Şimdi Ara

FIFA 2014 [PS4 ANA KONU] 'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.076
Cevap
41
Favori
232.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamez

FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

şu seviyeye gelir umarım yeni nesilde.

Ben 2015'te buna yakın bir şeyler göreceğiz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

şu seviyeye gelir umarım yeni nesilde.

Ben 2015'te buna yakın bir şeyler göreceğiz diyorum.

Alıntıları Göster
    World Cup 2014 oyunu PS4'e ve yeni XBOX'a çıkan ilk yeni nesil FIFA oyunu olur gibime geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: vengefulghoul

World Cup 2014 oyunu PS4'e ve yeni XBOX'a çıkan ilk yeni nesil FIFA oyunu olur gibime geliyor..

Alıntıları Göster
    Momentum ve script olduğu sürece istedikleri kadar görsellik koysular bir cacık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Momentum ve script olduğu sürece istedikleri kadar görsellik koysular bir cacık olmaz

Alıntıları Göster
    ilk sayfaya kıvrılalım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahell

ilk sayfaya kıvrılalım bakalım

Alıntıları Göster
    FIFA 14, Playstation 4 için Listelendi

Electronic Arts'ın FIFA serisi bu nesilde gerçekten de büyük işler başardı. Öncelikle kalitesini fazlasıyla arttıran oyun satış konusunda da Electronic Arts'ı memnun ediyor. Tabi bu seriyi yeni nesile adım atarken görmesek çok şaşardık.

EA'in FIFA serisinin yeni nesil çalışmalarını yaptığını biliyoruz. Şimdi Amazon'un Almanya kanadı da FIFA 14'ü Playstation 4 için listeledi. Perakende satış noktaları da oyunu listelemeye başladığına göre yeni nesil futbol şovuna hazır olmak gerek.

Nintendo Wii U'nun çıkış oyunlarından birisi olan FIFA serisi muhtemelen Playstation 4 için de bir çıkış oyununa sahip olacaktır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Playstation_4_icin_Listelendi-35060.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Susuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: QReal

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Susuyoruz

Alıntıları Göster
    Fifa 14'ün ps4'te, ps3'e göre farkı gözle görülür olacaktır ancak grafiksel olarak aynı motoru kullanacakları için aman aman bir yenilik beklemiyorum.. Olmasını isterim ama hayal kırıklığına uğramamak için kendimi inandırmak istemiyorum..

En kötü Fifa 15 ile Next Gen bir futbol oyunu bizlerle olacaktır... Kim bilir belki fifa 14 ile sürpriz bile yapabilir EA!

• quote:

Orijinalden alıntı: - The Stig -

Fifa 14'ün ps4'te, ps3'e göre farkı gözle görülür olacaktır ancak grafiksel olarak aynı motoru kullanacakları için aman aman bir yenilik beklemiyorum.. Olmasını isterim ama hayal kırıklığına uğramamak için kendimi inandırmak istemiyorum..

En kötü Fifa 15 ile Next Gen bir futbol oyunu bizlerle olacaktır... Kim bilir belki fifa 14 ile sürpriz bile yapabilir EA!

Alıntıları Göster
    Belki saman altından yeni grafik motoru geliştirmişlerdir veya EA'dan bahsediyoruz sonuçta kullanabilmesi muhtemel bir cry engine var aslında. Pes serisininde yeni grafik motoruna geçmiş olmasını düşünürsek kesinlikle altında kalmazlar.

• battık bu yıl sonu hem makina hem fifa. kampanyalı bitane alacaz anlaşılan. 2000 tl lik oluruz gibime geliyor. spotcumu aradım 900 usd den çıkacak diye bir sölenti var ama sadece söylenti dedi. hayırlısı bakalım. kenara atmaya başlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 28 Şubat 2013; 10:00:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

battık bu yıl sonu hem makina hem fifa. kampanyalı bitane alacaz anlaşılan. 2000 tl lik oluruz gibime geliyor. spotcumu aradım 900 usd den çıkacak diye bir sölenti var ama sadece söylenti dedi. hayırlısı bakalım. kenara atmaya başlamak lazım.
    14'ün tek farkı HD texture pack gibi bir şey olur.
    512*512 formaları, 1024 yapar, çimlerin kaplamalarını yeniden yaparlar. Geri kalan her şey aynı kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

14'ün tek farkı HD texture pack gibi bir şey olur.
    512*512 formaları, 1024 yapar, çimlerin kaplamalarını yeniden yaparlar. Geri kalan her şey aynı kalır.

Alıntıları Göster
    Grafikler biraz daha iyi olsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

Grafikler biraz daha iyi olsa süper olur

Alıntıları Göster
    Yanında FIFA 14 veren PS4 alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Ceylan

Yanında FIFA 14 veren PS4 alınır.

Alıntıları Göster
    grafiklerde güzel bi değişim bekliyoruz
  • Arzular şelale

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arzular şelale
    Ünlü bir özsöz:

''Dereyi görmeden soyunmak istiyorum!''
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arzular şelale
    Ünlü bir özsöz:

''Dereyi görmeden soyunmak istiyorum!''

Edit: Fazlası zarar mesaajın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucan Ayi -- 1 Mart 2013; 1:03:32 >
  • Ben Fifa 14 ün üstün degişiklelere ugrayacagını düşünenlerdenim.Koca PS4 ile Fifa 13 makyajı sunacaklarını zannetmiyorum.Çünkü rakipleri Pes yeni oyun motoru yepyeni haliyle geliyor EA bunun altında kalamaz şayet kalırsa Fifa şuanki Pes gibi tarih sayfalarında yerini alır..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ben Fifa 14 ün üstün degişiklelere ugrayacagını düşünenlerdenim.Koca PS4 ile Fifa 13 makyajı sunacaklarını zannetmiyorum.Çünkü rakipleri Pes yeni oyun motoru yepyeni haliyle geliyor EA bunun altında kalamaz şayet kalırsa Fifa şuanki Pes gibi tarih sayfalarında yerini alır..
    Çim detayı gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Çim detayı gerekiyor

Alıntıları Göster
    Yan hakemin maça dalmasını düzeltsinler birde online'da 5 atınca kaçıp gidenlere bir çözüm istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By__Belo

Yan hakemin maça dalmasını düzeltsinler birde online'da 5 atınca kaçıp gidenlere bir çözüm istiyorum.

Alıntıları Göster
    gecen bir yerlerde okumustum

fifada yeni bir engine uzerinde calisiyormus, daha dogrusu engine degisikligine gidecekmis

14de olurmu olmazmi bilinmez fakat bir degisiklige gidecekleri kesin

belkide once pesin yeni halini gormek istiyceklerdir...

bende 14te cok buyuk degisiklik olacagini sanmiyorum

unutmayinki engine degisikligi olmadan buyuk degisiklikler olmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.