Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (3983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184.455
Cevap
827
Favori
6.482.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39813982398339843985
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baby icon crespo var dybala sandro matuidi naingolan bonucci cancelo 84 tarzı bi kadrom var.Son hafta 22 W aldım.Suarezden Crespo kadar verim alır mıyım soru işareti.Bugün bi çılgınlık yapıp premier lige geçebilirim.Dün gece bayağı bi kafa patlattım.Evet Dembele ile hybrid oluyor.4-3-3 te 10 numaraya Hagiyi koyarsam kuruluyor.Elimde satılamaz 85 Martial var.

Orta üçlü Naingolan Matuidi Dybala++++ Pogba Kante 89 Hagi.Büyük değişim olacak.Yalnız defans tırt gibi premier ligte.Alex Sandro Bonucci Koulibaly Cancelo84 bayağı iyiydi.Eğer defansif anlamda sorun olursa De Gea o açığı kapatabilir.
    www.futbin.com
    FIFA 19 schwarzgiopremier - Squad | FUTBIN
    https://www.futbin.com/19/squad/1425941

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio88 -- 2 Kasım 2018; 14:1:8 >

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Yapıştır hocam dembele, fred, fabinho. Toplamda 150k'ya hallolur.
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    kovacic - fred- mkhitaryan
  • arkadaşlar merhaba konsolu sattım, içinde 850 k coins + satılamaz mahrez ve suso (ikisi de inform, wl ödülü) ve rodrigo cl, jesus cl, gnabry cl kartları olan hesabımı satıyorum. hesabın şifresini ve e postasını vericem. iletişim için mesaj atın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

Ayrıyetten daha önce sağbek perreira idi lala çıktı değerlendirmek istedim o yüzden rabiot marquinhos üçlüsü kurdum paulinho da muhteşem bir iki yönlü tavsiye ederim ama işte maneyi aldım şimdi 100k ya rabiot ve stoperler kaldı kırmızı bide maneyi düşüncesizce aldım premier lig kadrosu kuruyorum düşüncesi kaldı kafamda o an aldım solda bir baktım paulinhoyu hesap etmemişiz
    Lala cidden başarısız. Perreira(BPL’de bana göre en iyi sağ bek Valencia) BPL’in 2. sağ bekidir. Onun dışında Marquinhos, Thiago falan geçmiş FIFA versiyonlarına göre baskın stoperler değil. Umtiti, Varane, Chiellini, Benatia, Van Dijk, Davinson Sanchez gibiler oyunun iyi stoperlerinden. Smalling, David Luiz evreleri dâhi bitmiş bu versiyonda, ucuz yollu olsa bile Bronze oyunculardan pek bir farkı yok. Lig olarak ben İtalya ligine bu sene alışamadım, BPL haricinde cidden oynayamıyorum. If Ben Yedder aşkına kaç kere kadro kurdum be sonu hep hüsran. Ben Yedder cidden ratingine göre harika bir oyuncu. BPL gibi ortasahası iyi olan lig az, hybrid yapılacaksa tam hybrid yapılmıyor diğer liglerle. Neymar-Mbappe hybridleri başarılı. İleri vadede Hazard ikilemine düşersen sakına Hazard alma. Defansif ortasaha olarak Fabinho, para olursa Kante. Ofansif olarak Pogba, ucuz yollu olarak Dembele. Sağ Kanat için; Mahrez’in en son versiyonu Salah’tan daha çok iş yapıyor öneririm. BPL forvetlerinden Lukaku baya iyi. Auba, Lacazette, Firmino ve diğerleri çöp. Aguero ve Lukaku öne çıkan oyuncular.

Sana güzel bir kadro kuralım hocam, bütçeni falan yazarsan, özel taktik ve talimatları ayarlıyayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Arkadaşlar bu kadroyu nasıl tamamlayabilirim. Orta ve düşük fiyatlı oyuncular alabilirim.

Pickford - Mendy - Bailly - Rudiger - Sağ bek iyi.

Dembele-Wijnaldum-Fred

Schurrle-Vardy-Mahrez

Bunu kurabiliyosan kur hocam. Alisson kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum kaleci upgrade yapacaksan alma.

Alınmayacak kaleciler: Leno, Alisson, Mandanda. Başlangıç için cidden çok çöp. Orta yollu Ederson harika, sonrası De Gea zaten.

defansı upgrade edeceksen sol bek iyi senin, sağ bek iyi şu anlık. Stopere Davinson Sanchez çek Bailly kalsın Bailly beğenirsen sıkıntı yok sonrasında Van Dijk alırsın. Mahrez ileri uçta işini baya görür, Lucas’ın hiçbir kartı alınmaz, bedava verseler kullanma. SBC Hype vardı onu da tükettiler. Sol kanat Sane alırsın ileride Forvete Aguero.

• Bu 89 david silva'yı cam'da deneyen oldu mu ? Ne zaman çıksa satıyorum da 89 reyting oyuncu 50-60k ediyor çok ucuz sıkıntısı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Bu 89 david silva'yı cam'da deneyen oldu mu ? Ne zaman çıksa satıyorum da 89 reyting oyuncu 50-60k ediyor çok ucuz sıkıntısı ne ?
    Malesef oyun hız odaklı olduğu için uzun süredir, David Silva'da hız ve güç konusunda zayıf, gerçek hayatta ne kadar kalite olduğunu biliyoruz ama aynı Kroos ve benzerleri gibi oyunda iş yapmıyor. Üzücü..
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Hazard almayayım mı arkadaşa dedim baya tepki gösterdi alınmaz mı diye

• quote:

Bu 89 david silva'yı cam'da deneyen oldu mu ? Ne zaman çıksa satıyorum da 89 reyting oyuncu 50-60k ediyor çok ucuz sıkıntısı ne ?
    Bende satılamaz UCL kardı var 90 Rating, efsane. SB maçları oynarken oynatıyordum, bir ara EPL kadrom varken de kullanıyordum gerçekten fark yaratan bir oyuncu. Tek dezavantajı 2W olması. Ceza sahasından şutları, uzun ve kısa pasları ve top sürmesi gerçekten TOP düzey oyunculardan. Hatta Firmino dan daha fazla verim aldığımı hissetmiştim EPL takımım ile oynarken. Şimdi İtalya kullanıyorum ve kenarda duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 2 Kasım 2018; 14:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

Hazard almayayım mı arkadaşa dedim baya tepki gösterdi alınmaz mı diye
    Bence Sane daha iyi iş yapıyor kafa topu var, hız desen var, pas var, fiziği ve defi daha iyi. Kart üstünde sadece güçlü diğeri. Hazard’ı sevmiyorum.

• quote:

10 milyon mu . Çok uçuk rakamlar değil mi bunlar 1 milyon point bile €5000 ediyor. Adam evi damı satıp paket mi açtı ne yaptı. Yazık günah.
    Youtube'dan kazandıklarının yanında bu paralar hiç.haydan gelen huya gider diye demiyorlar.Adamlar paket açarken kol kırıyor.Koca Lcd tvyi çatlatıyorlar sandalyeyi balkondan atıyorlar.Evin iç kapısına oda kapısına kafa atıp parçalıyorlar.Bu ne ki arkadaş.Adama ikon çıkıyor yada ronaldo diyelim toty kolu öyle bir atıyorki ekrana ekran patlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 2 Kasım 2018; 14:50:43 >

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Valla şuan kafam allak bullak oldu plansız duruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Youtube'dan kazandıklarının yanında bu paralar hiç.haydan gelen huya gider diye demiyorlar.Adamlar paket açarken kol kırıyor.Koca Lcd tvyi çatlatıyorlar sandalyeyi balkondan atıyorlar.Evin iç kapısına oda kapısına kafa atıp parçalıyorlar.Bu ne ki arkadaş.Adama ikon çıkıyor yada ronaldo diyelim toty kolu öyle bir atıyorki ekrana ekran patlıyor.

Alıntıları Göster
    Ben bir kere sinirlerime hakim olamadım ve kolu parçaladım. Sonra yenisini aldığımda ödediğim paradan sonra şimdi ayağım altına bir tane yastık, soluma bir tane yastık, sağıma bir tane yastık koyuyorum, sinirlenince kolu kenara bırakıp yastıklara dalıyorum

• Arkadaşlar paketlerin açılışı sırasında geçen sene ortasında bir ışık parıldaması oluyordu oradan anlaşılıyordu board inecek mi inmeyecek mi iyi bir şey çıkıyor mu diye. Bu sene o işi anlayamadım. İzlediğim videolarda adamlar anlıyor ama ben tam kavrayamadım ince mantığı nedir bu işin ?
  • Sbc kimya için dediğiniz gibi 10 kere oyundan gir çık yaptım tek oyunculu maçta ama şimdi maçı 90 dakika yapıyorum bittikten sonra oyundan atıyor.

Ne yapmam lazım şimdi.Ban mı yedim ne oldu? Çok moralim bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 2 Kasım 2018; 15:23:5 >
  • Dandik Olimpik Lyon SBC'sinden Özil çıkarınca sevindim ama 20K civarına gidiyor. Kenarda duran EPL kadroma baktım, neredeyse Serie A kadromdan iyi oldu yalnız. Bir forvet bir sol bekle Serie A kadromdan daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Oblak ve filipe luis ile gayet de hybrid bir kadro yapılır
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Denenebilir aslında dediğiniz.

Kadrom bu şekilde var mı öneriniz forum ahalisi? 207K bütçem bulunmakta. Satılabilecek oyuncular da var kadroda 250K'ya yükseltilebilir. (Sane satılabilir olsaydı Hazard için satıp takas edebilirdim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Sbc kimya için dediğiniz gibi 10 kere oyundan gir çık yaptım tek oyunculu maçta ama şimdi maçı 90 dakika yapıyorum bittikten sonra oyundan atıyor.

Ne yapmam lazım şimdi.Ban mı yedim ne oldu? Çok moralim bozuk
    SBC yi haftanın takımına karşı yapacaksın.
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    italyadan ingiltereye gecmek bence pişmanlık. yaşadım biliyorum. İtalyada aynı kalitede cok daha ucuza kadro kuruyorsun. naingolanın neredeyse ikamesi kante arasında 300 k fark var. bi 200 daha koyup icon almak daha mantıklı ki ben öyle yaptım. 88lik veron kovalıyorum simdi. kaldı ki sol bek ve sağ bek olarak italya daha iyi. stoperleri saymıyorum bile :)
  • 
Sayfa: önceki 39813982398339843985
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.