Başka bişey söyle GPON bütün dünyayı saracak falan de🤣🤣☺️ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 6 Mayıs 2025; 17:8:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9223. sayfa)

-
-
Fifayı denicem burda 2-3 güne merak ediyorum kaç atar bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
La günlük gümüş bronz yükseltmeler kalktı mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar bir acemi sorusu sormak istiyorum. Bazen ara pasları manuel olarak atıyor, yani tam isabetli gitmiyor. Bunu kapatmanın bir yolu yok mudur? Bu manuel ara pası ne zaman devreye giriyor? Bir yardımcı olursanız çok memnun olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiiki ciddiyim,ben XBOX X de oynuyorum.190 TL ye satılıyor.Drone kamerası ile Sensible Soccer kamera açısıyla oynuyorum.Fenerbahceyi seçtim.Sensible Soccerdaki aynı keyfi alıyorum yıllar sonra.Oyuncularin hepsi lisanslı.Gelecek dönemde online mide ve SWOS mod gelmesi planlanıyor.Ama bu hali ile bile çok müthiş oyun olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam burada grafik animasyon gibi bir çok kriter söz konusu ya şu videodaki oyun mobil oyundan farksız yani kıyasladığın oyun başlığı burası değil sanırım ya
Oyunda bilerek iki sıfır geriye düşüyorlar daha sonra momentum tamamen karşıya geçiyor ve deli gibi gol atıyorlar bilerek gol yiyorlar fark ediyorum ya böyle bir deneyimi olan oldu mu
Yardımcı olabilecek yok mu acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet az önce oldu. Bilerek santrada durdu gol attım, sonra oynamaya başladı ama ben 3-0 yapınca çıktı
-
ayarlar oynanış kısmında pas desteğine dair ayarlar var. En iyi ayarlar için yayıncıların mesela doktorfut ayarlarına bakabilirsiniz youtubedan.
-
technopat sosyal
Rehber: FIFA 23 momentum çeşitlerihttps://www.technopat.net/sosyal/konu/fifa-23-momentum-cesitleri.2397237/bazen ne yaparsan yap boşadır aşırı adaletsiz momentumla pay to winle dengesiz bir oyun acemiyken bırak bu oyunu
daha hilelerden bahsetmedim
sen futbol oynuyorum sanıyorsunda aslında seninle benimle oynuyorlar
-
hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle.
bir kaç kere bilerek gol atmaktansa top çevirip bitirdiğim oldu, yalan yok. misal 2-0'dan 2-2, 4-2'den 4-4 oldu mesela 5'i atıp 6'yı atmamak mantıklı geldi.
-
selamlar. konsolda hızlı paket açma nasıl yapılıyor bilen var mı arkadaşlar?
-
Altın paketi preview yap, hangi paketi açacaksan onun üstüne gel R1+R1+X yap otomatik açar
-
-
-
toplu gösterildiği görsel vardı, uğraşmışsın
-
Osimhen dışındakileri anca Tr’deki fifa severler alır. Muhtemelen hepsi 20-50k olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X