü diyebilirim grafikmiş futbolcunun yüzü kaşı umrumda değil isterse r7yi zenci yapsınlar banane oyun mekaniği berbat momentumu eskiden varmı yokmu tartışırdık bu sene insanın gö.üne okdr sokmuşlarki adam 11 kişi hayvan gibi press yapıyor ve cezalandıramiyorsun savunmayı sanal zekaya bırakmazsan kendin yapmaya kalkarsan gol yiyorsun oyun diyor ki savunma yapma coin al bana bırak ben yaparım ceza sahasına girmeye uğraşma coin al salla uzaktan gol olur yeterki coin al coin coin coin castro bile geçen senelerde zar zor elit olurdu bu sene top 100 oluyor kolsuz..

Alıntıları Göster
    Bu dediklerin zaten Utun ortaya çıktığından beridir vardı.Eğer böyle olmazsa bu oyunu kimse oynamaz.Çevre etkeni moral gibi şeyler gerçek maçlarda çok önemlidir.Ama Ea bunu sanalda ayarlayamıyor ha bu olmalı ama dozajı gerçekten sinir ediyor zaten oyunu dikkatli incelerseniz piyasaya bozuk çıkıyor güncellemeler ile düzeltmeye çalışıyordu mesela geçen sene full bug yuvasıydı.Gelmiş geçmiş en çok yama yiyen en çok şikayet alan oyundu.Serinin en rezil oyunu.Şuanki oyun ise Fifa 17'ye benzer ha süper değil ama en iyilerden biri nazarımda ai zekasıda güzel daha ne olsun.Kimseyi mutlu edemezsin hayattada ister eşin olsun ister arkadaşın oyunda da böyle illa rahatsızlık duyan birileri olur hakkında.Biri skill yapamaz biri istediği gibi oyun kuramaz bir kanat bindirmesi olsun hız olsun ister öteki ağır hangi birine kulak vereceksin.Benim dediklerim eklenebilir ve tercihe dayalı isteyenin kullanabileceği birşey ama senin dediğin oyunun dinamikleri ve bunda herkes ayrı kafadan çalıyor o zor.O yüzden ben daha makul istekler beklentiler içerisindeyim.Mesela pazarlama babında oyunu cl ile lanse ettiler millette sandı ki fut champions direk fut champions league olarak oyunu lanse olacak ama oda nesi tamamen saçmalık ötesine eklenmiş mod utla alakası yok.Sandıkki sonradan yaparlar oda yok.Fut Champions default normal halinde bir mod olarak kaldı bir de uyduruktan cl kartları çıkmış ne cacıksa artık.İnsan dediğim gibi fut championsı direk teması ile broadcasti ile direk cl şeklinde yedirir ama nerede.Tabi seneyede yapabilirler bunu ama aşırı tembeller.Ha bu sene yaparsak seneye ne bahane edeceğiz diye düşünmüşte olabilirler.Tek yaptılkları ucl ve uelin tema font kullanım hakkını alma tam lisans değil yada varda bilerek eklememişler peste vardı bu oyunda neden yok yama gibi eklemişler anca oyuna geçen seneki dünya kupasında olduğu gibi.Dediğim şu oyunda birşey yok.Firmanın fikirleri düşünceleri kirli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 7 Kasım 2018; 15:2:46 >

• aron2186 A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam skill çok bilmiyorum birkaç tane bildiğim var onu da wl heyecanından unutuyorum düz pas adam kaçırma oyuncusuyum o yüzden neymar ve mbappe çok ezildi o yüzden fiyatı daha da düşmeden sattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Eintabian

Valla hocam skill çok bilmiyorum birkaç tane bildiğim var onu da wl heyecanından unutuyorum düz pas adam kaçırma oyuncusuyum o yüzden neymar ve mbappe çok ezildi o yüzden fiyatı daha da düşmeden sattım :)
    Ben de skill kullanmıyorum hocam aynen dediğin gibi WL de maçlar o kadar heyecanlıo oluyor ki aklıma gelmiyor bile ancak Neymarın şutları olsun ,adamın yanında geçerek gitmesi olsun,top tutuşu olsun diğer oyunculara nazaran cidden fark yaratıyor.Kaç tane maç aldı ben de WL de tek başına :)
  • Mesela oyunda futta felan ya arkadaş adam nereye dönsem pas vermeye çalışsam biliyor derseniz sizde tepki gecikmesi delay artık ne derseniz ondan vardır sizin yaptığını tercihleri adam 1 saniye önce görür ama sizde yansıması 1 saniye sonra olur ve adam seni engeller hep bu nedenle bu tamamen maçlara 1-0 geride başlamana neden olur hep.Moralini bozar sinir eder.Zaten ülke olarak en iyi nete sahip olsanda bu lanet şeylerden kurtulmak mümkün değil.Dolayısıyla fazlada kafaya takmamak lazım dediğim gibi bu oyunu eğlenmek için oynayın skor geliştirmek şu bu oluyormuş diye değil benim görüşüm şu oyunda 30 da 23-24 yapabilirsen harikadır yeterlidir.Ötesi için pro olman lazım yani artık oyuncuların yapabildiklerinin ve karşıdakilerin ne yapabileceğini bilmen lazım gerek e o zaman yahu dur biz bunu eğlenmek için oynamıyoruz diyebilirsin.E buda senin için bir görev iş değil yani para kazanmıyorsan niye kafana takasın salla gitsin yoksa zararı büyük olur sana bende yeri gelir 17 yaparım yeri gelir 21 önemi yok eğer sinirine gidince kayış kopunca belki alabileceğim maçı bile artık başlarım bu ile deyip 4-5 farkla yenildiğimde oluyor kafaya takmayacaksın.Eğlence gözü ile bakacaksın.Baştada dedim.Oyunun bu modu kendi ideolojisine ters zaten Ut yani create your dream team diyor ama bakıyorsun herkeste benzer oyuncular var.E bu işte bir terslik var bu nedir demiyor kimse.Herkes aynı oyunculara sahip olacaksa bu oyunun anlamı amacı nedir diye soran yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: aron2186

Ben de skill kullanmıyorum hocam aynen dediğin gibi WL de maçlar o kadar heyecanlıo oluyor ki aklıma gelmiyor bile ancak Neymarın şutları olsun ,adamın yanında geçerek gitmesi olsun,top tutuşu olsun diğer oyunculara nazaran cidden fark yaratıyor.Kaç tane maç aldı ben de WL de tek başına :)

Alıntıları Göster
    Neymar skillciler için bulunmaz nimet Ronaldo ise oyundaki en temiz vuruşlara sahip bitirici Messide frikikler orta ve paslar konusunda bir ilah gibi salahıda çok sağlam yapmışlar.Oyunda farkındalık yaratmak istiyorsan bunlara uygun çiftlerle kimyaya uydurup sahip olmalısın.

• flashback mario gotze gorevını tamamladım. Bayern gorevı ıcın 40k cıvarı harcadım, 1 mega pack verdı. ıcınden 2 adet If Gold cıktı, bunun dısında 4 tane team squad cıktı, dıgerlerıde gold oyuncular. Paketten cıkanları satsam zaten 50k yapıyor :) Germany gorevınıde 40k cıvarı yaptım. paketten cıkanları satsam 15k yapar. Kısacası Gotze gorevı bana yaklasık 15k cıvarına patladı dıyebılırım :)
  • Transfer markette Fut Web App uygulamasından izlemeye aldığım ve daha önce teklifte bulunduğum oyuncuya yeniden teklif veremiyorum. En başta teklif düşük uyarısı veriyor şimdi ise teklif yap butonu bile işlemiyor. Bunun sebebini ya da çözümünü bilen var mı ? Gir çık yapıyorum yine aynı.
  • Şu anda, daha önce hiç teklif yapmadığım listedeki güncel oyunculara da teklif veremiyorum. 1 saatten beri yapmaya çalıştığım şey de belirlediğim bir oyuncu teklifle alıp bir miktar üstüne quick sell ile satmak. Bir süre izin verdi şimdi teklif verdirmiyor şaka gibi.

Evet arkadaşlar bu açıdan kalecinin gol yeme ihtimali nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 7 Kasım 2018; 15:50:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Evet arkadaşlar bu açıdan kalecinin gol yeme ihtimali nedir
    Yüksek olmasa da ihtimal var kalecinin kova oluşu bunda etken.

• excultesrose E kullanıcısına yanıt
    Maaşallah hangi ara o kadar coins yaptınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

flashback mario gotze gorevını tamamladım. Bayern gorevı ıcın 40k cıvarı harcadım, 1 mega pack verdı. ıcınden 2 adet If Gold cıktı, bunun dısında 4 tane team squad cıktı, dıgerlerıde gold oyuncular. Paketten cıkanları satsam zaten 50k yapıyor :) Germany gorevınıde 40k cıvarı yaptım. paketten cıkanları satsam 15k yapar. Kısacası Gotze gorevı bana yaklasık 15k cıvarına patladı dıyebılırım :)
    5kya bile mal olsa zarar bir kart juanfranı yapmamanın pişmanlığı ile yaptım yedekten bile alınmayacak bir çöp yapmayan hiçbirşey kaybetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

Kadro bu hocam, 21 mac 20 galibiyet
    Götze’yi nasıl yaptın hocam? Kadroları atar mısın

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • 81+ ucl kartindan iyi çıkan başka var mı ya mbappe cıktı sık oldum adamı kadroya koyamiyorum bir türlü yedekten sokucam bi gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Kasım 2018; 18:2:18 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Sterling nerede? Ne biçim totw bu

Oyun sattiklarim: ANIL007
  • Beşiktaş Rize maçı pazartesi günüydü oradan geçen hafta diye almışlar demek pazartesi olunca devrediyor.

Premier Lig kadro kurma göreviyle Sterling ya Morata verecekler sanırım ona hazırlık yapıyorlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.