Şimdi Ara

FIFA 2008 [ÇIKTI!] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
0
Favori
33.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Arkadaşlar tartışma çıkaracak şekilde yorumlar yapmasak biraz daha sakin yazsak daha iyi olur. Tartışma çıkmasına çok müsait konular çünkü Pes - Fifa konuları.

2 ay öncemi ne senle girmiştik bi fifa-pes dalaşına sen haklı çıktın galiba, eylülde hatırlatırım diyodun ben önceden pes edeyim. Haklısın

Sanırım PC deki, yukarıdaki grafiklerin olmayacağını söylemiştim tam hatırlamıyorum. Doğrudur

Evet O lafları söylerken konsol sahibi degildim aldım şimdi anladım

• quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

bunlar introdan bence oyun içi böyle olamaz... ki bu açılardan oynanamyacagı için bu kadar şey görme şansımız yok..

Sana o zaman Fifa 2007'den kendi çektiğim fotoğrafları göstereyim kanıt olarak..

FIFA 2008 [ÇIKTI!]

FIFA 2008 [ÇIKTI!]

• fotolar güzel cıkmıs ama oyun içimi deilmi belli değil sanırım replay yaparken cekmişssin...
    benım dedigim şey kimse bu açılarda oynamayacak ve konuda verilen resimlerin oyun içi olduguna dair hiç bir kanıt yok bide standart kamera açışıyla koysana bi kac resim
  • E tabiiki kamera uzaklaşınca detaylar daha az görünecek ama "replaydeki detay oynarken yok" diye birşey yok. Sadece kamera uzaklaştığı için göremiyoruz. Ama oyun içindeyken yani oynarken, futbolcular koştuğunda formalarının kıvrılıp sallanmasını görebiliyoruz Dinamik kamerada dikkatli bakarsak. Ki zaten gol olunca, faul olunca, ofsayt olunca vs. kamera yaklaşıp gösteriyor futbolcuların verdiği tepkileri ve mükemmel görüntüler görüyoruz. Yani yukarıdaki grafikler aynen oyun içidir ama oynarken kamera uzak olacağı için tabii ki her detayı göremeyeceğiz, sadece yakınlaşınca göreceğiz.

Bu fotoğraflar aylar öncesine ait şu an yanımda kamera yok çekemiyorum o yüzden.

Ama şunu göstereyim sana:

FIFA 2008 [ÇIKTI!]

FIFA 2008 [ÇIKTI!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Ağustos 2007; 19:42:46 >

• quote:

E tabiiki kamera uzaklaşınca detaylar daha az görünecek ama "replaydeki detay oynarken yok" diye birşey yok. Sadece kamera uzaklaştığı için göremiyoruz. Ama oyun içindeyken yani oynarken, futbolcular koştuğunda formalarının kıvrılıp sallanmasını görebiliyoruz Dinamik kamerada dikkatli bakarsak. Ki zaten gol olunca, faul olunca, ofsayt olunca vs. kamera yaklaşıp gösteriyor futbolcuların verdiği tepkileri ve mükemmel görüntüler görüyoruz. Yani yukarıdaki grafikler aynen oyun içidir ama oynarken kamera uzak olacağı için tabii ki her detayı göremeyeceğiz, sadece yakınlaşınca göreceğiz.

Bu fotoğraflar aylar öncesine ait şu an yanımda kamera yok çekemiyorum o yüzden.

evet bende onu diyorum işte yani oynadıgımuz açıda görmek farketmek biraz zor fifa07 xbox360 grafikleri zaten cok güzel umarım 2 konsol içinde fifa08 07yi unutturacak bir oyun olur zati ps3 te nextgen futbol göremedik hala

• Harika gözüküyor

yalnız farkettiniz mi,bazı maçlarda taraftarlar tam doldurmamış stadyumu..inşallah Pes'teki gibi seyirci azlığını-çokluğunu da ayarlayabilme özelliği gelmiştir..
  • Grafik tam, oynanabilirlik ham.
  • top balon olmasın , oyun içi böyle olsun , tadından yenmez.
  • tugy aynen katılıyorum ben de daha önceden belirtmiştim Fifa da öyle bir atmosfer var ki adamı çekiyor. Pes oynanabilirliği beceriyor ama atmosferi beceremiyor ne yazıkki. Fifa nın oynanabilirliğinin next-gen de ne kadar geliştiğini gördüm, darısı Pc'nin başına. Sadece Pc de oynayıp yorum yapan arkadaşlar oldukça yanılıyorlar.

Görüntüler yine harika, bir an önce çıksın yav...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

taraftarlar süper

nesi varmış taraftarların
  • grafikler iyi olmasına iyi....lakin topçular maçtan önce suratlarına bolca yağlı krem sürmüş gibiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

grafikler iyi olmasına iyi....lakin topçular maçtan önce suratlarına bolca yağlı krem sürmüş gibiler

Maçtan önceki görüntülerden kastın hangi resim?. Ter olmasın o yağlı krem dediklerin...
  • Grafikler harika xbox almak için bir neden daha dayanamicam yarin alicam konsolu
  • Arkadaşlar cd değiştirmeye gitmiştim ben pes hayranı biriyim adam dedi fifa 2008 geldi bende çıkmadığını biliyorum adama küfrettim sonra tabanları yağladık
  • PS3'te futbol oyunu oynayalım artık super mario futbol olsa alacam yaw artık o derece Futbolsadım
  • Fifa 2000den bu yana bana zevk vermiyor
    grafikler güzel ama bir türlü gerçekçiliği sağlayamıyorlar
    fifa 2007 de fizik motorunu hayli geliştirmişlerdi ama hala adam geçmek çok kolaydı.
    futbolcular olması gerekenden çok daha hızlı hareket ediyordu
    taktik ve dizilişlerin gerçekçi bir etkisi yoktu.
    herkez iyi bir kanat oyuncusu ve biraz yetenekle maradonanın ingiltereye attığı ikinci gölü tekrarlayabiliyordu
    paslar hiçte olması gereken gibi gitmiyordu

işte fifa bu sorunları çözerse pesi yakalar bizde bu grafiklerde zevkle oynarız
  • konu buraya taşınmış....

inşallah guzel olurda adam gibi futbol oynarız.....
  • valla fifa 07 deki adamlar çok hızlı koşuyor diyorsanız.. Ps2 dekki pes6 yı oynamaları gerek.. Adamlar aşırı hızlı hareket ediyor.. Kaldı ki Pes2008 gameplay videoarı da öyle.. Adamlar koşarken çok hızlı koşuyorlar.. Oyunun hızı çok yüksek..

Kadı ki fifa size hızlı geliyorsa oyunun hızı yavaşlatma gibi bir seçenek varken pes de böle bir seçenek yok..
    Oynanış olarak tabi ki şuan pes daha iyi ama fifa 08 den umutluyum ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Catastrophe_

valla fifa 07 deki adamlar çok hızlı koşuyor diyorsanız.. Ps2 dekki pes6 yı oynamaları gerek.. Adamlar aşırı hızlı hareket ediyor.. Kaldı ki Pes2008 gameplay videoarı da öyle.. Adamlar koşarken çok hızlı koşuyorlar.. Oyunun hızı çok yüksek..

+1

Pes diye bir oyun varken, Fifa için "adamlar hızlı koşuyor" demek yanlış bir önerme. Ayrıca Fifa nın en büyük artısı da gerçekçilik adına olan animasyondur.
    Pes niye motion capture den yoksun gibi gözüküyor bilmiyorum. Oyuncular mario gibi koşuyor falan.

• Bunları kesin izleyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.