Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (4009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185.064
Cevap
821
Favori
6.502.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 40074008400940104011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi bu haftaki wl cuma değil c.tesi başladı. Fakat wl ödüllerinin dağıtıldığı gece böyle bir takvim değişikliği olmadığından cuma başlayacak diye çoğu kullanıcı belki hafta sonu müsait olmayanlar puanlarını kullandılar.

EA bununla alakalı bir uyarı mesajı yayınlamış oyuna girince, ben denk gelmedim ama. WL'nin Cumartesi gününe erteleneceği haberinden önce, wl ödüllerinin dağıtıldığı gece yani perşembe gecesi wl katılım puanlarını hafta sonu ligi için aktif hale getirenlerin puanları iade edileceğiyle alakalı.

Bence de güzel olur. Sonuçta cuma günü maç yapan c.tesi pazar vakit bulamayanlar olabilir. Üzerine de yığılma olunca bağlantı sorunları vs. iyice cılkı çıktı.

Bakalım belli olur yakında iade edilip edilmeyeceği wl katılım puanlarının.
  • Kasım ayı futswap takas kartları ile ulaşabileceğimiz ödüller de açıklanmış dün. Benim gözüme çarpan 13 karta 100k paket veriyor gayet iyi.
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Yani persembe gününe kadar hangi rankta kalirsam o rankin ödüllerini alacagim öylemi? Beni direk rank 7 den baslatti sacma olan ise benim kadro degerim 5k benim karsima gelen kadrolar en az 250k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim iade edildi puanlar zaten.Ben bu sabah wl ye 2k puanım olduğu için kayıt yaptırabildim.Normalde ödüllerden sonra veya hafta içi division rivals de 2k puan kasabilirsem kayıt yaptırıyordum.
  • tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    division ile rank farkli sizi division 7 ye atmis. her division da 5 rank var o divisionun rankine gore odul alacaksiniz persembe gunu.

kadro kalitesine pek takilmayin sonucta hangi divisionda olursaniz olun rakipler de o divisiondan geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

Başlangıç kadromda kullanıyordum Felipe Andersonu ben başlarda çok memnundum, daha sonra ne olduysa o karta bir daha hiç verim alamadım. Karşıma oynayan ve kullanan oyuncu da çıkmıyor. Demek ki çok verimli bir kart değil. Onun yerine Mane tercih edilebilir. Yeni gelen Patch ile beraber kafa golleri azaltıldığı için Arnautovic yerine Aguero ya da Jesus tarzı hızlı forvetler tercih edebilirsiniz. Oyun hızınızı arttıracaktır.

Rivalste div atlama ile ilgili de, büyük ihtimal div atlamanıza kısa puan kala sizi daha üst ligte ki oyuncular ile eşleştirmeye başlıyor sistem. Zaten Rivalste div atlamanın zor olmasının sebebi de bu sanırım. Hatta bence Div 4 ve Div5 oyunun tokat ligleri. Div 2-3 te arka arkaya yenilen, kendine gelsin diye tokat manyağı takım verilen ligler de bu ligler.

Alıntıları Göster
    Hocam Jesus var yedek olarak Pato da var ancak arnavutoviç'in şutları çok iyi ancak ona o fırsatı verdirtemiyorum, auba almıştım ayağından çok top açmasından dengesinden kaynaklı sattım.

2 CDM olarak oynuyorum, 1ini sabit defansta kal diğerini serbest yapmayı düşünüyorum akşama.

Hoş firmino'dan da pek bir verim alamadım. Felipe anderson yarın if alır mı diye bekletiyorum 2 gol attı if alırsa 300k dan gider SIF olarak.Forvete şimdilik jesusla devam edip arkasına firmino deneyeceğim. 150-160k var perşembe ödüllerden sonra aguero alabilirim. Kafamdaki kadro şu :
    www.futbin.com
    FIFA 19 DH - Squad | FUTBIN
    https://www.futbin.com/19/squad/1556025
    (Felipe fiyatı artarsa sane-mane ikisinden birisini alacağım)

• So Good. kullanıcısına yanıt
    İade edildiyse iyi bakayım ben de akşam. İnşallah gelecek wl'de yine c.tesiye falan sarkmaz. 10/10/10 oynamayınca dengem bozuldu bu turnuvada.

İşin ilginci 4-5 kere loss hatası aldım maç berabereyken ve maçlar heba oldu yenik saydı. Bağlantımda da problem yoktu. Pzt hiç oynamadım zaten oyuncular antidepresan almış gibi oynuyorlardı 1 maç kazandıktan sonraki diğer maçta. Dedim yeter.
  • Dostlar aranızda KKG Depay yapan var mı? Varsa nasıl kart? 14/20 yaptım şu an; umarım pişman etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Hocam Jesus var yedek olarak Pato da var ancak arnavutoviç'in şutları çok iyi ancak ona o fırsatı verdirtemiyorum, auba almıştım ayağından çok top açmasından dengesinden kaynaklı sattım.

2 CDM olarak oynuyorum, 1ini sabit defansta kal diğerini serbest yapmayı düşünüyorum akşama.

Hoş firmino'dan da pek bir verim alamadım. Felipe anderson yarın if alır mı diye bekletiyorum 2 gol attı if alırsa 300k dan gider SIF olarak.Forvete şimdilik jesusla devam edip arkasına firmino deneyeceğim. 150-160k var perşembe ödüllerden sonra aguero alabilirim. Kafamdaki kadro şu :https://www.futbin.com/19/squad/1556025 (Felipe fiyatı artarsa sane-mane ikisinden birisini alacağım)

Alıntıları Göster
    Valla bende Auba aldım kafamda deli sorular. 5 maç kiralık olanı kullandım 5 maç 0 gol 8 asist yaptı. Gol atamadı ama çok iyi alan yarattı adamlarıma, stoperler arasında ezilmedi ve boşluk çok fazla oluşturduğu için aldım. 5 Maç ta aldığım adamla yaptım 2 gol 5 asist yaptı. Çok kaçırıyor, olumlu yanları çok fazla ama en kritik anlarda maçı koparacak golleri atamıyor şu an hala karamsarım. Aguero deneyip, Aguero ya geçebilirim. İkisini de kullanıp hangisi daha verimli söyleyebilecek varsa da sevinirim.

Solda Sane kullanmaya başladım. Ben sol ayak tercih ediyorum, içeri girerek plase atmadığım için Sane bana daha çok uyuyor. Sağdan gelen toplara kafa da vuruyor ve sol çaprazdan uzak köşeye güzel şutlarda da atabiliyorum. İnsanlar artık içeri girip, plase atacak olayına o kadar kaptırmış ki kendisini ben direk ceza sahasına girip, uzak köşeye şut atıyorum. Çok rahat alan bırakıyorlar. Herkes içe girecek sanıyor. Sane ile Mane arasında bence hiç bir fark yok. Sadece oyun yapınıza göre karar vermelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 6 Kasım 2018; 13:7:10 >

• kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Hocam o dediğiniz uyarı mesajına ben Ps üzerinden denk geldim. Cuma gecesi başlama wl saatini kontrol etmek için girmiştim. ekrana uyarı geldi uyarı geçtim. Wl kısmına baktığımda iade ile ilgili bir puan göremeyip KATILDIN yazısını da görünce mecbur maçları yaptım. İnşallah kayıt yaptırıp maçlarını yapamayanlar için iade edilir de kimsenin hafta içi Rivals maçı yapmasına gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

Hocam benim bildiğim iade edildi puanlar zaten.Ben bu sabah wl ye 2k puanım olduğu için kayıt yaptırabildim.Normalde ödüllerden sonra veya hafta içi division rivals de 2k puan kasabilirsem kayıt yaptırıyordum.
    Aynen iade edilmiş

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Kadroalara takilmaktan ziyade ikili mücadelelerde ve arkaya atilan paslarda hiz konusunda benden cok öndeler

• Arkadaşlar fifada yeniyim ve sizi yoruyorum,kusura bakmayın lütfen. Peste bazı modları bitirince(antreman vs) coins hediye ederdi. Fifa da yok mu böyle bir şey. Varsa hangi modlar ve ne kadar zamanımı alır. Cevaplarsanız sevinirim.

• Bir galibiyetle altın 3 oluyorum, google translate ile bağlanayım bari Tarzanca konuşacağız anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

Valla bende Auba aldım kafamda deli sorular. 5 maç kiralık olanı kullandım 5 maç 0 gol 8 asist yaptı. Gol atamadı ama çok iyi alan yarattı adamlarıma, stoperler arasında ezilmedi ve boşluk çok fazla oluşturduğu için aldım. 5 Maç ta aldığım adamla yaptım 2 gol 5 asist yaptı. Çok kaçırıyor, olumlu yanları çok fazla ama en kritik anlarda maçı koparacak golleri atamıyor şu an hala karamsarım. Aguero deneyip, Aguero ya geçebilirim. İkisini de kullanıp hangisi daha verimli söyleyebilecek varsa da sevinirim.

Solda Sane kullanmaya başladım. Ben sol ayak tercih ediyorum, içeri girerek plase atmadığım için Sane bana daha çok uyuyor. Sağdan gelen toplara kafa da vuruyor ve sol çaprazdan uzak köşeye güzel şutlarda da atabiliyorum. İnsanlar artık içeri girip, plase atacak olayına o kadar kaptırmış ki kendisini ben direk ceza sahasına girip, uzak köşeye şut atıyorum. Çok rahat alan bırakıyorlar. Herkes içe girecek sanıyor. Sane ile Mane arasında bence hiç bir fark yok. Sadece oyun yapınıza göre karar vermelisiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam gollerimin en büyük yüzdesi ceza sahası dışından plase ile (tek top ile), ondan dolayı Mane'ye daha sıcak bakıyorum, felipe muazzam vuruyor ama o alanı oluşturamıyorum.

Auba'yı aldım ancak oynatamadım, aguero da hızından kaynaklı belki tek forvette arkalara kaçamayabilir bi jesus gibi. Aguero-Jesus yapmak da mantıklı olabilir şimdilik. 10-15 maç yapmadan karar vermek istemiyorum ancak Auba beni 7 maçta 1 gol 2 asist ile çok üzdü direk sattım hatta botların aldığı fiyata koydum ilk defa.

• 2 kadrom var fitness olarak Pl ve Brezilya uyruklu dönüşümlü kullanıyorum, kalecimden yana verim alamıyorum Alisson kendi kendine açılıyor hatta ceza sahasını terk ettiği de oldu bunun yüzünden wl.de boş kaleye gol yiyip 3-4 maç kaybettim. Aslında pek tavsiye istemem alır denerim beğenmezsem satarım ama yinede sormak istedim, Ederson nasıl ? Fikri olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 6 Kasım 2018; 13:55:30 >
  • fut takas öğelerının haftalık takvımı EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

2 kadrom var fitness olarak Pl ve Brezilya uyruklu dönüşümlü kullanıyorum, kalecimden yana verim alamıyorum Alisson kendi kendine açılıyor hatta ceza sahasını terk ettiği de oldu bunun yüzünden wl.de boş kaleye gol yiyip 3-4 maç kaybettim. Aslında pek tavsiye istemem alır denerim beğenmezsem satarım ama yinede sormak istedim, Ederson nasıl ? Fikri olan var mı ?

Scholes verdiğin paraya diğer mevkilere daha iyi adamlar alırsın şu kadrodan 1 kişi bile kalmaz çok dengesiz kadro.

• Sane hakikaten fark oluşturdu kadromda. Costa vardı çok cılız kalıyordu. Aşağıdaki kadromda 2. Yarı yedekten jesus=>auba. Talisca=>firmino. Cuadrado=>mane yapıyorum. Momentum yememe ragmen Dün 8 rival maçını da kazandım. Auba girince genelde ortalarla gidiyorum kale önünde de ne yapıp Edip golü atıyor. Ortadan atak gidince ataklarda geç kalıyor. Bu arada mane defansif olarak daha iyi geldi ve sanki son vuruşları daha iyi . Sane orta kralı direk adrese teslim ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

Sane hakikaten fark oluşturdu kadromda. Costa vardı çok cılız kalıyordu. Aşağıdaki kadromda 2. Yarı yedekten jesus=>auba. Talisca=>firmino. Cuadrado=>mane yapıyorum. Momentum yememe ragmen Dün 8 rival maçını da kazandım. Auba girince genelde ortalarla gidiyorum kale önünde de ne yapıp Edip golü atıyor. Ortadan atak gidince ataklarda geç kalıyor. Bu arada mane defansif olarak daha iyi geldi ve sanki son vuruşları daha iyi . Sane orta kralı direk adrese teslim ediyor.

Oyunda hangi formasyonu kullanıyorsunuz ve talisca'yı ne olarak oynatıyorsunuz. Jesus arkası talisca güzel olur mu ne dersiniz solda sane sağda willian

• 
Sayfa: önceki 40074008400940104011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.