< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (42. sayfa)
-
-
Bu sekilde kac mac yaptin hocam. Bir arkadas bir mac sonra yine atıyor demişti.
Ben yaptığımdaysa hiçbir fark olmadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 maç oynadım
FİFA menüsünden kullanıcı verileri doğru mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fifa 23 standart sürüm xbox series x|s için 479,99. indirim gelmiş. değerlendiren var mı ?
-
Fifa menüsü degil hocam. Ps nin menusunden
ayarlar - - - uygulama kayitli verilerinin yönetimi - - - depolama alaninda kayitli veriler - - - sil - - - burda oyuna tiklayip icerisindeki kadro ile alakali şeyleri sildim ve düzeldi
Merhabalar,
PS5 ile PS4 cross online oynayabiliyor sanıyorum, bunun için PS5 de veya PS4 özel bir versiyon gereklimidir ?
Oğlum PS4 de ki arkadaşlarıyla online oynamak istiyor, bugün de indirime girmiş oyun alalım dedik ama PS5 de hangi versiyonu almamız gerekir ?
Teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 18 Kasım 2022; 10:2:16 > -
Bu crosplay sayılmaz. Ps5 de ps4 oyunları oynanabiliyor. Ps5 sahibi birinin Ps4 ile online oynayabilmesi için ps4 sürümünü kullanması lazım. Bu yüzden ps4 sürümünü veya ps5-ps4 her iki sürümü de içeren ultimate sürümü almanız gerekir. Ps5 sürümü de içerdiğinden ultimate almak mantıklı olan .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkürler, internette bir kaç yerde ps5 sürümünün hem ps5 hem ps4 ile, PS5 üstündeki ps4 sürümünün ise sadece ps4 ile oynayabildiği yazıyor emin olmak istediğim için sordum.
-
rica ederim ps5 ve ps4 sürümleri farklı oyunlar biribiriyle online oynayamaz. ancak dediğim şekilde ps5 sahibi ps4 versiyonunu oynarsa ps4 ile oynayabilir
-
-
420 TL den aşağı ne zaman iner acaba, şuan bile çok pahalı oyun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba fifa ‘ ya girerken tam ana menü gelirken oyundan xbox ana sayfaya atıyor sebebini bilen var mıdır?
Cihaz Xbox series s
Patch sonrası ms artmaları yaşayan var mı? Farklı şehirlerdeki arkadaşlarda da aynı sorunu alıyoruz şuan. Tekirdağ silivri çevresindeyiz.
Test yapıyorum cihaza 50-60 ms oyundaki görünen 120-140 arası
2017 kuruluş FuT neden fifa 23 te aktif olmadı önceki serilerde ilk kurulan takım aktif olup devam ediyordum. Fifa 23 te sıfırdan takım kurdu sistem. Sebebini bilen var mı?
Beyler şimdi benim aldığım konsolda fifa 23 içinde gelecek . Biz bu dünya kupası versiyonunu nasıl edinebiliriz ? Paket olarak satılıyor mu bu
Yama olarak geldi yani ücretli satılan bır paket değil diye biliyorum
Evet bizde alamadık niye acaba
-
Tüm coinimle paket açtıktan sonra oyunu sildim ve bu seneki fifa maceramı sonlandırdım. Resmen ömür törpüsü bu oyun. O görevi de yapayım, şu kartı da alayım derken başka hiçbir oyun oynayamıyorsunuz allah kurtarsın herkesi
Arkadaşlar şu anda 429 TL değermi yoksa fiyat inermi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X