Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
83.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa world cup online sorununu çözmek için

PlayStation menüsünde Kullanıcı verilerinde online kadrolar var o dosyaları silip tekrar oyuna girip kadro güncellemesi yapınca düzeliyor bende oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Bu sekilde kac mac yaptin hocam. Bir arkadas bir mac sonra yine atıyor demişti.
    Ben yaptığımdaysa hiçbir fark olmadi

• macrinius kullanıcısına yanıt
    3 maç oynadım

• Diwanji kullanıcısına yanıt
    FİFA menüsünden kullanıcı verileri doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 23 standart sürüm xbox series x|s için 479,99. indirim gelmiş. değerlendiren var mı ?

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Fifa menüsü degil hocam. Ps nin menusunden
    ayarlar - - - uygulama kayitli verilerinin yönetimi - - - depolama alaninda kayitli veriler - - - sil - - - burda oyuna tiklayip icerisindeki kadro ile alakali şeyleri sildim ve düzeldi

• Merhabalar,

PS5 ile PS4 cross online oynayabiliyor sanıyorum, bunun için PS5 de veya PS4 özel bir versiyon gereklimidir ?

Oğlum PS4 de ki arkadaşlarıyla online oynamak istiyor, bugün de indirime girmiş oyun alalım dedik ama PS5 de hangi versiyonu almamız gerekir ?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 18 Kasım 2022; 10:2:16 >
  • casparza C kullanıcısına yanıt

Bu crosplay sayılmaz. Ps5 de ps4 oyunları oynanabiliyor. Ps5 sahibi birinin Ps4 ile online oynayabilmesi için ps4 sürümünü kullanması lazım. Bu yüzden ps4 sürümünü veya ps5-ps4 her iki sürümü de içeren ultimate sürümü almanız gerekir. Ps5 sürümü de içerdiğinden ultimate almak mantıklı olan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler, internette bir kaç yerde ps5 sürümünün hem ps5 hem ps4 ile, PS5 üstündeki ps4 sürümünün ise sadece ps4 ile oynayabildiği yazıyor emin olmak istediğim için sordum.

• casparza C kullanıcısına yanıt

rica ederim ps5 ve ps4 sürümleri farklı oyunlar biribiriyle online oynayamaz. ancak dediğim şekilde ps5 sahibi ps4 versiyonunu oynarsa ps4 ile oynayabilir

• Beyler indirime girerse FIFA23 Ultimate sürüm alalım dedik ama Ultimate sürüm PS Store'da satın alınamaz olarak gözüküyor. Sebebi ne acaba?
    FIFA 23 [ANA KONU]

• 420 TL den aşağı ne zaman iner acaba, şuan bile çok pahalı oyun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba fifa ‘ ya girerken tam ana menü gelirken oyundan xbox ana sayfaya atıyor sebebini bilen var mıdır?
    Cihaz Xbox series s

• Patch sonrası ms artmaları yaşayan var mı? Farklı şehirlerdeki arkadaşlarda da aynı sorunu alıyoruz şuan. Tekirdağ silivri çevresindeyiz.
    Test yapıyorum cihaza 50-60 ms oyundaki görünen 120-140 arası

• 2017 kuruluş FuT neden fifa 23 te aktif olmadı önceki serilerde ilk kurulan takım aktif olup devam ediyordum. Fifa 23 te sıfırdan takım kurdu sistem. Sebebini bilen var mı?

• Beyler şimdi benim aldığım konsolda fifa 23 içinde gelecek . Biz bu dünya kupası versiyonunu nasıl edinebiliriz ? Paket olarak satılıyor mu bu

• Darwin7 kullanıcısına yanıt
    Yama olarak geldi yani ücretli satılan bır paket değil diye biliyorum

• warrior1907 kullanıcısına yanıt

Evet bizde alamadık niye acaba

• Tüm coinimle paket açtıktan sonra oyunu sildim ve bu seneki fifa maceramı sonlandırdım. Resmen ömür törpüsü bu oyun. O görevi de yapayım, şu kartı da alayım derken başka hiçbir oyun oynayamıyorsunuz allah kurtarsın herkesi

• Arkadaşlar şu anda 429 TL değermi yoksa fiyat inermi

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.