Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (4014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onur01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
188.273
Cevap
855
Favori
6.907.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 40124013401440154016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mane çok iyi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar ve Pazartesi 250-300 adet non rare gold kart topladim 300den qsell fiyatina bugun bunlardan yaklasik 150k kadar kar ettim ve 360a dusmusken Kanteyi aldim.

Oyunun bu donemleri en zevkli en hareketli donemleri totyden sonra oyun artik oynanmiyor eskisi gibi keyif vermiyor. Ugrasmayin kadromu simdi mi satsam yok ne zaman duser ne zaman cikar diye alin alacaginiz oyunculari oynayin zaten elbet dusecek hepsi ama simdi en eglenceli donemi oyunun tadini cikarin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Pazar ve Pazartesi 250-300 adet non rare gold kart topladim 300den qsell fiyatina bugun bunlardan yaklasik 150k kadar kar ettim ve 360a dusmusken Kanteyi aldim.

Oyunun bu donemleri en zevkli en hareketli donemleri totyden sonra oyun artik oynanmiyor eskisi gibi keyif vermiyor. Ugrasmayin kadromu simdi mi satsam yok ne zaman duser ne zaman cikar diye alin alacaginiz oyunculari oynayin zaten elbet dusecek hepsi ama simdi en eglenceli donemi oyunun tadini cikarin.
    Neden toty dedin ki, tots olsa anlarımda toty kartlara ulaşacak adamlar ayrıcalıklı zümreden.Ronaldo olan adam toty ronaldo gelecek işte.Tots ise dediğinde haklısın ama totsun gelmesine de 6 ay var en az.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Neden toty dedin ki, tots olsa anlarımda toty kartlara ulaşacak adamlar ayrıcalıklı zümreden.Ronaldo olan adam toty ronaldo gelecek işte.Tots ise dediğinde haklısın ama totsun gelmesine de 6 ay var en az.

Alıntıları Göster
    98-99 luk kartlar gelince oyun tat vermiyor bunlara ulasamiyorsun paketten gelmiyor veya satin aliyorsun karsina gelince eziyet cektiriyorlar sana. Gecen sene 2000 mac yaptim toty zamanina kadar totyden sonra 19a kadar 500 mac zor attim. İnsanlar deli gibi para yatirip bu oyunculara ulasiyorlar ve bu adamlar karsina geliyor Champions da inan hic keyif vermiyor bunlara karsi oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 7 Kasım 2018; 2:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

98-99 luk kartlar gelince oyun tat vermiyor bunlara ulasamiyorsun paketten gelmiyor veya satin aliyorsun karsina gelince eziyet cektiriyorlar sana. Gecen sene 2000 mac yaptim toty zamanina kadar totyden sonra 19a kadar 500 mac zor attim. İnsanlar deli gibi para yatirip bu oyunculara ulasiyorlar ve bu adamlar karsina geliyor Champions da inan hic keyif vermiyor bunlara karsi oynamak.

Alıntıları Göster
    Dostum deli gibi hala para yatırıyorlar ve wl de sürekli ronaldolu iconlu kadrolarla baş etmeye çalışıyoruz.Zengin yine zengin fakir yine fakir yani.Karşımdaki ha 94 ronaldo ile oynamış ha 99 ronaldo ile farketmiyor, ronaldo düz kartı bile yapıştırıyor.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)

• Arkadaslar futa yeni basladim120k bütcem var sistemim topu kaptigimda kontra atakla hizlica rakip kaleye gitmek ayni zamanda top bendeyken ortadan sürekli pas yaparak savunmayi acmak. Bana bunun icin hangi ligden oyuncu kadrosu önerirsiniz pas kalitesi yüksek ve birazda hizli oyuncular olmasini istiyorum. Aslinda birisi ileri 6 liyi kursa benim icin cok iyi olur sistem 4-4-1-1 ( 2cm 1 cam)

Oyun sattiklarim: ANIL007
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

Arkadaslar futa yeni basladim120k bütcem var sistemim topu kaptigimda kontra atakla hizlica rakip kaleye gitmek ayni zamanda top bendeyken ortadan sürekli pas yaparak savunmayi acmak. Bana bunun icin hangi ligden oyuncu kadrosu önerirsiniz pas kalitesi yüksek ve birazda hizli oyuncular olmasini istiyorum. Aslinda birisi ileri 6 liyi kursa benim icin cok iyi olur sistem 4-4-1-1 ( 2cm 1 cam)
    Gönlünden hangi lig geçiyor bilmiyorum ama şu an fiyatlar fena değil gibi, güzel bir kadro kurulabilir. Ama 120K'ya İtalya'da aradığın adamları bulamayabilirsin. Diğer ligleri oynayan arkadaşlar da fikir verebilir.

Ben basit bir İtalya kadrosuyla başlamıştım. İtalya'da Nainggolan olmazsa olmaz mesela ama fiyatı çok yüksek.

• EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Bir haftadir oynuyorum ucuz yollu italya kadrosu kurdum. Butce bitti. Yarin rivals odulleri gelince parayimi seceyim satabilecegim kart ödülünümü. Div 6 rank 1 de bitiricem. Bu kartlardan iyibisey çıkma ihtimali varmi. Yoksa div 1-2 demi iyi kart cikma ihtimali fazla. Benden baska 442 oynayanda yok. Bu kadroyada baska diziliş bulamadim. Dizilis,taktik ve talilamtlar icin tavsiye verebilecek varmi ?

EDİT: Sağ kanada Cuadrado yu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetps2016 -- 7 Kasım 2018; 10:54:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Arkadaslar futa yeni basladim120k bütcem var sistemim topu kaptigimda kontra atakla hizlica rakip kaleye gitmek ayni zamanda top bendeyken ortadan sürekli pas yaparak savunmayi acmak. Bana bunun icin hangi ligden oyuncu kadrosu önerirsiniz pas kalitesi yüksek ve birazda hizli oyuncular olmasini istiyorum. Aslinda birisi ileri 6 liyi kursa benim icin cok iyi olur sistem 4-4-1-1 ( 2cm 1 cam)
    Hocam ben de şöyle bir İtalya ligi kadrosu kurdum.Bu kadrodaki oyuncuların çoğu ile uzun süre oynadım hala da oynadıklarım var.Gayet iyi oynayan bir takım bu şekilde ancak dola perisici alıp Douglas Costa dan artan parayla orta saha veya forvete matuidi ya da benatia da alınabilir.ya da başka birileri 😀 alternatif var yani.Sonra sola kolarov ya da sağa cancelo normal kartı da olabilir.Kendin bakarak karar verebilirsin.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• quote:

Ben de size benzer bir taktikle oynuyorum. LaLiga önerebilirim. Benim kadrom şöyle;

Diziliş; 4-3-3(4)

----------------------Neto

---Sergi Roberto Godin Gimenez Jordi Alba

------------Partey(Rakitic) Casemiro

-----------------------Isco

------------Lucas Vazquez Promes(Coutinho)

----------------Rodrigo(Diego Costa)

SNT için tarzınıza göre Costa veya Rodrigo. Costa çok ağır, iyi pas yapamıyor ama şutları ve gücü harika. Rodrigo'nun sol ayağı harika, hızlı ve kıvrak. Kale vuruşlarını karşılayıp pas olarak indirmede Costa kadar iyi değil.

Promes çok hızlı, defans arkasına uzun pas atın, her türlü yakalar. Vazquez biraz daha yavaş ama şutu ve pası iyidir. Ver-kaç ile pozisyona sokabilirsiniz. Isco çok erken yorulur, havadan ve yerden ara pasları çok iyidir. Partey için hiç bir şey demiyorum, oynayın ve görün. Ben Partey'i MO oynatıp "ileri çık" talimatı veriyorum, hem hücumda hem savunmada harika işler yapıyor. Casemiro "ataklarda geride kal" talimatıyla arkayı kolluyor.

Kadronun şuanki toplam fiyatını bilmiyorum ama başlangıç için muhakkak "Promes, Partey, Rodrigo, Gimenez ve Isco" alın. Gerisini bütçe yettikçe kafanıza göre tamamlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Ben de size benzer bir taktikle oynuyorum. LaLiga önerebilirim. Benim kadrom şöyle;

Diziliş; 4-3-3(4)

----------------------Neto

---Sergi Roberto Godin Gimenez Jordi Alba

------------Partey(Rakitic) Casemiro

-----------------------Isco

------------Lucas Vazquez Promes(Coutinho)

----------------Rodrigo(Diego Costa)

SNT için tarzınıza göre Costa veya Rodrigo. Costa çok ağır, iyi pas yapamıyor ama şutları ve gücü harika. Rodrigo'nun sol ayağı harika, hızlı ve kıvrak. Kale vuruşlarını karşılayıp pas olarak indirmede Costa kadar iyi değil.

Promes çok hızlı, defans arkasına uzun pas atın, her türlü yakalar. Vazquez biraz daha yavaş ama şutu ve pası iyidir. Ver-kaç ile pozisyona sokabilirsiniz. Isco çok erken yorulur, havadan ve yerden ara pasları çok iyidir. Partey için hiç bir şey demiyorum, oynayın ve görün. Ben Partey'i MO oynatıp "ileri çık" talimatı veriyorum, hem hücumda hem savunmada harika işler yapıyor. Casemiro "ataklarda geride kal" talimatıyla arkayı kolluyor.

Kadronun şuanki toplam fiyatını bilmiyorum ama başlangıç için muhakkak "Promes, Partey, Rodrigo, Gimenez ve Isco" alın. Gerisini bütçe yettikçe kafanıza göre tamamlarsınız.

Alıntıları Göster
    Sanirim bu kadroya bütcem yetmez hocam

• Arkadaşlar hesabımda 2.000 Fut Champions katılım puanı var. Son Fut Champions için geçtiğimiz "perşembe sabahı" kayıt yaptırmıştım, yani Fut Champions takvim değişikliği yapılmadan önce. Takvim değişikliğinden önce kayıt yaptıranların puanları iade edilecektir gibi bir mesaj görmüştüm.

Şimdi hesabımdaki 2.000 puan, geçen haftanın iade edilen puanı mı? Yoksa 11 galibiyet ile bitirdiğim için gelen 2.000 puan mı? Fut Champions ödüllerini yarın akşam alacağız ama puan önden yükleniyor olabilir mi?

Bu hafta katılmayacaktım, eğer bu puan iade edilen puansa, kaydımı yapıp puanı harcarım, yarın akşam ödüllerden gelen 2.000 boşa gitmez, sonraki haftalarda kullanırım.

Durum nedir bilen var mı?

Sol Bek ve Stoper hariç teklifle 107.000 tutar. Sol bek için ucuz yollu "Gaya", stoper için de "Paulista" olabilir. Yarın sabah fiyatlar dip yapar, akşama piyasa artar tekrar.

Şimdi fiyatlara kadromu ne kadar pahalıya dizdiğimi farkettim. Ben sadece Casemiro + Isco'ya 130.000 vermişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

İade edilendir o
    Yani Fut Champions'tan gelen perşembe akşamı mı yükleniyor hesaplara?
  • Bende ne olur ne olmaz diye kayıt yaptırdım hemen. Eğer perşembe günüde 2000 puan verip onu Wl başlayınca otomatik silmezlerse baktım hafta sonu oyun yine sinir stres harbi içinde hemen bırakırım devam etmem elimde puan var diye.

Not: Perşembe ödüller gelince sol orta sahaya bir takviye gelecek...

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Arkadaşlar selam 🖐🏻 1.5m coinsim var ve bi st almak istiyorum takımıma ama cok kararsız kaldım genelde 4 2 2 2 oynuyorum ama maç içinde 41212 de geçebiliyorum.

Hazard mor kartı var st koyabilirim oyun içi taktik değişikliği ile bi akıl verin :))

Prime bergkamp van basten larsson,90 Henry,ispanyol yeni icon vs çok kararsız kaldım siz kimi öneriyorsunuz

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.