Şimdi Ara

FIFA 2008 [ÇIKTI!] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
0
Favori
33.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fifa yüzünden aldım Xbox'ı
  • walla fifayı ben fifa99dan sonra hiç oynamadım yanı ps1den itibaren ama şimdi oynattıracaga benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Raistlin,
    Bu fifa yüzünden aldım Xbox'ı

ainen arkadaşım bende sırf ps3 ün futbol oyunu geç çıkcak die x360 aldım sora sattım tabi ps3 aldım
  • haha bilgisayarcılar çatlasın
  • Grafikler iyi hoşda önemli olan oynanış zaten bütün fifalar grafik açısından pesden daha iyi nie bu kadar gaz oldunuzki?
  • fifa nın 07 ve 08 in oynanısı pes e cok fazla yaklasmıs ve online cok eglenceli oluyor o grafiklerde oyun oynamak bozuk xbox360 dan biliyorum simdi de ps3 üm için bekliyorum fifa08 i bakalım hayırlısı
  • http://www.gametrailers.com/player/24757.html Yeni video arkadaşlar
    İzlediğim kadarıyla şutlarda düzelme var.
  • Umarım iyi olur oynanabilirlik , nextgen konsolların adam gibi bir futbol oyuna ihtiyacı var hem grafiksel olarak hem oynanabilirlik olarak. Bakınız bu yılki nba 2008 oyununda EA nekadar çok toparlamış oyunu bir öncekine göre. NBA demo baya iyiydi. Haydi bakalım sıra futbolda .
  • Bu oyun süper olacak...
  • Fifa işi bitirmiş ya aşmışlar. Çok merak ediyorum ya paso bu oyunu oynarım ben çıktığında.
  • Oy oy oy bitti resmen bitti bu iş o nasıl bir oyundur Allah'ım...Hadi çık artık.
  • Türk liginin tozunu dumana katmazsam bende Reddog değilim ulannnnnnnnnnn
  • Son videoda çimler iğrenç değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDoG -- 11 Eylül 2007; 16:00:57 >
  • Eger fifa bu sefer pesin oynanabilirligini yakalarsa pesi gecer cunku grafik olarak 1 adim onde ama oynanabilirlik acisindan 1 adim geride
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Son videoda çimler iğrenç değil mi?

o kaliteden birşey anlaşılmıyor yaw , SS'lerde ve kalitesi fena olmuyan bir video'da gayet hoştu çimler . neyse yarın çıkacak zaten demo , göreceğiz gerçekleri

• Oyun süper Raistlin'den de sizdende XBOX 360 için Fifa 08 demosu hakkında görüşlerinizi istiyorum. Rüyama girdi bugün oyun, PS3 versiyonunda AA eksikleri vardı çılgına dönüyordum.
  • Oynanırlık açısından FIFA07'DE FIFA C.L 'DE pek bir gelişme yoktu grafik insanı başta cezbediyor ama sonrasında tek başına yeterli olmuyor başka şeylerde arıyorsunuz işte tamda burada devreye bence rakipsiz olan P.E.S giriyor halen elimde FIFA serisinin son çıkan oyunu olmasına rağmen XBOX360'da P.E.S oynuyorum.
  • Mx44;
    Oynanış efsanesi Pes'te biliyorum ama benim PSP versiyonu Fifa07 bile gayet güzel top yapısına sahip.Pes'i 2-3 maç oynarken Fifa'yı aylardır oynuyorum.
    Yeni nesil için yazılan motor ile oynanış iyi olacakmış.Fanatikliğe kaçmadan düşünürsek
    30 lig
    1750 takım
    15000 oyuncu ile iyi bir oyun geliyor.Ben Xbox'ı birazda bu oyun için aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

http://www.gametrailers.com/player/24757.html Yeni video arkadaşlar
    İzlediğim kadarıyla şutlarda düzelme var.

Videoyu izledim.
    Tam anlamıyla muhteşem görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.