Şimdi Ara

Fifa Ultimate 14 Kadro OLuşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili DH Kullanıcıları bugün sizlerden Fut 14 kadro kurmanızı isteyeceğim. Elimde Kadro olmasına rağmen Momentuma çok yakalandım. Diyeceksiniz bu momentum olayı şehir efsanesi. Ama maalesef devam ediyor. Onu sadece ben değil , Yurt Dışında Oynayan Fransız ve İspanyol Arkadaşlarım da aynı şekilde olduğunu söylüyor. Bana Momentuma Yakalanmamam için gümüş kadro kur dediler. Sizce Gümüş kadro kurmalı mıyım? Yoksa Elimdeki Kadromla Devam edimmi ?

Not: Şuanki kadrom Böyle = GK :Hart Defans: Richards Vertonghen Kaboul Baines Orta Saha = Mirallas Paulinho Fernandinho Young Forvetler = Hernandez Soldado
    ( Kaleci Wall) (Orta Saha hepsi Catalyst) (Forvetler Hunter )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 28 Aralık 2013; 20:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Merhaba sevgili DH Kullanıcıları bugün sizlerden Fut 14 kadro kurmanızı isteyeceğim. Elimde Kadro olmasına rağmen Momentuma çok yakalandım. Diyeceksiniz bu momentum olayı şehir efsanesi. Ama maalesef devam ediyor. Onu sadece ben değil , Yurt Dışında Oynayan Fransız ve İspanyol Arkadaşlarım da aynı şekilde olduğunu söylüyor. Bana Momentuma Yakalanmamam için gümüş kadro kur dediler. Sizce Gümüş kadro kurmalı mıyım? Yoksa Elimdeki Kadromla Devam edimmi ?

Not: Şuanki kadrom Böyle = GK :Hart Defans: Richards Vertonghen Kaboul Baines Orta Saha = Mirallas Paulinho Fernandinho Young Forvetler = Hernandez Soldado
    ( Kaleci Wall) (Orta Saha hepsi Catalyst) (Forvetler Hunter )

ilacın gümüş kore reçete şu k leage seç tüm kadroyu ordan kur bir tek almanya liginden cb alıcaksın bu kadar boyu 6.5 olan forveti al koreden diger adamlarında hepsinin süratli olanlarını tercih et önüne gelenle süpriz maçlar çıkart

• görüşün için teşekkür ederim. Başka Fikri olan arkadaş varsa yoruma yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 29 Aralık 2013; 17:40:09 >
  • momentum ne ?
  • quote:

görüşün için teşekkür ederim. Başka Fikri olan arkadaş varsa yoruma yazabilir.

gümüşle falan alakası yok hocam sen eğer iyi top oynayıp da yeniliyosan devam et, yok top da oynayamıyorum diyosan sat takımı git italya dene almanya dene.

fifa'da bi gün bi günü tutmuyo, boşu boşuna silvera geçme.

bu arada hangi ligdesin ?
  • kokkoreç kullanıcısına yanıt
    İngiltere Ligindeyim. İlk 8 seviyede bir günde oynadım sıkıntı çekmedi. Ondan sonra bir gün arayla oynadım. seviye 7 de sıkıntı yaratıyor. adamlarım mal mal oynuyor. Rakibin 72 hızlı bnde 85 hızlı futbolcu var. 72 li daha hızlı koşuyor. Mesela 3-0 öndeyim. 90. dakikada 4 gol yedim. Hiçbir şey anlayamadım. Bnden çok düşük kadrosu var. İstatistike bakıyorum. rakip 3-4 şut atmış. bn 20-25 arasında atıyorum. rakip 2-3 isabet. bnde 18-19 isabetli şut var.
  • Fifada yaşanan bir olay. Düşük özellikteki kadrolarım 45 ve 90. dakikalarında rakiplerine 3-4 gol atması olayı. burdan güçlü takım güçsüze karşı yenilmesini sağlıyor.Fifa nın adalet projesi gibi bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 Güncel Kadro Yaması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fifada yaşanan bir olay. Düşük özellikteki kadrolarım 45 ve 90. dakikalarında rakiplerine 3-4 gol atması olayı. burdan güçlü takım güçsüze karşı yenilmesini sağlıyor.Fifa nın adalet projesi gibi bir şey.

bide bişey sorcam arkadaşım ps4 alıcak bende ps3 ikimiz beraber online maç yapabilirmiyiz?
  • olmuyor galiba bildiğim kadarıyla. Biri ignie diğeri eski motor kullandığı için olmuyor
  • benim anlayamadığım şey şu saçma matchmaking sistemi. Neden level-lig vs göz önünde bulundurmuyor? karşıma gelen adamlar aylardır oynayan tipler oluyor genelde. Bense sadece 4 maç attım futta.
  • kadronu normalde oynamakta oldugun oyun tarzına göre şekillendirirsen ve gerçekten etkili top oynarsan momentumun etkisini en alt duzeye indirebilirsin ki momentumun etkisi azaltıp tersine cevirmek icinde oldugunca basit kısa paslarla morali arttırmak önceliktir..
    kadroya gelicek olursa kadron fena degil ama dedigim gibi oyun sistemine uyan oyuncuları goz onunde bulundururak kadro kurman daha iyi olur.
    örnegin benim kadrom şu şekilde:http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kwre5cWBnKI49:pc daha önceden galatasaray 11i ve premier lig 11im vardi oyun tarzima yatkın olmadıgını dusunup bu kadroya geçtim ve bu kadrodan cok memnunum
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Ingiltereyi birakip almanya ligi kurdum. Kimya 72 den 89 oldu. bir ara mac yapariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody.Marry

momentum ne ?

Halkın kendi kendini yönetmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Demokrasi mod On
  • hiç bir yerden duymadan kendim denedim geçen hafta.. en son momentum yediğimde sinirden elimde ne var ne yok sattım gümüşe geçtim.. hacım ilk başlarda çok zevkli ama ileride çok büyük sıkıntılar çıkarıyor momentumu falanda engellediği yok yani.. div 2den 7 de 7 ile div 1 çıktım gümüş takımla ancak div 1 de tam bir fiyasko 1 galibiyet full mağlubiyetle tekrar 2 ye düşünce aklım başıma geldi .. gümüşle falan alakası yok bu momentum denilen lanet şeyin
  • Ben daha 7 deyim. Ideal kadro hangi ligde olur snce
  • egecano kullanıcısına yanıt
    hacım bi kaç konuda millet yazıp çiziyoda tabi herkese göre değişir diye düşünüyorum o yüzden millete akıl vermemeye çalışıyorum ama madem sordun cevapliyim.. Ben tüm ligden kadrolarıda kurdum denedim en çok verim aldığım BPL.. en baş la ligayla başladım berbat forvet yok.. seria ile oynadım ucuz ama gereksiz.. almanla tam oyanayamadım çünkü pahalı.. ucuzlarda iş yapar cinsten değil.. Enson BPL ye geldim dikiş tutturdum 3 aydırda aynı kadroyla oynuyodum ta ki gümüşe geçene kadar :)) BPL geniş oyuncu kitlesine sahip alternatif fazla.. Bide son olarak kendi düşüncem; bu EA denilen oç bence BPL ye daha fazla önem veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssiiirrriii

hacım bi kaç konuda millet yazıp çiziyoda tabi herkese göre değişir diye düşünüyorum o yüzden millete akıl vermemeye çalışıyorum ama madem sordun cevapliyim.. Ben tüm ligden kadrolarıda kurdum denedim en çok verim aldığım BPL.. en baş la ligayla başladım berbat forvet yok.. seria ile oynadım ucuz ama gereksiz.. almanla tam oyanayamadım çünkü pahalı.. ucuzlarda iş yapar cinsten değil.. Enson BPL ye geldim dikiş tutturdum 3 aydırda aynı kadroyla oynuyodum ta ki gümüşe geçene kadar :)) BPL geniş oyuncu kitlesine sahip alternatif fazla.. Bide son olarak kendi düşüncem; bu EA denilen oç bence BPL ye daha fazla önem veriyor..

La Liga da forvet mi yok? Diego Costa ne güne duruyor? Junior Ronaldo yemin ediyorum

• MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    dedim ya kardeşim herkesin oyun tarzına göre değişir bu olay
  • He o zaman bilemiyecem Kadromu da yazayım da belki tavsiye veren olur.
    C****
    Filipe Luis/Coentrao Pepe/Varane Pique/İnigo Martinez Carvajal/Montoya
    Modric Song/Illaramendi
    Sanchez/Tello/Feghouli İsco/Xabi Prieto/Muniain Guardado/Bruma/Arda
    Diego Costa/Ruben Castro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.