Bildirim
FIFA Pro Clubs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fifa kaç?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FIFA 18 ve 19 için şimdiden. -
Her ikisi için de yazın beni. Ps4 ten epey tecrübem var pro icin.
Gt takirasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fifa 17 için ben de 3-4 kişi ortak girebileceğim takım arkadaşı arıyorum -
Selamın Aleyküm tecrübem var dedin yazim dedim öncelikle pro clubs için yazıyorum be PS 4 den oynuyorum bilirsin beceri puanı verir maç yaptıkça pro clubsda 80 maç yapıp 50-60 beceri puanı olanlar var ancak benim 103 maçım olmasına rağmen beceri puanım 18 neden böyle beceri paunım gelmiyor maçlarda cevabını biliyorsan yanıtlayabilirmisin?
Aleykümselam. Sürekli farklı mevkilerde oynuyorsan kazanacağın beceri puanı azalır. Aynı mevki de oynamaya çalış. Farklı mevkilerde 3 oyuncu oluştur. Oyuna göre seçersin.quote:
Orijinalden alıntı: BYYYBATUXTTT
Selamın Aleyküm tecrübem var dedin yazim dedim öncelikle pro clubs için yazıyorum be PS 4 den oynuyorum bilirsin beceri puanı verir maç yaptıkça pro clubsda 80 maç yapıp 50-60 beceri puanı olanlar var ancak benim 103 maçım olmasına rağmen beceri puanım 18 neden böyle beceri paunım gelmiyor maçlarda cevabını biliyorsan yanıtlayabilirmisin?
Not: bir de oynarken oyun içinde puanın var. İsminin yanında yazar. Ona dikkat et ve mevkine göre hareket etmelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 4 Temmuz 2018; 22:25:29 >
Aynen öyle hocam farklı mevkilerde seçmiştim ancak şimdi tek mevkide oynamak istiyorum ancak gelmiyo nasıl çözebilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X