Şimdi Ara

FIFA 2014 [PS4 ANA KONU] 'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.076
Cevap
41
Favori
239.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçma sapan haber....... listelendi, olacaktır, sanıyoruz vs vs kullanılıyor başlığa bak......

Orijinalden alıntı: ekostros

Yapay zeka ve script öncelik bunlar olmalı. 2008'den beri aynı goller.Topun kaleye girdiği yer,kalecinin kurtarışı,topun sekip gittiği yerler hep aynı bırakın çeşitliliği 2. 3. olasılıklar bile yok.

Hocam oyunu hic full manuel oynadiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar halaa online mod vs konuşuyorlar.. 30bin tane mod var zaten 2013 de yarısını silip atsılnlar hayvan gibi görüntü kassınlar.. hatta birçok ligide sallayabilirler eğer görüntü tavan yapıcaksa.. ps4deki fifa 2014den çok şey bekliyorum o yüzden..

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

adamlar halaa online mod vs konuşuyorlar.. 30bin tane mod var zaten 2013 de yarısını silip atsılnlar hayvan gibi görüntü kassınlar.. hatta birçok ligide sallayabilirler eğer görüntü tavan yapıcaksa.. ps4deki fifa 2014den çok şey bekliyorum o yüzden..

Liglerle veya online modlarla niye bir kesime gitsinler ki ? Aksine daha çok lig eklensin.

acaip tiksindim bu fifa ve eaden...

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

sirf tr ligi yok diye cok istiyorum pesin bu sene atak yapip asrin futbol oyununu cikartmasini

acaip tiksindim bu fifa ve eaden...

Aynen Pes şöyle bir oyun çıkartsa da özümüze dönsek.
    PS 4-PSN:erbaa82

Oynadığım oyunlar : BF 4, BF1, FIFA 18, PES 2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

adamlar halaa online mod vs konuşuyorlar.. 30bin tane mod var zaten 2013 de yarısını silip atsılnlar hayvan gibi görüntü kassınlar.. hatta birçok ligide sallayabilirler eğer görüntü tavan yapıcaksa.. ps4deki fifa 2014den çok şey bekliyorum o yüzden..

Liglerle veya online modlarla niye bir kesime gitsinler ki ? Aksine daha çok lig eklensin.

görüntü konusundaki gelişim çok az çünkü.. adamlar görüntü üzerine uğraşıcağına modlarla hareketlerle kramponlarla falan uğraşıyolar.. kaç kişi kullanıyo mesela klasik formaları vs.. ıvır zıvır çok şey var menüde.. daha sade basit gerçekçi şeylerin olması yeter mesela season olayı gibi.. 2012den 2013 e geçişte görüntü namına fark alabilen yada bariz fark alabilen ben görmedim çünkü.. görüntüye yoğunlaşması şart fifanın.. yoksa ps4 dede tekrar pese geçiş yaparsak kimse şaşırmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 18 Mart 2013; 13:23:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

'FIFA 14'ün yapısının online temeller üzerine kuracağının haberini verdi. Açıklamalarında Rutter, "FIFA 14'ü açtığınız anda sunduğumuz online sunuculara da girmiş olacaksınız.' Oyunun Single modu da Online sunucular üzerinden oynanacak aynen yeni sim City'de de yaptıkları gibi yani 2.eıde Single da kapalı olucak

Benim bu online oyuna ağırlık olayından anladığım; momentumu, scripti son hız devam edecek. Online oynayan bir kişi bile oyundan koparılmayacak.
    Biz belki kaldırırlar falan diyoruz da, bunların düşündüğü "ne olursan ol gel, sen de yeneceksin" heralde...
  • NO-MENTUM

İspanya'dan ilginç bir dedikodu geldi. İspanyol bir oyun sitesinin haberine göre oyun basınının birkaç üyesine EA tarafından Santiago Bernabeu stadyumunda düzenlenecek bir organizasyonun davetleri yollandı. EA yapımcısı Sebastian Enrique ve FIFA 13 yapımcısı Nick Channon'ın katılımcılığında düzenlenecek organizasyonun ambargolu olacağı da söylendi. Dedikodular doğruysa EA FIFA'yı tanıtmaya İspanya'dan başlayacak. 10 Nisan'dan itibaren sızıntılar için gözlerimizi dört açıp beklemeye başlarız. Acaba ne değişikliklerle gelecek bu sene FIFA?

http://www.merlininkazani.com/FIFA_14_haftaya_tanitilacak_mi-haber-60629p1.html

• Türkiye Futbol Federasyonu'nun lisans satış yöntemlerini değiştirmesinin ardından iki senedir sadece Galatasaray'la birlikte karşımıza çıkan FIFA oyunlarına bir Türk takımı daha konuk olacağa benziyor. Fenerbahçe asbaşkanı Ömer Temelli, Twitter üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Bir taraftarın sorusuna Twitter üzerinden cevap veren Temelli, Fenerbahçe'nin FIFA 14'teki konumu adına, "Görüşme halindeyiz, anlaşırsak her şey olur." sözünü söyledi. FIFA takipçilerinin bildiği üzere FIFA 12'den bu yana oyunda Türkiye Süper Ligi yer almıyor ve Türk takımı olarak da sadece Galatasaray bulunuyordu. Bakalım serinin yeni sezon oyununda değişiklik olacak mı?
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fenerbahce_FIFA_14te_Yer_Alacak_mi-37097.htm

• Electronic Arts'ın büyük bir hayran kitlesine sahip başarılı futbol oyunu FIFA serisinin yeni oyunu hakkında çok kısa süre sonra ilk bilgilere ulaşacağız gibi görünüyor. Yeni nesil için de hazırlandığını tahmin ettiğimiz oyun bu hafta basına tanıtılacakmış.

İspanyol sitelerin haberlerine göre Electronic Arts bu hafta (10 Nisan) Madrid'te düzenleyeceği bir konferansla FIFA 14'ü basın mensuplarına tanıtacak. Oyunun hakkındaki bilgilerin ise basın tarafından en erken 17 Nisan tarihinde okuyuculara duyurulması konusunda ambargo koyulduğu söyleniyor.

Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen FIFA 14'ün yeni nesile çıkması halinde yepyeni bir grafik motoruyla karşımıza çıkması da bekleniyor. Özellikle sosyal içerikler konusunda büyük gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Bu_Hafta_Gosterilecek-37107.htm

• Bugun FB yonetimi Ea sports'la toplanti yapacakmis

• Oyun diyip geçmemek lazım bence avrupadaki tanınma seviyesini yükseltmede fayda sağlıyor futbol oyunları. Adam değişik takımlar alayım diye liglere bakıyor görüyor ve ismen tanır hale geliyor hatta hoşuna gidiyor ve takip etmeye başlıyor. Yönetimin yerinde olsam sadece telif hakkı ile kalmam yüzler içinde fotoğraf çekimine davet eder hatta Şükrü Saraçoğlu'nu koymalarını bile isterdim. Bütün bunlar içinde beş kuruş para istemem adamlar senin reklamını yapıyor bir nevi daha ne olsun
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.