Şimdi Ara

FIFA 2008 yaratılan oyuncu ile oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hep PES oynarım ama şimdi FIFA'ya sardım.. Şimdi normalde bir oyuncu yarattım ama bu oyuncuyla nerede nasıl oynayacağımı bulamadım.. Birde be a pro modu sadece tek maçlık mı? mesela herhangi bir sezon içerisinde oynayabiliyormuyuz?

teşekkürler

• Eğer o futbolcunun;
    Hızı iyiyse ve ortaları güzelse ; sağ açık, sol açık oynatabilirsin.
    Teknik kapasitesi yüksekse, mentality iyiyse ; ortasaha oynatabilirsin.
    Fiziğini iyi kullanabiliyorsa ve kafa topları iyiyse ; ön libero oynabilirsin.
    Defansif özelliği iyiyse ve hızlıysa ; sağ bek, sol bek oynabilirsin.
    Şutları iyiyse ve teknik kapasitesi iyiyse ; iki forvet arkası oynabilirsin.
    Bitiriciliği ve kafa topları iyiyse ; en ileride oynabilirsin.
    Yaptığın futbolcunun bütün özellikleri fullse istediğin her yerde oynabilirsin.
  • yok derdimi anlatamadım..

yarattığım oyuncuyu hangi mod içerisinde oynatabiliyorum?? yani herhangi bir lige başlasam o oyuncuyu hangi takıma koyabilirim? transfer gibi birşey mi yapacam? ya da o oyuncu ile be a pro modunu mu oynuyorum?? oynuyorsam nasıl yapacam onu bulamadım.. galiba çok kolay bir şey ama ben göremedim bir türlü...
  • galiba benim gibi b-a poro modunu acamamış akradaş sadece 1 maçlık olan bende merak ediyorum aslında
  • Yarattığın oyuncuyla Manager Mod'da oynayabilirsin.Transfer edip tabiki :)
  • burdaki be a pro ya dıkkat ederseniz training yazar orası online oynarken antreman amaçlı ama uefa euro 2008 le beraber bir adamı alıp sıfırdan bir takımda kaptanlıga kadar yükselebilecez birde challenge larda be a pro modu kullanılıyordu belki tam hatırlamıyorum suan
  • pcdeki versiyonda yapılıyor o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu Fifa 08 in be pro modu aynı menüye girmeden önceki ronaldinho gibi arkadanmı gösteriyor yoksa yukarıdan normal maçlardaki gibimi?

Eğer ronaldinho gibiyse çok iyi olmuş gerçekten....

Bir sorum daha Fifa08 in online modunda herkez tek oyuncuyu yönetip 22 kişi bir araya gelerek oynadıgı bişi varmı (Sanırım fazla ileri gittim böle bi futbol oyunu olsa çok güzel olur.... Süper tam takım oyunu olur ozaman )
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

bu Fifa 08 in be pro modu aynı menüye girmeden önceki ronaldinho gibi arkadanmı gösteriyor yoksa yukarıdan normal maçlardaki gibimi?

Eğer ronaldinho gibiyse çok iyi olmuş gerçekten....

Bir sorum daha Fifa08 in online modunda herkez tek oyuncuyu yönetip 22 kişi bir araya gelerek oynadıgı bişi varmı (Sanırım fazla ileri gittim böle bi futbol oyunu olsa çok güzel olur.... Süper tam takım oyunu olur ozaman )

o şekilde bir desteği var mı yok mu bilmem ama ben ve benim gibi bi çok kişi öyle oynamak istemez... mesela takımın barcelona... herkes ronaldinho,henry,messi olmak isticek kimse defansta durmak istemez ki

• Pro Mod'da en fazla 5v5 yapılabiliyor daha fazlası olmuyor malasef ayrıca isterseniz istediğiniz oyuncuyu isterseniz "any" diyerek bütün futbolcuları yönetebiliyorsunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.