Bugün yeni güncelleme gelmiş ama Euro 2020 yok. Acaba gelmeyecek mi hiç? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU] (102. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: WALDER FREYBugün yeni güncelleme gelmiş ama Euro 2020 yok.
Acaba gelmeyecek mi hiç?
benim bildiğim onu pes aldı bu sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bir sorum olacak;
Arkadaşla online FUT üzerinden dostluk maçı yapıyoruz. Birkaç maçtır defansı über seviyeye geldi, acaba eski defansa mı geçti diye geldi aklıma. FUT dostluk maçında (arkadaş ile) oynarken eski savunma açılabiliyor mu? Açılıyorsa açılmasını engellemenin yolu var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: WALDER FREYOyunun biraz gerçekçiliği varsa gün yüzü göremezsin hocam geçmiş olsun :D
İlk sezon harika gecti 2. Sezon berbat geciyor kalecim ilk sezon panterdi suanda kolsuz gibi 😆
Arkadaşlar selam, yaş 39. Fifa’ da 2v2 yapabilecek partner arıyorum. Ps5 versiyon oynuyorum, ilgilenen varsa dm atabilir mi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pes almış:(
ağırlık gecikme devam ediyor mu sizin? karşı rakip oyuncular uçarken benim oyuncular yürüyor hücum yaparken, 3-4 saniye gecikme yaşıyorum,topu kontrol etmem bile 4 saniye alıyor .maç boyunca 1-2 pozisyon anca bulabiliyorum karşı kalede
-
Onu da kaptırdılar. Boşuna demiyoruz bu oyunun adı artık FUT diye. Öyle World Cup'mış Avrupa Şampiyonasıymış yok artık bunlar. PES hem Euro 2020 yi hemde Copa America'nın haklarını aldı ama leş ayrı mesele.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar MS sorunu sizde de var mi ? 100 MB fiber internetim var. Resmen saç baş yoldurtuyor.
Yaklaşık 10 gün oldu oyunu tamamen sildim işim bitti bu sene.
İndirim dönemi diye Pes 21 aldım biraz onunla devam edeceğim Euro 2020 modu ile.
Temmuz ayı ilk haftasında yurt dışında PS5 geliyor.Artık Eylül-Ekim döneminde FIFA 22 ile PS5'de dönüş yaparım.
Selamlar,
Online bir oyunun günlük ortalama kaç kişi tarafından oynandığının istatistiğini tutan bildiğiniz site var mı acaba? Eskiden oynadığım online bir oyunu tekrar alıp PS5 oynayacağım ama öncesinde hala serverları aktif mi onu öğrenmek istiyorum.
-
Fifa ve pes iki oyunu kiyaslamak akla kara gibi bana göre , pesi yillar önce biraktim fifa cokmu iyi hayir ama pes ile kiyaslanamaz aksamlari kariyerde 1 saat takilinca keyfim artiyor ardindan cod mw 2019 ve f1 2020 ile kapaniş
Arkadaşlar cümleten selamünaleyküm belki benim gibi aşağıda paylaştığım bu sıkıntıyı yaşayan oyuncular vardır diye hem bilgisayar bölümüne hem de PlayStation bölümüne yazmak istedim ben oyunu bilgisayarda oynuyorum
Çok muzdarip olduğum ve oyun keyfimi baltalayan bir durum var bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben oyunu bilgisayarda PlayStation dört koluyla oynuyorum
Rakipten top kapma konusunda ne yaparsam yapayım adam yanlış pas atmadığı sürece çok nadir şekilde adamın ayağından top alabiliyorum örnek vermek gerekirse
Örneğin rakip oyuncu top ile ilerliyor ben de arkasından yetişıyorum ama r2 ye bassam Benim oyuncu yavaşlıyor adam uzayıp gidiyor yine topu alamıyorum , Müdahale tuşuna ben de şu tuşu kare tuşuna basıyorum yani basıp çekiyorum adamı tutup çekiyor ama aynı olay bana olunca adam benim yakama yapışıyor resmen bırakmıyor beni yani ben adamı nasıl tutacağım onu anlayamadım
İkinci durum ise
Ben r2 ye Basılı tutuyorum rakipte yüz yüzeyken Zamanında müdahale tuşuna bassam bile adamdan topu alamıyorum ama ben her rakiple karşı karşıya geldiğimde elemanlar benden hep topu alıyor onlar yanlış pas atmadığın sürece ben savunma yaparak topu alamıyorum bu yüzden de kazandığın maçlarda bile topla oynama oranı rakip 60 ve üzerinde oluyor ben hep 30’larda maksimum 40’lar da kalıyorum
Şimdi yaşadığım ve artık ahlakımı bozan bir duruma geleceğim alt tarafı online sezon oynuyoruz oyunda yani herhangi bir ödül vermiyorlar ama şu şekilde bir çakallık yapıyorlar bunu nasıl yapıyorlar bana da öğretir misiniz bunu yapan adama inat ben oyunu oynanmayacak hale getirmek istiyorum
Örneğin oyun normalde tepki süresi olarak 60 ms civarı şerefsiz adamlar ne zaman atağa kalkacak olsalar bağlantıyı dön duruyorlar 60’ta giden tepki süresi 200 Lere 300 Lere çıkıyor benim rakibimi geçince normale çeviriyor vuruyor gol atıyor top benim ayağımda iken oyun oynanmaz hale getiriyorlar , Bunu tam olarak hangi programı kullanıp yapacağız ve biliyorsunuz oyundan atıyor masaüstüne gelemiyoruz Ama bunlar nasıl tepki süresini istedikleri zaman yükseltip sonra normale çekiyorlar bunu hangi programları kullanarak yapıyorlar lütfen bana söyler misinz
Hiç bu tarz şeyleri sevmem oynadığım oyunlarda hile hurda bana göre değil seviniyorum on maçtan birini yakın lokasyonda Türk oyuncular geliyor ulan Türk Türkiye bunu yapar mı ya alt tarafı rekabet edip oyun oynuyoruz ne güzel 20 milisaniyeları da bazen onu milli saniyelerde akıcılık var oyun ya gibi top bana geldi mi 300 ms’leri çıkartıyor ben de bunu yapanlara karşı yapıp oyunu baştan sona oynanmayacak hale getirmek istiyorum lütfen nasıl yapıldığını söyler misiniz rica ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar kimse mi bilmiyor bu oyundaki milisaniye yi yükselmeyi rakip takımı oynatmamak için nasıl yükselttiğimizi illaki içinizde bilen biri vardı bir söylesenize oyun oynayamıyoruz ya adamlara bir şerefsizlik yapıyor
Müsadenizle EA'ya söveceğim biraz. Bu sene FUT modu dışında FIFA oynamadım nerdeyse. PS5 aldıktan sonra dün next-gen FIFA'yı indirdim. İlk girerken mecburen Liverpool-PSG maçı yaptırıyor. Bilgisayara karşı olmasına rağmen oyun ne kadar gerçekçi, sakin, eğlenceli. Gayet güzel futbol simulasyonu yapmışlar. Sonra FUT'a girdim. Harala hurele karmaşa içinde alelacele top ordan oraya sekip duruyor. Güzelim oyunu mahfetmişler FUT'ta. FUT'un marketi, takım kurma hevesi cezbedici olduğu için oynuyorum ama maça girince iğrenç bir oyun bu FUT. Allah belanı EA.
-
Ps4 ile çok fark var mı kalite, görüntü ve oynanış anlamında
Evet var. Topa dokunuş hissi biraz daha gerçekçi ve güzel olmuş. Görüntüler de daha iyi ve oyun daha akıcı geldi bana aynı internet bağlantısı ile. Ama en önemli fark oyun açılışı ve menü geçişleri oldukça hızlanmış. Ultimate team de maça girerken yükleme ekranı o kadar hızlı geçiyor ki rakibin ilk onbirine bakamıyorum bile.
Sanırım 22 çok daha belirgin olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Nén-El
Evet var. Topa dokunuş hissi biraz daha gerçekçi ve güzel olmuş. Görüntüler de daha iyi ve oyun daha akıcı geldi bana aynı internet bağlantısı ile. Ama en önemli fark oyun açılışı ve menü geçişleri oldukça hızlanmış. Ultimate team de maça girerken yükleme ekranı o kadar hızlı geçiyor ki rakibin ilk onbirine bakamıyorum bile.Goruntü ve gris animasyonlari haric hic fark yok zaten oyun motoru ayni hocam
Zaten sadece o ilk baştaki maç simülasyon. Herhalde tanıtım amaçlı bakın ne kadar gerçekçi bir oyun piyasaya sürüyoruz diye reklam amaçlı olsa gerek klasik EA Sports rezilliği. Onun haricinde kariyerdir vs. leş ötesi oynanış. Zaten oyunuda tamamen FUT'a göre ayarladıkları için simülasyon olması beklenemez haliyle dediğiniz gibi harala hurele saçma salak bir oyundan öteye gitmiyor. Bu oyuna futbol oyunu demek futbola hakarettir...quote:
Orijinalden alıntı: Nén-ElMüsadenizle EA'ya söveceğim biraz. Bu sene FUT modu dışında FIFA oynamadım nerdeyse. PS5 aldıktan sonra dün next-gen FIFA'yı indirdim. İlk girerken mecburen Liverpool-PSG maçı yaptırıyor. Bilgisayara karşı olmasına rağmen oyun ne kadar gerçekçi, sakin, eğlenceli. Gayet güzel futbol simulasyonu yapmışlar. Sonra FUT'a girdim. Harala hurele karmaşa içinde alelacele top ordan oraya sekip duruyor. Güzelim oyunu mahfetmişler FUT'ta. FUT'un marketi, takım kurma hevesi cezbedici olduğu için oynuyorum ama maça girince iğrenç bir oyun bu FUT. Allah belanı EA.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X