< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (41. sayfa)
-
-
185'te kurtarmayacak gibi beni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
temsilci kısmında 2 tane black friday kutusu var, 1 tanesi 5 top, diğeri 1 tane top istiyor. ben 5 top isteyene atıp paket alıyorum
-
Büyük bir güncelleme ve yeni özellikler geliyormuş oyuna. İndirip deneyebilirim belki yine.
-
195 olacakmış hocam , bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spikeri nasıl İngilizce yapabilirim arkadaşlar? Oyun klasöründeki txt dosyasında tur yerine eng yazdım ama yine Türkçe.
-
195'e çıkacak diye biliyorum ama icon pack gelecek. Icon dizecekler için yine sıkıntı.
Daha da güçlü sınıf mı geliyor 😑
Sıkıntı hep olacak hocam , iconlar a ulaşmak zor olacak, bence çoğu kişi için 195 , iyi bir ilk 11 dizecek anlamı taşıyor, oyunun pek esprisi yok ama tadımlık oyun olur
110 gen li iconlar 125 e kadar çıkıyordu sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 6 Aralık 2021; 12:44:21 >
Diğer sunucularda milyarı bıraktım trilyon istiyorlar iconlara
Burada da 10 milyar isterler basit iconlara, Ronaldo'nun nh kartının 2 milyar ettiğini baz alırsak,
Çok bilgim yok icon ne bilmiyorum
Icon oyuncular var. Ronaldo, Eto'o gibi. Genleri aşırı yüksek.
Evet yine alamayız
Nh Manchester'a devam
Güncelleme gelse artık
Güncellemenin detayları bu video ile anlatılmış.
7th Next Field Güncellemesi İle Oynanış Baştan Sona Gelişti! - YouTube
-
Yalnız çok aşırı overallar , su iconlardan bir kadro görsem kafada bitiririm maçı, bu derece fark olmamaliydi, bence tr için iconlar daha düşük olabilir yada başka özel kart gelebilir back to back, yada Chelsea yildizlarlari gibi
Maaşın 195'e çekilme sebebi bu zaten, genleri dusurmezler o yüzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X