Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
54.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sanırım x101 kapadı gitti oyunu, bayadır oyuna ve sitelere girilemiyormuş

  • uygun fiyatlı hesap satan yokmu

  • DisArt5k kullanıcısına yanıt

    niye bu kadar pahalı hocam birde bu kadroyla div 1 mi oynucaz sadece

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    satildi hocam valla millet 600tl lik paket aciyor cikanlar 100m i zor geciyor. bence cok uygundu :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Momentum varken overall yüksekliği oyuncuların statları hiç ise yaramıyor, oyun kim isterse o kazanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Pay to Win özelliği Volta'da ağır şekilde hissediliyor. Adam sadece 1 tane 500-600 milyonluk (veya daha yüksek) oyuncu alıyor, sadece sırf onunla oynuyor her maç. Vurdukları saçma sapan şutlar gol oluyor. Bir de Volta'nın da bugını da bulmuşlar gibi, pahalı oyuncularla çaprazdan atılan çoğu şut gol oluyor. Aynı açı, aynı pozisyonlarda ben WHD ya da ucuz CH oyuncumla vurduğumda ya direkten döner, ya kaleci kurtarır ya da alakasız şekilde auta gider.


    Ayrıca yine volta modu beni çok sinir krizine sokmaya başladı. Bir futbol oyunu insanı nasıl sinir eder tuhaf gelebilir ama gerçekten bu oyun beni çıldırtıyor. Ağır toxic bir ortamı var. Oyunun ilk 5-10 sırasındakiler de zaten ağır işsiz. 1 haftada 600 puan topluyorlar, 200 galibiyet demek bu, kaybettikleriyle 300-400 maç yapıyorlardır belki. Alıyorlar pahalı oyuncuları çektikleri şutlara karşı koymak çok zor. At çapraza vur gitsin, hep bunu yapıyorlar.


    Düşünün yani o kadar berbat bir derecelendirme sistemi var ki sadece kim daha fazla online olup maç kazanıp 3 puan alırsa o kişi sıralamada önde oluyor. Hani yeteneğe veya maç sonu aldığın reytinge bakmıyor hiç. Gerçi sıralamanın da bir önemi yok ilk 100'e girmek dışında. Oyuncu sayısı da az olduğu için ilk 100'e girmek kolay. İlk 100'e 500 yıldız jetonu var. Tek mevzusu bu yani sıralamanın. Neden bunu söyledim? Çünkü hiçbir önemi olmamasına rağmen ağır ego savaşı, ego tatmini mevcut bu sıralamadaki tiplerde. Allah kitap, ana bacı sövmeler vs... vs... Kendilerini bir halt sanıyorlar. Bunun bir de takımına gelip inatla pas atmayan, 2 premade olup sadece kendi aralarında paslaşıp oyununu mahvedenlerini falan söylemiyorum bile onlar artık klasik.


    Bir LoL, CS:GO'dan hallice maalesef oyunun ortamı, belki daha da kötü.


    Gerçek Fifa'da Volta modunun ortamı bu kadar kötü mü bilmiyorum, merak ettim.


    Yani bunların yanında 1vs1'deki momentum falan hafif kalıyor artık bana göre. Gerçi onu da artık oynamıyorum pek.

    Ha, bir de Allah aşkına şu "Mavi-mor" renk paletini bırakın be kardeşim Volta'daki. Gözleri en yoran 2 renk tonunu neden oyuncuların gözüne sokar bir insan anlamıyorum, o sahanın mor rengine maruz kalmak gerçekten yoruyor beni.



    Sırf futbol oyunu açlığımı giderdiği için ve yoklukta iyi sardığı için oynuyorum ama az kaldı, silmeme ramak kaldı oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 9 Kasım 2021; 20:34:29 >




  • FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

    Arkadaşlar hesabımı satıyorum. 139LV, takım rengi görevleri tam. 150TL pazarlık yapılır.

  • Takım rengi görevleri ne demek nasıl yapılır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!
    FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!


    Bende hesabımı satıyorum, mail değiştirilir. 70TL





  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Aslında oyunda gördüğünüz paslı oynayan düzgün insanları arkadaş eklerseniz ve 3-4 kişi oynarsanız baya keyifli oyunlar geçiyor. Sizede tavsiye ederim o şekilde keyifli oluyor. 160-180 puan falan kasınca hertürlü ilk100 e giriliyor, bende 30ncu falan bitirdim sanırım önceki sezonu. Stoper oynadığım içinde çağıran çok oluyor genelde ilk 20 içerisinden. FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

    Şut olayı tamamen boost geldiğinde forvetler mesafe tanımaksızın gol atıyor. Boostsuz çok nadir gol oluyor şutlar. Voltanında kendi metası var stoper ve ortasahaya kalıplı adam, forvete de şutu olan adam aldın mı direk kazanıyorsun zaten. Birde en üst lige çıkıp bi süre kaldıktan sonra istediği puan 9a düşüyor, 3 win de bir 150 jeton kazanıyosun hergün bi pack açıyorum daha bişey çıkmadı ama oyuncu kasmak da bu şekilde kolaylaşıyor.





  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt

    "Boostsuz çok nadir gol oluyor şutlar."


    Buna katılmıyorum maalesef hocam. İlk 5-10'daki adamlarla hiç karşılaşmadınız mı? Ben sürekli denk geliyorum. Daha birkaç saat önce oyundayken son maçlarımdan birinde NH Kakâ, NH Henry'li adamlar vardı. Vurdukları çoğu şut gol. Birçoğu da çaprazdan, sıfırdan, dar açıyla. Çünkü oyunun bugı bu, seri şekilde topu kanata atıp vurmak.


    NH Kakâ'nın fiyatı 750 milyon civarı şu an. Bu adam daha önce de onun CH olanıyla oynuyordu. Aynı isimleri sürekli gördüğüm için ezberledim. Bu adamlara defans yapmak da çok zor, bir şekilde müdahale ediyorum topa bu sefer top saçma bir şekilde önlerinde kalmaya devam ediyor ya da kaleci saçmalıyor vs. Yani pahalı oyunculara karşı ekstradan momentum da yiyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Kasım 2021; 6:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sıralarda olanlar genelde arkadaş olup birlikte oyuna girip küçük balıkları yiyorlar, bir kere bana da denk geldiler hepsinin 350-600 arası win i vardi, benim ise 54 falan , 3 gol attım orta saha mattheus ile, defans ve hücum leş gibiydi 6_4 yenebildiler, çoğu beleş gollerdi onların attığı ve oyuncu farkı da var elbet , bizimkiler de whd Live kartlar onlarda Van dijk bale falan, yani yenilmez değiller ama birlikte hareket ettikleri için 1-0 önde başlıyorlar, sizin takımda sıkıntılı biri varsa fark açılıyor lakin şunu soyleyeyim, listede 1. Olan tıp resmen defansta vakit geçiriyordu, o derece ezikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Nick ne hocam geceleri denk geliyoruzdur. SEFC ben.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    Pre girince bi şey yapabildikleri yok hocam. Güzel bi defin varsa adamlar kilitleniyor. Boostunuz varsa defte sürekli top çeviriyor o tayfa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jens Lehmann kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, zaten oyun genelde dengeliyor bir şeyleri, ronaldosu olan adam uçup kaçmasın diye, o ara bir şeyler yapabilirsen her sonuca açık oluyor maçlar lakin sonuca momentum ve biraz da oyuncunun kapasitesi karar veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jens Lehmann kullanıcısına yanıt

    Hocam takım uyumu ve pre olmak bence önemli. Dün akşam saatlerce defans oynadım, oyundan görüp ekleştiğim kişilerle takıldım. Muhtemelen seninle de karşılaşmışızdır çünkü nickini biliyorum, tanıyorum. 2 forvet olduğu halde orta saha defansa yardıma gelmiyor. Oyunun mantığını hala kavrayamamış çok kişi var. Daha takviye geldiğinde ne yapacağını bilmeyenler çok. Takviye rakipteyse alırsın topu pas yaparsın, saklarsın zaman geçrirsin. Her maç çoğu kişiye bunu anlatmaktan yoruldum.


    Neyse bu güçlü dediğim adamlar bu yüzden sürekli 2'ye 1; 3'e 1 kalıyorlar. Bu durumda ya kale önünde bekleyeceksin şut çekerse tutmaya çalışırsın ya da mecburen önde basıp pası atamadan müdahale etmeye çalışacaksın. İki türlüde de o top bir şekilde geçiyor, kale önünde beklesem bile iğne deliğinden atıyorlar. Defans halimle en az 5-6 müdahale/engelleme ile maçı 10 puanla tamamlasam bile kazanamadık. Bir de takımdaki diğerleri kaleye sürekli şut denediler hiçbiri girmiyor, bahsettiğim rakipler dediğim gibi iğne deliğinden bile hep attılar, atıyorlar.


    Mesela Zappacosta, Pinto ile Gullit, Petit tutulmuyor. Veya Henry'nin, Bale'in şutlarını engellemek çok zor. Hele akşam bir tanesi CH Van Dijk ile forvet oynadı top aldırmadı havadan, fena bozuldum. :)



    Ha, hiç mi yenilmez değiller? Yenilebilirler hatta birçok defa da rahat ve eze eze yendiğim maçlar oldu ama onların çoğunda aşırı derecede dikkatli ve konstrasyonlu olmak gerekti, rakip hata yapsa da senin topu sokman %50 ihtimal ise sen en ufak hata yaptığında bu rakiplere karşı gol yemen %100 ihtimal oluyor. Oyunda bana göre böyle bir dengesizlik var karakter farkından dolayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Kasım 2021; 18:24:42 >




  • Ben solo girdiğimde sadece fv alıyordum. Rookielerle eslessem bile World Star'a çıkabildim günde bir kaç saat oynamayla. Defansın yapacakları kısıtlı solo oyunda. O yüzden fv almaya bak en azından gol atmak senin elinde olur. Artık solo girmeyi bıraktım ben zaten pre daha zevkli oluyor. En azından kaybetsen de arkadaşlarına değil oyuna sinirleniyorsun.


    Bu arada dün 1v1 de 13-0 maç kazandım. Oyunda garip bir şeyler var. Lvl botu falan olabilir.

    @Fulton




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 11 Kasım 2021; 20:48:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    Oyundaki momentum çok saçma düzeyde. 80 lik live Mbappe NH 101 Cavani'den daha iyi şut çekiyor ve adam Rookie FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 


    WHD Gullit'i 3. Seviye yaptım onunla oynuyorum. Buglı gibi Volta'da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weekend lig seviyelerinin listesini bilen varmıç. worls class 1 deyim. nereye kadar yükseliyor

  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt

    100e düşürdüm.

  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.