Şimdi Ara

Fifa 2012 de Gol Atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fifa 2012 oynuyorum.
    Begginer seviye açtım.
    Çelsiyi seçtim.
    Karşımada Arsenali koydum.
    3-5 atak yaptım çok şugar, lakin şuta basınca dağlara taşlara gidiyor top, az basınca öndeki kapıyor, orta basında tribün kapıyor, daha çok basmayı denemedim bile.

Bide, pas versin diye 3-5 defa ard arda basıyorum pas tuşuna, bu sefer pası öteki adama verdikten sonra o adamda boşluğa atıyor topu. Yani, pas tuşuna bastığımda pas verse, bende 3-5 defa arka arkaya basmak zorunda kalmicam.

Çözümü var mı? vallahi hep kaybediyorum :(

• onu bosverde defans daha zor bi adım yandamı kaldın adamı yakalamak mümkün degil r2 yapıyoruz ondada adam kosarak geçiyo :S pesten sonra alısamadım acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

onu bosverde defans daha zor bi adım yandamı kaldın adamı yakalamak mümkün degil r2 yapıyoruz ondada adam kosarak geçiyo :S pesten sonra alısamadım acıkcası

fifa 2004 den beri oynadıgım fifayı bu sene bırakasım geldi bu defans yuzunden merak etmeyın 2-3 haftaya sizde alısırsınız şutlara gelince controller ayarlrından semi yap
    defans ise youtubede bir dunya video var bunun hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseveda -- 8 Ekim 2011; 3:32:54 >
  • Defansı defansla yapmayın.Top rakipteyken topa en yakın oyuncunuzla X'e basarak kovalayın ama defans olmasın.Onla kovalarken zaten defans gelip sıkıştırıyor olmadı R2ye basın 2 adamla sıkıştırın her türlü alırsnız.
  • Defans olayını R1 ile yapıyorum ceza alanına adam yaklaşamıyor. bence iyi ama gol atamıyorum. :(
  • Bir tecrübede benden 11 de basit olan şeyler 12 de zorlaşmış gibi. Tavsiyem top çevirirken koşmaya çok basmayın harala gürele oynanınca fena silkeliyolar sakin top çevirirsen başarırsın. Team Presing de sonuç alınıyo. Ben semiPro nun bir üstü pro oynuyorum.
  • oyunda degisen tek sey defans sistemi degil ben sahsen pek begenmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseveda

quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

onu bosverde defans daha zor bi adım yandamı kaldın adamı yakalamak mümkün degil r2 yapıyoruz ondada adam kosarak geçiyo :S pesten sonra alısamadım acıkcası

fifa 2004 den beri oynadıgım fifayı bu sene bırakasım geldi bu defans yuzunden merak etmeyın 2-3 haftaya sizde alısırsınız şutlara gelince controller ayarlrından semi yap
    defans ise youtubede bir dunya video var bunun hakkında

kareyle adamı çekiştirirsen adamı yavaşlatıp topu alabilirsin
  • FIFA11 zamanında bizi şuanki 12den daha çok tatmin etmişti.
  • world classta napoli ile oynuyorum gol atma sorunum yok
    gol atmak için çok iyi paslaşmak lazım adamlar zaten kendini boşa çıkarıyor boşa çıktıgı an pasını atrsan ceza sahasının içine girer şutunu çekersin ben bu şekılde yapıyorum
  • Şutların cılız , ayarı ''Fast'' olarak değiştirmeme rağmen onlinede oyunun ağır akmasından başka şikayetim yok.
  • Evet bir çok yerinde iyi değil şutlar eski fifaları özletiyor ben bu fifada süratli top oynardım yani 2 pasla rakip ceza sahasına girerdim oyun dengem buydu sürekli hücüm ve fifa bu konuda çok başarılıydı ama fifa 12 adeta barselonanın oynadığı topun aynını yazmış vermiş aha böyle oynucanız istesenizde istemesenizde top çevir dur. Fifa 12'dende Barcadanda nefret ediyorum. Yaşasın Real Madrid Yaşasın Fifa05-06-10
  • ben ilk defa fifaya geçtim pesden oyun harika geçen maçı 6-4 kazandım goller falan harika yerine göre plase yerine göre aşırtma yerine göre sert şut kaleciyi geçme ise sağ anogla maçlar çok zevkli geçiyor
  • pes oyna derım ciddiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.