Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (4018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onur01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
188.273
Cevap
855
Favori
6.907.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 40164017401840194020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugunku sbc yaptım kırk yılda bir yüksek rating totw oyuncusu geldi bi baktım quaresma :D neyse 20k harcamıştım şu an 60 70k arası görünüyor fiyat
  • WL ödülleri 08:00'de dedi oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Efsane komedi adamlar ya

Alıntıları Göster
    evandowski

• Arkadaşlarla Kadro Değeri, Transfer Karı, Maç Kazancı kıyaslaması yapan listede sadece benim adım çıkıyor bu akşam. Sizde de öyle mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MOO (cam) bölgesi için Potm Hazard'mı? Kevin de Bruyne'mu? 91 Hagi'mi? 91 Baggio mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 8 Kasım 2018; 0:4:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Reus dk 50 den sonra biter.
    Eğer oyuncular satılamaz değilse farklı kadrolar kurulabilir.

PSN: By_Coder_TR
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    oyuncular satilamaz degil, hatta bende bile degil. kadromu sattim. yeni kadro yapmak istedim, futbinden kombinasyonlar deniyorum.

reus yorulunca gnabry’i almayi dusunuyorum oyuna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarın hem wl hem de divison ödülleri saat 10 da mı gelicek şimdi ?

bir de arkadaslar 4-2-2-2 taktiğini kullanan var mı aranızda? eksileri artıları nelerdir? bu hafta da bunu deniyeyim diyorum ama kararsızım. içimden bi ses haftanın oyuncularından mertensi seçicem diyor o zaman lukaku ve mertens tandemi ile oynamak farz olur :)

PSN: TheeoZeN
    Xbox: TheeoZeN

• ManuOstar kullanıcısına yanıt
    Yahu ne kadar yersiz polemik meraklısı bir toplumuz.Daha önce araştırmış bilgisi olan arkadaşlardan öğrenebilmek için bir soru sormuşum.Senin kafayla gidersek bu çağda forumdonanimhaberde UT diye bir konu da olmamalı.Çünkü ben gugılladığımda Fifa üzerine edinemeyeceğim bilgi yok.Kirli kulaktan dolma bilginin çok olduğu bir ortamda,herkesin her şeyi gugıllayıp en tatmin edici bilgiyi edinmeye vakti olmadığından daha önce araştırmış arkadaşlardan bilgi edinmek için forumda yazıyoruz.

Gelen cevap “yıllardır böyle” gibi içi boş,tatmin edici olmayan bir cevaptı.Zaten attığın link de fifa 19 için sil baştan analiz yaparak anlatmış.Yıllardır böyle deyip sadece fifa 16-17 den örneklememiş.Gugıla 2 kelime yazıp çıkan ilk makaleyi paylaştığını düşünmüyorum.Vakit harcayıp edindiğin bu bilgiyi kaynağıyla forumda paylaştığın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1913 -- 8 Kasım 2018; 0:48:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

MOO (cam) bölgesi için Potm Hazard'mı? Kevin de Bruyne'mu? 91 Hagi'mi? 91 Baggio mu?
    Kimya sorun değil diyorsan yada maç içinde hallediyorsan tabiki hazard. Bende var tek başına maç alıyor.

Bu arada haftanın takımı çöp mertens dışında ilgi çeken yok Mertens de zaten bize gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 8 Kasım 2018; 2:18:14 >
  • Rivals ödüllerinde paket seçecem aynı anda wl de gelince çoklu paket açmak zevk verecektir. Nasıl olsa 100klık kadrolara bile yeniliyoruz kralını alsakta. Kick boost ile ayağı olan herhangi bir oyuncuyla plase = gol.

• bu saatlerce yani gece 2 3 de oyunu oynayabilen varmi cidden. nefret ettim. need for speed gibi. top ordan oraya gidiyor topu ayağında tutmak imkansız. 3 maç yaptım 3-3 ,4-4, 2-2 bitti. gol yememek imkansız. sinir hastası oldum 2 dakikada

Orijinalden alıntı: meryembetul54

Merhaba arkadaşlar defansta yüksek / Orta ofansta yüksek/orta gösteriyor ne demek oluyor oyuncu seçerken yüksek olanı mı daha iyidir..
    O oyuncunu defansif ve ofansif caliskanligi oluyor hocam. Mesela yuksek/yuksek diyorsa o adam cift yonlu her iki tarafta da yuksek calisma oranina sahip. Ornegin yani diyoruz ya benim bekler niye savunmada durmuyor diye o adamlarin ofansifi de yuksek oldugundan surekli ileri cikma meyilli oluyor.

Illa yuksek olan iyi diye birsey yok yani mevkiye gore degisir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif2780 -- 8 Kasım 2018; 9:6:47 >

Donanım Haber
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70180426/tm.htm]
  • 
Sayfa: önceki 40164017401840194020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.