Şimdi Ara

FİFA 2010 Dünya Kupası | ALMANYA: 0 - SIRBİSTAN: 1 | 2. Maçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAAT: 14.30 TRT1 - TRT HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 19 Haziran 2010; 1:26:57 >

• Favori ne yapacak bakalım.
  • hocam maçların tarihlerini de yazsan süper olacak.

bu arada almanya diyorum
  • hiç tereddüt etmeden almanya diyorum. Şu ana kadar izlediğim maçlarda en disiplinli en göze hoş gelen futbolu almanya oynadı.Makine gibi adamlar valla helal olsun her turnuvada böyleler.
  • Almanya dümdüz girer. İlk maçtaki kadar rahat olamayacakları kesin çünkü Sırbistan daha iyi bir defansa sahip ama ilk maçtan mağlubiyetle ayrılan Sırplar açık oynamak zorunda olduğundan Almanya ilk maçtaki kadar olmasa da yine rahat rahat pozisyona gireceklerdir. Yine üst biter maç. 3-1 ya da 3-0 Almanya alır diyorum.
  • sırplar gol atamaz almanya 2-0 alır diyorum
  • Sırbistan'ın ilk maçtaki isteksizliği beni de Almanya'nın kazanacağı düşüncesine itiyor. Ama bu maç Sırpların son şansı, o yüzden kaliteli bir maç bizi bekliyor diyebilirim. Almanya kazansa dahi zorlanacaktır gibi düşünüyorum. Tabi Sırbistan'ı da hafife almamak lazım, belli olmaz futbol bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 18 Haziran 2010; 4:35:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zevkli bir maç bekliyorum ben.Almanya'nın kalitesi ve Sırbistan'ın yıldızları.

Özellikle Mesut için izlicem bu maçı.
  • OZIL faktörü işler
  • Sırbistan bu maçı kazanır.
  • Almanya 5-2 Sırbistan
  • handikaplı almanya
  • Maçı HD olarak izlemek isteyenlerhttp://www.eurovisionsports.tv/fifaworldcup/ adresinden Matches HD sekmesinden HD olarak sorunsuz bir şekilde izleyebilir, İspanya maçını buradan HD olarak sorunsuz bir şekilde izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

Maçı HD olarak izlemek isteyenlerhttp://www.eurovisionsports.tv/fifaworldcup/ adresinden Matches HD sekmesinden HD olarak sorunsuz bir şekilde izleyebilir, İspanya maçını buradan HD olarak sorunsuz bir şekilde izledim.

yayın kalitesi süper Teşekkür.
  • Her faule sarı kart. Şimdiden 4 sarı kart oldu.

Jovanoviç 29 yaşindaymiş. Şimdiye kadar keşfedilmemesi şaşırtıcı zira süratli,teknik ve rakip takım adına tehdit unsuru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 18 Haziran 2010; 14:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Her faule sarı kart. Şimdiden 4 sarı kart oldu.

Jovanoviç 29 yaşindaymiş. Şimdiye kadar keşfedilmemesi şaşırtıcı zira süratli,teknik ve rakip takım adına tehdit unsuru.

Gerçekten öyle hakem kafayı yemiş.Klose kırmızı gördü
  • Klose kırmızı kart gördü. Panzerler 10 kişi.

Hakem çok kolay kart mı gósteriyor bana mı öyle geldi?

Sırplar 1-0 önde. Gol; jovanoviç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 18 Haziran 2010; 15:08:50 >
  • hakem şov yapıyo yakında arkadan koşmaya sarı kart çıkartıcak
  • SIRBİSTANNNN Milan Jovanovic adam maçın başından beri çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Haziran 2010; 15:09:56 >
  • Attı Sırplar, Almanyanında havası söndü.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.