Beyler aranızda fifa points alan varmı (pc) acill??
Ben almıştım hocam 1 kere, hiç bi farkı yok coinle paket açmaktan. Neden sordunuz?
nasıl aldın onu soracaktım? originden mi aldın?
PayPal ile mi aldın yoksa kredi kartı felenmi?
coins alin yahu o kadar para verilirmi coins e hemde pc icin daha ucuz coins
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Dikkat edin, EA Sports >>Coins alan veya satan ban yiyecek<< diye bir açıklama yapmıştı...
quote:
Orijinalden alıntı: Taner1903BJK
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Dikkat edin, EA Sports >>Coins alan veya satan ban yiyecek<< diye bir açıklama yapmıştı...
emin ol banlayamazlar korkutmak icin bunlar eger oyle bisi olsa ultimate team de oyuncu kalmaz adamlar fifa point ile pack acip istedigimi kadroyu nasil kurcak 1 senede anca tamamlar istedigi kadroyu kurmak icin onda paralari dokulmek lazim bi araba parasi verirsin herhalde her sey parali coins olmadan oynanmaz bu oyun evet oynayanlar var ama bu oyunu oynayipta guzel bi takim kuranlar point ile kurmuyorki coins ile transfer ediyor ea hep biz kazanalim diyor baskasinin kazanmasini istemiyor 12 bin fifa point 100 euro sen dusun artik coins e 100 euro verse fistik gibi takim kurulur
beyler bana paypal ile fifa points alan varmı onu istiyorum. Ben almaya çalışıyorum. Ama adress te sorun çıkarıyor. yazıyorum öyle bi adres yok diye birşey diyor. sorun çıkartıyor.
benim kaç hesabımı banladılar sakın almayın fifa coin. points bilmiyorum
Coins alıpta banlanan çok kişi var. Coinsi silinende çok kişi var. O yüzden hiç bulaşmayın ;)
point legal, coin illegal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme