Şimdi Ara

Fifa 2012 Korner Taktiği ( Kornerden gol atmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birçok arkadaş kornerden gol atmayı sormuş o yüzden ayrı bir başlık açtım arada kaynamasın diye. Bunları size attığı kornerlerin yarısı gol olmuş birisi olarak yazıyorum.

Öncelikle şunu belirteyim kesinlikle analoğu vurmadan önce sağa-sola oynatmıyorsunuz. tuşuna basarak yanınıza adam çağırıyorsunuz. Bunu yapmamızın sebebi defansdan bir adamı eksiltmek ve oyuncunun konsantrasyonunu başka yere vermesini sağlamak. Yani o adamla birşey yapmayacağız Adam tam yanınıza geldiğinde tuşuna güç barı yarısına ya da yarısnı biraz geçecek şekilde dolana kadar basıyorsunuz ( kesinlikle yarısından az basmayın). Sonrasında analoğu uzak kale direğine doğru nişanlıyoruz ve tuşuna tık tık tık tık şeklinde seri olarak basıyoruz. Şimdi buraya dikkat lütfen !!! Tam adamımızın kafa vurmasına az kala uzak kale direğine nişanladığımız analoğu diğer kale diğerine nişanlıyoruz. Bu şekilde defans oyuncusu fake yemiş oluyor ve golümüzü atıyoruz..

Bu kadar arkadaşlar. Bu taktik kaleci açılırsa kesinlikle işe yaramaz . Adam sürekli kaleciyi açıyorsa korner atılırken kaleciden biraz uzağa aynı taktiği uygulayın bu sefer çok daha büyük bir ihtimalle gol olur. Sorunuz olursa alabilirim.

Bu arada en kısa zamanda kornerden attığım bir golü koyacağım. Nasıl olduğunu daha net anlayabilirsiniz o şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 16 Ekim 2011; 17:55:58 >

• Çok fantastik Fifa bulursam denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 16 Ekim 2011; 17:27:32 >
  • bu ne ya aç ortayı vur kafayı daha kolay bundan
  • Benimde ortalarımın yarısı gol ama böyle yapmıyorum + çok saçma
  • Oh oh yok dana neler cornerden gol atmak tamamiyle şana kalmış bir iş.
  • Valla arkadaşlar saçma falan değil. Çok denedim , çok attım. Ne dediğimi ve ne yaptığımı anladıysanız uygularken bunu hissdeceksiniz zaten. Özellikle de sıkı kafa vuruşları yapabilen bir defans oyuncunuz varsa ( Gerard Piqué gibi mesela )
  • bir fifam olsa bende denerim bende atarım ama yok işte kardeşlikte yok :) ama taksik güzel arkadaşım söz deniyeceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 çalım kombinasyonları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Beyler birçok arkadaş kornerden gol atmayı sormuş o yüzden ayrı bir başlık açtım arada kaynamasın diye. Bunları size attığı kornerlerin yarısı gol olmuş birisi olarak yazıyorum.

Öncelikle şunu belirteyim kesinlikle analoğu vurmadan önce sağa-sola oynatmıyorsunuz. tuşuna basarak yanınıza adam çağırıyorsunuz. Bunu yapmamızın sebebi defansdan bir adamı eksiltmek ve oyuncunun konsantrasyonunu başka yere vermesini sağlamak. Yani o adamla birşey yapmayacağız Adam tam yanınıza geldiğinde tuşuna güç barı yarısına ya da yarısnı biraz geçecek şekilde dolana kadar basıyorsunuz ( kesinlikle yarısından az basmayın). Sonrasında analoğu uzak kale direğine doğru nişanlıyoruz ve tuşuna tık tık tık tık şeklinde seri olarak basıyoruz. Şimdi buraya dikkat lütfen !!! Tam adamımızın kafa vurmasına az kala uzak kale direğine nişanladığımız analoğu diğer kale diğerine nişanlıyoruz. Bu şekilde defans oyuncusu fake yemiş oluyor ve golümüzü atıyoruz..

Bu kadar arkadaşlar. Bu taktik kaleci açılırsa kesinlikle işe yaramaz . Adam sürekli kaleciyi açıyorsa korner atılırken kaleciden biraz uzağa aynı taktiği uygulayın bu sefer çok daha büyük bir ihtimalle gol olur. Sorunuz olursa alabilirim.

Bu arada en kısa zamanda kornerden attığım bir golü koyacağım. Nasıl olduğunu daha net anlayabilirsiniz o şekilde...

her maç aynı taktik ile aynı golleri atmak sıkıcı olur..Direk kendi becerinle falsolu orta yapıp iyi bir kafa vuruşu ile gol atmak gibisi yok..Heleki o ön direğe direk açılan ortalar yokmu çok keyifli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Beyler birçok arkadaş kornerden gol atmayı sormuş o yüzden ayrı bir başlık açtım arada kaynamasın diye. Bunları size attığı kornerlerin yarısı gol olmuş birisi olarak yazıyorum.

her maç aynı taktik ile aynı golleri atmak sıkıcı olur..Direk kendi becerinle falsolu orta yapıp iyi bir kafa vuruşu ile gol atmak gibisi yok..Heleki o ön direğe direk açılan ortalar yokmu çok keyifli..

Dostum hep aynı olmaz zaten bu sadece birtanesi ama en çok tutanı. Arkaya pas çıkarım şut attığım oluyor. Ön direğe çıkarıp kafayla uçtuğum oluyor. Ama onları en az 2 fark öndeysem deniyorum.

• Ben set-piece kullanıyorum, çoğu duran topum gol oluyor.
    Özellikle 40-45 metreden açılan ortalarla gol atmak aşırı güzel.

Herkese tavsiyem set-piece kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ben set-piece kullanıyorum, çoğu duran topum gol oluyor.
    Özellikle 40-45 metreden açılan ortalarla gol atmak aşırı güzel.

Herkese tavsiyem set-piece kullanın.

Dostum biraz açıklayıcı olarak anlatabilir misin ve ayarlarını paylaşabilir misin?
  • video olsa makbule geçer
  • analoğu nişanlamak nedemek?

ve şu set piece nedir, arenadaki olay mı?
  • Ben gollerimi genelde kafayla atiyorum kanatlari cok kullanir orta acar gol atarim. Kornerdede attigim koseye yakin direge orta acarim oralarda genelde stoperler olur guclu ve uzun boy avantaji sayesinde cok etkilidirler. Kisaca korner atarken hafif penalti noktasina donup yariyi gecmeyecek sekilde orta acar sonra top gelirken adami topa yaklastirip az bir sey suta basarak+yon vererek sansimi denerim genelde de gol olur
  • Set Piece olayı kendin bi taktik belirliyorsun duran top taktiği oyuncuları istediğin yere koyuyorsun falan onu kaydediyorsun online maçlarda ise save yaptığın taktiği duran toplarda aktif yapıyorsun oyuncular senin taktiğine göre diziliyor falan fişman gol atıyorsun şahsen bana uygulayan çok oldu ama pek gol yemedim ekili kullanan kişi sayısı az sanırım ama Gny* çözmüştür bu işi gole çeviriyordur orasını bilemem bana fazla denk gelmedi o kadar
  • bir video ile süslesen şu yazdıklarını.dadından yenmez
  • Bence oyuncuya orta açtırıp gol attırmak daha güzel
  • 1.) sağdan korner kullanırken solak bi adam alın (sağ sol kavramını altta kalınla yazdım mutlaka okuyun)
    2.)vurmadan önce ön direğe vuruyormuş gibi kaleye yakınlaştırarak vurun (kornerden direk gol atmaya çalışıyormuş gibi ama o kadar abartmadan)
    3.) gücü fazla abartırsanız top çok geri gider gücü az basarsanızda top erken düşer o yüzden güzel orta ayarlamak lazım gücü deneye deneye (çünkü her oyuncunun vuruş gücü farklı ben burda şu kadar yapın desem yalan olur)
    4.) vurduktan sonra ise topa analog ile ters falso verin yani analogu kendi kalenize doğru çevirin

Böylece önce rakip kaleye yönelen top birden kaleden uzaklaşacak kaleci açıldıysa boşa çıkacak defanslar şaşıracak eğer adamınız kafa vurabilirse %90 gol

Kesin kornerden gol taktiği olmasada inanılmaz şık gollerin atıldığı bir taktiktir

[Bu arada sağdan kastım yüzünüz rakip kaleye dönükken sağdan korner kullanıyorsanız ona sağdan dedim yani sizin oyuncunuz topu sol ayağıyla direk kaleye gönderebilir bir pozisyonda olmalı tabi korneri tam tersinden kullanıyorsanız bu sefer sağ ayağıyla direk kaleye gönderebiliyor pozisyonda olmalı]

--

Ayrıca konu sahibine bir sorum var hangi analogla nasıl nişanlanıyor?

--

birde set piece i maçlarda nasıl kullanıyoruz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 21 Ekim 2011; 4:27:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.